- 22 Mart 2016
- 1.123
- 804
- 73
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.861
hayırlı olsun arkadasım nası yaptın reglden sonramı
sorunu tam anlayamadım cnm[/QBEN REGL BITTIKTEN IKI GUN SONRA YAPMAYA BAŞLIYORUM TABIKI ALLAH VERIRSE KIZ İÇİN:))
Tahlil yaptırsana hemen içim içini yiyeceğine baktır rahatlayalım hayde koşşşşKızlar catlama ignesi oldum Mayıs ayında bu ay adet 3 gun sürdü bu normal mi ve 2 gün erken geldi normalde 6 gun suruo
İlaçların etkiside olabilir gerçi ama rahatlamak adına tahlil yapmanda ne sakınca olabilir kiTahlil yaptırsana hemen içim içini yiyeceğine baktır rahatlayalım hayde koşşşş
Keşke öğle bi süpriz olsaTahlil yaptırsana hemen içim içini yiyeceğine baktır rahatlayalım hayde koşşşş
Doktora danıştınmı ne dediEray Neva canım o dediğin ilacı aldım iciom bakalim
Bişey demedi kulanmamda bi sakinca yokmuş suan suan tek kafama takılan adet 3 gun sürmesi iğneden dolayı mi acaba kötü bişey olmasa bariDoktora danıştınmı ne dedi
Doktora danışmadan kullanıyorsun sende benim gibi yani... Gerçi ben bir yan etki falan görmedim zaten bitkisrlmişde inşaallah ikimizdede işe yarar.... Burdan bir bayanda kullanmış ve hamile kalabilmiş .... Üç ay kullanmak lazımmış bu ay olmazsa pes etme tabiii sendede bir yan etki falan olmazsaDoktoru aradım ulaşamadım yogun baya yarın sabah ariycam hemen
Canım nedicem şimdi rüyasında hamile kalanlar die biyer var oraya baktım yorumda yaptım bende hastalanmadan önce erkek bebek gördüm rüyamda emziriyorum anlamina baktım kız evlat dio kısa zamanda inşallah Ayy artık kafayı yicem sanırım 8 senemize giricez inşaallah olur artık sağlıklı hayırlı bir evlatDoktora danışmadan kullanıyorsun sende benim gibi yani... Gerçi ben bir yan etki falan görmedim zaten bitkisrlmişde inşaallah ikimizdede işe yarar.... Burdan bir bayanda kullanmış ve hamile kalabilmiş .... Üç ay kullanmak lazımmış bu ay olmazsa pes etme tabiii sendede bir yan etki falan olmazsa
Amin canım inşaallah sevineceksin dualarımdasın Allahın izniyle bir kaç ay içinde iyi haberlerini alıp sevinç çığlıkları atacaz beraberAy bide aklıma gelio istemeyen hemn oluo çocuğu biz eşimle okadar çok istiyoruz ki anlatamam doktor geçen ay bu ay tutmassa dedi e ay beklicez yani bikere catlama ignesi vurdu bidaha 3 ay beklicez ufff allahim biran önce sevindir herkezi
Kötü düşünme ilaçlardan dolayı olabiliyor doktorlara göre iki gün gelen regli bile normal sayılıyorBişey demedi kulanmamda bi sakinca yokmuş suan suan tek kafama takılan adet 3 gun sürmesi iğneden dolayı mi acaba kötü bişey olmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?