MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Karışık duygular içindeyim 21 aylık kızım var hala emiyor. İsteyerek oldu ama nasıl olacak bilmiyorum. İlk heyecan olmadığı için acele etmem zaten bir ara kan testi yaptırırım. Doktora da hemen gitmem

118 nasıl kimyasal gebelik olur kaç gün geçmişti adetin canım
Bence doktora git engellesinler canım 100ün üstü düşük değil progestanla engelleyebileceksin belki de neden koyverdin hemen kendini yapma beni de korkuttun arkadaşım şimdi benim en son salı günü 32 idi benim de mi kimyasal şimdi???

Ben
118 nasıl kimyasal gebelik olur kaç gün geçmişti adetin canım
Benim adet döngüm kürtajdan snra cok düzensizleşti, 21 ila 26 gün arasında değişiyor, gecen ay 22 günde olmuştm gecen aya göre hesaplarsak 2 hafta geçmişti, benim yukselişten snra düşüşe geçti bu durumda kimyasal gebelik oluyor, 2 gün öncede kanamam başladı

Tek bir değere bakılarak kimyasal denilmz heralde, benim yükselişten sonra düşüşe geçtiği için, korkma sen kalbinide bozma, dua et, rızkı varsa bırakmaz annesini,hayırlısı olsun

Kızlar bugün adet olmam gerekıyodu olmadım ama pek bi belirti de yok acıkcası sadece bugün başım cok fazla döndü ayakta duramıyodum göğsüm de cok şiddetli ağrı vardı o da azaldı cok umutlu değilim ama yine de gittim kan verdim sonuclar yarım saat sonra cıkacak hastane evimin karşısı olduğu için bu kadar stres yapacağıma gidip kan vermek daha mantıklı geldi cok merak edıyorum sonucları

Belli oldu mu

Kızlar eczaneden predictor early aldım 5 gün önce die yarın sabah yapicam yarın tam 5 gün kalio adetime ama int baktım şimdi kimisinde çıkmış kimisinde çıkmamış kafam karıştı

Kızlarrrrrr HAMİLEYİMM şuan elim ayağım titriyor beta hcg 175.5 çıktı acil dr hamilelik var gibi dedi icim rahatlamadı kadın doğum bölümüne çıktım ordaki dr var dedi ama 2 gün sonra tekrar gel değerleri kontrol edelim yükseliyor mu diye. Şuan o kadar adet sancım var ki oldum olacam diyorum hiç umudum yoktu hiç duyduğumdan beri ağlıyorum 1,5 yıldır istiyorduk rüya gibi şuan eşim eve geldi sarıldım ağladım hamileyim dedim adam şoka girdi ne güzel bir duyguymuş Rabbim hepinize nasip etsin

Ne guzel cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin canm darisi tum bekleyen anne adaylarina olsun Ins

Hiç bir belirtim olmadı sadece göğüslerim çok acıyordu bide bugün başım dönüyodu şuan zaten adet olacakmışm gibi sancım var normal de bugün adet günüm belki de belirtiler adet gectiktikten sonra başlar yani kızlar hiç adet sancısı ile moralinizi bozmayın sancı olunca da gebelik yok anlamına gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…