- 19 Mayıs 2016
- 396
- 248
- 18
- 34
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.761
Ne gusel çok sevindim allahim tanımını erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallahKızlarrrrrr HAMİLEYİMM şuan elim ayağım titriyor beta hcg 175.5 çıktı acil dr hamilelik var gibi dedi icim rahatlamadı kadın doğum bölümüne çıktım ordaki dr var dedi ama 2 gün sonra tekrar gel değerleri kontrol edelim yükseliyor mu diye. Şuan o kadar adet sancım var ki oldum olacam diyorum hiç umudum yoktu hiç duyduğumdan beri ağlıyorum 1,5 yıldır istiyorduk rüya gibi şuan eşim eve geldi sarıldım ağladım hamileyim dedim adam şoka girdi ne güzel bir duyguymuş Rabbim hepinize nasip etsin
Evet aldım eczaneden bugün ama kadın yarın yap dedi sabah yapicam bide int okuduklarım kafamı karıştırdı aldığım test predictor early 5 gün önce inşallah pozitif cikarEzgieto naptın test yapacaktın ?
Canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahNe gusel çok sevindim allahim tanımını erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah
Dogru canm belirti olmadanda hamile olunabiliyormus arkadaslarimin cogu oyle hamile kaldi.bakalm darisi bizlwre olsn insHiç bir belirtim olmadı sadece göğüslerim çok acıyordu bide bugün başım dönüyodu şuan zaten adet olacakmışm gibi sancım var normal de bugün adet günüm belki de belirtiler adet gectiktikten sonra başlar yani kızlar hiç adet sancısı ile moralinizi bozmayın sancı olunca da gebelik yok anlamına gelmiyor
Tek bir değere bakılarak kimyasal denilmz heralde, benim yükselişten sonra düşüşe geçtiği için, korkma sen kalbinide bozma, dua et, rızkı varsa bırakmaz annesini,hayırlısı olsun
Amin isteyen herkeze insallahCanım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmek nasip olsun inşaallahKızlarrrrrr HAMİLEYİMM şuan elim ayağım titriyor beta hcg 175.5 çıktı acil dr hamilelik var gibi dedi icim rahatlamadı kadın doğum bölümüne çıktım ordaki dr var dedi ama 2 gün sonra tekrar gel değerleri kontrol edelim yükseliyor mu diye. Şuan o kadar adet sancım var ki oldum olacam diyorum hiç umudum yoktu hiç duyduğumdan beri ağlıyorum 1,5 yıldır istiyorduk rüya gibi şuan eşim eve geldi sarıldım ağladım hamileyim dedim adam şoka girdi ne güzel bir duyguymuş Rabbim hepinize nasip etsin
Aminn canım benim çok sağolSizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmek nasip olsun inşaallah
26 değeri hamilelikte ilk nezaman yaptırmıştın ve değer düşüşümü varBen bugün de baktırdım kızlar hcg 26 maalesef kimyasal yarın doktora gideyim mi (daha hic gitmedim) mens olmayı mı bekleyeyim sizce bu halden doğum yapan var mı
İlk 22 mayısta 13tü 24 Mayısta 32 oldu bugün 2626 değeri hamilelikte ilk nezaman yaptırmıştın ve değer düşüşümü var
Doktora gitsende yapabileceği bişey yok bir kaçgün sonra testi tekrarla sıfırlanınca zaten reglin başlar..... Sakın üzülme bir çok kadın bunu yaşıyor çoğu kişi fark etmiyor bile... Şanslısın en azından hamile kalabiliyorsun bir kaç ay içinden yeniden müjdeni vereceksin bak emin olİlk 22 mayısta 13tü 24 Mayısta 32 oldu bugün 26
Doktora gitsende yapabileceği bişey yok bir kaçgün sonra testi tekrarla sıfırlanınca zaten reglin başlar..... Sakın üzülme bir çok kadın bunu yaşıyor çoğu kişi fark etmiyor bile... Şanslısın en azından hamile kalabiliyorsun bir kaç ay içinden yeniden müjdeni vereceksin bak emin ol
Ben dört ay önce yaklaşık yedi haftalık bebek düşürdüm sadece değer takibi yaptı üç kez .... Benim direk kanamam oldu acile gittim yat dinlen dedi birkaç gğn sınra konturöle gittiğimde kese yok bebek düşmüş dedi değer takibi yapıldı ilaç falan verilmedi kaldıki senin değerler zaten çok düşük benim 550 di kese yok dendiğinde bir ay lekelerim sürdü sonra regli oldum ... Bence hiç gitmeni gerektirecek bişey yok sonuçta parça yada gebelik meteryalinin içinde kalması imkansız değerler düşüyor bikaç gün sonra gene baktır ama içim rahat etmez diyorsan sen bilirsinSaol canım inşallah öyle olur evet hepsi aynı hastanede bakıldı ya müdahale edilmiyor mu yani böyle durumlarda ilaç falan verilmiyor mu boşuna gitmiyim mi doktora ben şimdi
Ben dört ay önce yaklaşık yedi haftalık bebek düşürdüm sadece değer takibi yaptı üç kez .... Benim direk kanamam oldu acile gittim yat dinlen dedi birkaç gğn sınra konturöle gittiğimde kese yok bebek düşmüş dedi değer takibi yapıldı ilaç falan verilmedi kaldıki senin değerler zaten çok düşük benim 550 di kese yok dendiğinde bir ay lekelerim sürdü sonra regli oldum ... Bence hiç gitmeni gerektirecek bişey yok sonuçta parça yada gebelik meteryalinin içinde kalması imkansız değerler düşüyor bikaç gün sonra gene baktır ama içim rahat etmez diyorsan sen bilirsin
Olamaz maalesef canım bende bi ümit diyordum her testte ama nafile ....Bir işe yaramadı diyorsun yani canım :) bana da gereksiz geldi şimdi sağol söylediklerin için peki bu saatten sonra tekrar yükselmesi gibi bi durum olamaz herhalde dimi
Olamaz maalesef canım bende bi ümit diyordum her testte ama nafile ....
Tabiki öyle ama kendini bu ay olacak diye şartlama hedef koy mesela beş ay içinde.... Bu ay diye şartlanında stres ters etki yapıyor...Ama o zaman biran önce mens olayım da bitsin bu işkencekimyasal gebelikten sonraki ay şans çok yüksek diyorlar bi de o benim umudum bakalım hayırlısı buymuş napalım bugünümüze şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?