- 23 Mayıs 2016
- 840
- 1.068
- 43
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.721
Hayırlı olsuun tebrik ederim süper bi haber :)Çok şükür bende mayıs ayında dünyanın en güzel haberini aldım... şuan 4+3 günlük hamileymisim kesemide gördüm.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşaAllah. Bende çok arayanlardanim. Allahım dualarımız kabul etti dilerim kusursuz sağlıklı kucağına alırım bebisimi
tebrik ederim canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah :)Çok şükür bende mayıs ayında dünyanın en güzel haberini aldım... şuan 4+3 günlük hamileymisim kesemide gördüm.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşaAllah. Bende çok arayanlardanim. Allahım dualarımız kabul etti dilerim kusursuz sağlıklı kucağına alırım bebisimi
Hayırlı olsuun tebrik ederim süper bi haber :)
Ben de bu sabah adet oldum hayaller suya düştü hazirana kaldık
Hayırlı olsun sağlıkla doğum yapıp büyütmet nasip olsunÇok şükür bende mayıs ayında dünyanın en güzel haberini aldım... şuan 4+3 günlük hamileymisim kesemide gördüm.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşaAllah. Bende çok arayanlardanim. Allahım dualarımız kabul etti dilerim kusursuz sağlıklı kucağına alırım bebisimi
Bende erken gebelik testi almıştım onda çıkmıştı :) inşallah sen de hamilesindir :)Arkadaslar bende bu pazar yapicam test ilk defa çünkü uzun zamandır istioruz eşimle adetin den5 gün önce test var onu alicam eczaneden int baktım yüzde 99 kesin sonuç aliniyomus
Rabbim gönlünce hayırlısını versin ezgieto inşaallah sende tadarsın anneliği ve tüm isteyenlerde....Önceden bir hafta önce göğüslerim açırdi ama şimdi sadece hafif bir dolguluk var kasiklarim hafif bi ağrı ara sıra oda
Galiba öyle oldu canım bekliyorum bakalım adetimin gelmesini :)Canm ertesi gun hapindan dolayi adetn geckmstr bnce
Daha gelmedi mi.. bnmde gelmedi ama gelcek gbi belim agrioGaliba öyle oldu canım bekliyorum bakalım adetimin gelmesini :)
Hayirlisi olsun sadece idrar testi mi kanda da baktirdiniz mi??Hamileyim pazar günü regl olmam gerekiyordu dayanamadım yaptım:)
Hayırlı olsun sağlıkla doğum yapıp büyütmet nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?