- 25 Temmuz 2015
- 405
- 385
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.841
Kardeşim rahat ol yumurtlama takibi falanda yapma canınız nrzaman isterse ozaman ..... Mevlanın karnına koymayı nasip ettiği gün değişmez.... Sen ne kadar rahat olursan o kadar çabuk bebeğinin olacağına inan bol bol dua et ( tüm isteyenler içinde)Kızlar ben şimdi kimyasal gebelik oldum ya onu normal mens olarak kabul edip yine 14 gün mü saymam gerekiyor yeni yumurtlama için
Cevap yazdım ya kardeşim hamileysen reglin gelmezzzzzzzBöyle olduktan sonra çok stred yaptım mayıs ayında tarlusal kullandım bu ilaç hamilelik olsada adet söktürür mü işe yaramaz mı bilen yaşıyan doktorla böyle bişeyi konuşan var mı
Evet canım birebirde yaşadımEminmisiniz peki doktora falan sordunuz mu bunu çoğu yerdede araştırdım olmaz yazıyoda
Ben başka bi şehire gidecektim çocuk tedavi için reglimde düzensiz olduğu için dr arayıp ilaç içsem reglimin gelmesi için dedim tamam dedi.... İlaç kullandığım halde regli olmadım meğersrm tedaviye gerek kalmadan hamile kalmışımGerçekten mi peki senin nasıl oldu içtin adet oldun mu olmadın mı doktor falan hamile olsaydın adet olmazdın gibi bişeyler dedimi
Ama bebek düştü .... Ben kullandığım ilacın etkisi diye çok korkmuştum doktorum ilaçla alakalı değil demişti ozaman epey araştırma yapmıştım başka doktorlara danıştım eczacılara..... Ozaman o ilacın hamilelik kesinleşmeden kullanıldığında bir etkisinin olmadığını öğrenmiştimBen başka bi şehire gidecektim çocuk tedavi için reglimde düzensiz olduğu için dr arayıp ilaç içsem reglimin gelmesi için dedim tamam dedi.... İlaç kullandığım halde regli olmadım meğersrm tedaviye gerek kalmadan hamile kalmışım
Evet canımYani hamilelik varsa adet görülmez hamilelik yoksa adet olur öyle dimi
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşaallah... Darısı tüm isteyenlerearkadaşlar bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim 2 senedir bu anı bekliyordum okadar mutluyum ki hepinize dua edeceğim. Allah istedikten sonra olmayacak hiç birşey yoktur
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaharkadaşlar bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim 2 senedir bu anı bekliyordum okadar mutluyum ki hepinize dua edeceğim. Allah istedikten sonra olmayacak hiç birşey yoktur
Bu arada özel bişeyler yapmışmıydınız tedaviz falan gibiHayırlı olsun sağlıcakla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşaallah... Darısı tüm isteyenlere
Bu arada özel bişeyler yapmışmıydınız tedaviz falan gibi
Kardeşim rahat ol yumurtlama takibi falanda yapma canınız nrzaman isterse ozaman ..... Mevlanın karnına koymayı nasip ettiği gün değişmez.... Sen ne kadar rahat olursan o kadar çabuk bebeğinin olacağına inan bol bol dua et ( tüm isteyenler içinde)
Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasio etsin .... Bende kendim araştırıp agnucaston alıp kullandımAgnucaston adında bitkisel ilaç ve onun yanında da bromocriptin adında hamileliği kolaylaştıran bi hap kullandım doktorumun tavsiyesiyle yumurtlama günlerimi takip ettim. birde yumurtlama günlerimi hesaplayan program indirmiştim ona uyuyordum. başka bir tedavi uygulamadım
hayırlı olsun arkadasım nası yaptın reglden sonramıAgnucaston adında bitkisel ilaç ve onun yanında da bromocriptin adında hamileliği kolaylaştıran bi hap kullandım doktorumun tavsiyesiyle yumurtlama günlerimi takip ettim. birde yumurtlama günlerimi hesaplayan program indirmiştim ona uyuyordum. başka bir tedavi uygulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?