- 15 Mayıs 2016
- 252
- 140
- 18
- 45
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.821
O hap erkeklerdede kullanıyormuş hormon dengelemek için araştırın bence bide eski evliliğimde yıllarca drlar beni tedaviz ettiler eşimede testler yapıldı sorun vardı ama önemsemediler sonunda bi dr tavsiye ettiler bende tlfla konuştum şu zamanda şu testleri yap eşinde yapsın adetin üçüncü günü gel dedi bende harfiyen söylenilenleri yaptım gittiğimde dr senin tedavilik bişeyin yok eşinin ameliyat olması lazım dedi tabi ben şoklardayım nasıl yani dedim yedi sene boyunca ben boşunamı bukadar ilaç kullandım dedim evet demişti..... Maalesef doktor var doktorcuklar var para için ne yapacağını sapıtanlardaarkadaşlar size bi sorunumuzu paylaşmak istiyorum. 2 yıldır çocuk istediğimiz için hemen doktorlara başvurduk ne eksik problem nedir diye bende bişey çıkmadı fakat eşimin sperlerinde bakteri çıktı ve buda spermlerin kalitesini düşürüyormuş. 3-4 aydır çeşitli ilaçlar kullandı eşim en son aldığı ilaçta çok ağır geldiği için kullanamadı:/ bugün doktora gittik eskiye göre azalma olmuş ama yeterli değil dedi başka bi ilaç daha yazdı. eşimin moreli bozuldu çünkü bi erkek olarak zoruna gidiyor sürekli doktora gidip muayene olmak
bitkisel bir çözüm varmıdır acaba yada başıma böyle bişey gelip kurtulan :/:/:/
evet farkındayım deneme tahtası gibi o ilaç olmada bu ilaç olmadı bi başkası diye insanların umutlarıyla oynarlar ama bu doktorun hastası çok ve güvendiğim kadın doktorum tavsiye etti inşallah bu sefer işe yarar bir dahakine hap almak zorunda kalmaz eşimO hap erkeklerdede kullanıyormuş hormon dengelemek için araştırın bence bide eski evliliğimde yıllarca drlar beni tedaviz ettiler eşimede testler yapıldı sorun vardı ama önemsemediler sonunda bi dr tavsiye ettiler bende tlfla konuştum şu zamanda şu testleri yap eşinde yapsın adetin üçüncü günü gel dedi bende harfiyen söylenilenleri yaptım gittiğimde dr senin tedavilik bişeyin yok eşinin ameliyat olması lazım dedi tabi ben şoklardayım nasıl yani dedim yedi sene boyunca ben boşunamı bukadar ilaç kullandım dedim evet demişti..... Maalesef doktor var doktorcuklar var para için ne yapacağını sapıtanlarda
İnşaallah canım rbbim herkezin gönlüme göre en hayırlı olanı versinevet farkındayım deneme tahtası gibi o ilaç olmada bu ilaç olmadı bi başkası diye insanların umutlarıyla oynarlar ama bu doktorun hastası çok ve güvendiğim kadın doktorum tavsiye etti inşallah bu sefer işe yarar bir dahakine hap almak zorunda kalmaz eşim
Test yapmışmıydınbu arada 3.günüm ve hala adet olmadım ve kasıklarım ara ara ağrıyor ve hafif kahverengi lekelenme oluyor 3 gün önce biraz daha fazlaydı şimdi azaldı. lütfen Allah Rıza'sı için dua edin güzel haber alalım. eşim her ne kadar bana destek çıksada bu seferde olmadı bence demesi beni çok üzdü duanıza ihtiyacım var
Test yapmışmıydın
Aynı yaşta aynı durumdayız canım ya benim de ikinci evliliğim Şubat ta evlendik eşimin çocuğu yok ilk evliliği benim bir oğlum var ondan da bir çocuğum olsun istiyorum ama 4 ay oldu olmadıO hap erkeklerdede kullanıyormuş hormon dengelemek için araştırın bence bide eski evliliğimde yıllarca drlar beni tedaviz ettiler eşimede testler yapıldı sorun vardı ama önemsemediler sonunda bi dr tavsiye ettiler bende tlfla konuştum şu zamanda şu testleri yap eşinde yapsın adetin üçüncü günü gel dedi bende harfiyen söylenilenleri yaptım gittiğimde dr senin tedavilik bişeyin yok eşinin ameliyat olması lazım dedi tabi ben şoklardayım nasıl yani dedim yedi sene boyunca ben boşunamı bukadar ilaç kullandım dedim evet demişti..... Maalesef doktor var doktorcuklar var para için ne yapacağını sapıtanlarda
Ya aslında dört ay çok kısa bir zaman olur daha üzülmeAynı yaşta aynı durumdayız canım ya benim de ikinci evliliğim Şubat ta evlendik eşimin çocuğu yok ilk evliliği benim bir oğlum var ondan da bir çocuğum olsun istiyorum ama 4 ay oldu olmadı
Nasıl dayanabiliyorsun test yapmadan yayarın kadın dokdorunda randevum var yarını beklıyorum yanı bugünde adet olmadım bakalım Rabbım hayırlısını versin
Nasıl dayanabiliyorsun test yapmadan ya
Oda doğruill Zaman'lar hemen her belirtide o kadar çok yaptım ki biraz beklemek istiyorum sonuç ne olursa olsun olsa merakımı bastırmam gerektiğini öğrendim daha az üzülüyor insan
Canım kesinlikle bekle bende test yapıorum her ay insan daha kotu oluo adet geçmesini bekleOda doğru
Ca
Canım kesinlikle bekle bende test yapıorum her ay insan daha kotu oluo adet geçmesini bekle
Ben iyiyim canım teşekkür ederim ... İnşaallah iyi haberler yazarsın ... Ben bu ay bebek için pek ümitlenmem çünkü on güne kadar memleketime gidecem inşaallah eşimle ayrı olacaz yaniEray Neva nasılsın bugün hastalandim bu ay yok yani bişey doktorumu ariycam önümüzdeki ay inşallah bide o yazdığın ilacı sorucam kulanmamda bi sakinca varmı die inşallah en kisa zamanda alırım kucağıma bebegimi yardımların için Sağol yine buraya yeni haberleri yazıcam
Ben iyiyim canım teşekkür ederim ... İnşaallah iyi haberler yazarsın ... Ben bu ay bebek için pek ümitlenmem çünkü on güne kadar memleketime gidecem inşaallah eşimle ayrı olacaz yani
İnşallah güzel haber verirsin bizebugün tam 4.gün oldu hala gelmedi adetim be kasıklarıma ara ara ağrı giriyor çekiliyor sanki. yarın ola hayrola
Regl zamanı gelmwden içilen tarlusal hamililk varsa adeti getirmez hamilelik yoksa regl olunur eminim ve son kararımCevap verirmisiniz hamile olan biri tarlusal kullanırsa adet olur mu hamile olduğu için olmaz mı bilen yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?