MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

O hap erkeklerdede kullanıyormuş hormon dengelemek için araştırın bence bide eski evliliğimde yıllarca drlar beni tedaviz ettiler eşimede testler yapıldı sorun vardı ama önemsemediler sonunda bi dr tavsiye ettiler bende tlfla konuştum şu zamanda şu testleri yap eşinde yapsın adetin üçüncü günü gel dedi bende harfiyen söylenilenleri yaptım gittiğimde dr senin tedavilik bişeyin yok eşinin ameliyat olması lazım dedi tabi ben şoklardayım nasıl yani dedim yedi sene boyunca ben boşunamı bukadar ilaç kullandım dedim evet demişti..... Maalesef doktor var doktorcuklar var para için ne yapacağını sapıtanlarda

bu arada 3.günüm ve hala adet olmadım ve kasıklarım ara ara ağrıyor ve hafif kahverengi lekelenme oluyor 3 gün önce biraz daha fazlaydı şimdi azaldı. lütfen Allah Rıza'sı için dua edin güzel haber alalım. eşim her ne kadar bana destek çıksada bu seferde olmadı bence demesi beni çok üzdü duanıza ihtiyacım var

evet farkındayım deneme tahtası gibi o ilaç olmada bu ilaç olmadı bi başkası diye insanların umutlarıyla oynarlar ama bu doktorun hastası çok ve güvendiğim kadın doktorum tavsiye etti inşallah bu sefer işe yarar bir dahakine hap almak zorunda kalmaz eşim

İnşaallah canım rbbim herkezin gönlüme göre en hayırlı olanı versin

Test yapmışmıydın

arkadaşlar çatlatma ıgnesı vurulalı 12. gunum dünde bugünde test yaptım hafifte olsa ıkıncı cızgı çıkıyor
umutlanmalımıyım bu durumda olan var mı?

Aynı yaşta aynı durumdayız canım ya benim de ikinci evliliğim Şubat ta evlendik eşimin çocuğu yok ilk evliliği benim bir oğlum var ondan da bir çocuğum olsun istiyorum ama 4 ay oldu olmadı

Eray Neva nasılsın bugün hastalandim bu ay yok yani bişey doktorumu ariycam önümüzdeki ay inşallah bide o yazdığın ilacı sorucam kulanmamda bi sakinca varmı die inşallah en kisa zamanda alırım kucağıma bebegimi yardımların için Sağol yine buraya yeni haberleri yazıcam

Ben iyiyim canım teşekkür ederim ... İnşaallah iyi haberler yazarsın ... Ben bu ay bebek için pek ümitlenmem çünkü on güne kadar memleketime gidecem inşaallah eşimle ayrı olacaz yani

Cevap verirmisiniz hamile olan biri tarlusal kullanırsa adet olur mu hamile olduğu için olmaz mı bilen yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…