- 27 Mayıs 2016
- 442
- 438
- 18
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.741
Kan testi yaptırmadım henüzHayirlisi olsun sadece idrar testi mi kanda da baktirdiniz mi??
Evet idrar testi yaptımBenim de Reglim pazar günü senin idrar testinde mi çıktıbanuelis
Hayırlı olsun canım umarım keseyi ve kalp atışlarını duyarsınEvet idrar testi yaptım
BEN PREDİCTOR EARLY ALMIŞTIM. ERKEN GEBELİK TESTİ.Kızlar eczade fortel yokmuş clear blue die bi test var o da iyi mi bilmiorum ama fortel için iyi diolar kullanan varmı hiç clear blue aramızda yardimci olursaniz sevinirim
pazartesi 118 di beta hcg,dün verdim 85 e düşmüş,sanırım kimyasal gebelik,beta hcgmin düşüşünü bekleyeceğim sıfıra düştüğünde kanama başlıyormuş zatenhakkımızda hayırlısı olsun.
Bence doktora git engellesinler canım 100ün üstü düşük değil progestanla engelleyebileceksin belki de neden koyverdin hemen kendini yapma beni de korkuttun arkadaşım şimdi benim en son salı günü 32 idi benim de mi kimyasal şimdi???118 nasıl kimyasal gebelik olur kaç gün geçmişti adetin canım
Benim adet döngüm kürtajdan snra cok düzensizleşti, 21 ila 26 gün arasında değişiyor, gecen ay 22 günde olmuştm gecen aya göre hesaplarsak 2 hafta geçmişti, benim yukselişten snra düşüşe geçti bu durumda kimyasal gebelik oluyor, 2 gün öncede kanamam başladı118 nasıl kimyasal gebelik olur kaç gün geçmişti adetin canım
Tek bir değere bakılarak kimyasal denilmz heralde, benim yükselişten sonra düşüşe geçtiği için, korkma sen kalbinide bozma, dua et, rızkı varsa bırakmaz annesini,hayırlısı olsunBence doktora git engellesinler canım 100ün üstü düşük değil progestanla engelleyebileceksin belki de neden koyverdin hemen kendini yapma beni de korkuttun arkadaşım şimdi benim en son salı günü 32 idi benim de mi kimyasal şimdi???
Belli oldu muKızlar bugün adet olmam gerekıyodu olmadım ama pek bi belirti de yok acıkcası sadece bugün başım cok fazla döndü ayakta duramıyodum göğsüm de cok şiddetli ağrı vardı o da azaldı cok umutlu değilim ama yine de gittim kan verdim sonuclar yarım saat sonra cıkacak hastane evimin karşısı olduğu için bu kadar stres yapacağıma gidip kan vermek daha mantıklı geldi cok merak edıyorum sonucları
Canım sen hangi marka aldın bende aldım ama merak ettim olmadı ondanda alayimBende erken gebelik testi almıştım onda çıkmıştı :) inşallah sen de hamilesindir :)
Ne guzel cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin canm darisi tum bekleyen anne adaylarina olsun InsKızlarrrrrr HAMİLEYİMM şuan elim ayağım titriyor beta hcg 175.5 çinaktı acil dr hamilelik var gibi dedi icim rahatlamadı kadın doğum bölümüne çıktım ordaki dr var dedi ama 2 gün sonra tekrar gel değerleri kontrol edelim yükseliyor mu diye. Şuan o kadar adet sancım var ki oldum olacam diyorum hiç umudum yoktu hiç duyduğumdan beri ağlıyorum 1,5 yıldır istiyorduk rüya gibi şuan eşim eve geldi sarıldım ağladım hamileyim dedim adam şoka girdi ne güzel bir duyguymuş Rabbim hepinize nasip etsin
Aminn Bitanemm çok teşekkür ederimNe guzel cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin canm darisi tum bekleyen anne adaylarina olsun Ins
Degisik bi belirtin var miydi benim bat 2 haziran ama hicbirsey hissetmiyorm acikcasiAminn Bitanemm çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?