MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

hanımlar 28 mayıs ve 2 hazıranda ilşki oldu yarın lazer epilasyonum var gıdecem sonradan şuphe duyarmıyım acaba gıden varmı lazere

regl bittikten hemen sonra başlamıyorsun 3-4 gün sürebiliyor. mesela ben yumurtlama döneminde hissediyordum herşeyi kasıklarımda ağrı oluyordu. şeffaf sıvı geliyordu. ama kiminkinde erken oluyor yumurtlama kiminkindede geç mesela ben bi program indirmiştim telefonuma ona göre takip edip yapıyorduk. adet olmadan 14. günde yapılırsa daha iyi tutma ihtimali oluyor. ben kontrol ettim tamda 14. gün yapmışız

Kızlar catlama ignesi oldum Mayıs ayında bu ay adet 3 gun sürdü bu normal mi ve 2 gün erken geldi normalde 6 gun suruo

Doktoru aradım ulaşamadım yogun baya yarın sabah ariycam hemen
Doktora danışmadan kullanıyorsun sende benim gibi yani... Gerçi ben bir yan etki falan görmedim zaten bitkisrlmişde inşaallah ikimizdede işe yarar.... Burdan bir bayanda kullanmış ve hamile kalabilmiş .... Üç ay kullanmak lazımmış bu ay olmazsa pes etme tabiii sendede bir yan etki falan olmazsa

Canım nedicem şimdi rüyasında hamile kalanlar die biyer var oraya baktım yorumda yaptım bende hastalanmadan önce erkek bebek gördüm rüyamda emziriyorum anlamina baktım kız evlat dio kısa zamanda inşallah Ayy artık kafayı yicem sanırım 8 senemize giricez inşaallah olur artık sağlıklı hayırlı bir evlat

Ay bide aklıma gelio istemeyen hemn oluo çocuğu biz eşimle okadar çok istiyoruz ki anlatamam doktor geçen ay bu ay tutmassa dedi e ay beklicez yani bikere catlama ignesi vurdu bidaha 3 ay beklicez ufff allahim biran önce sevindir herkezi

Amin canım inşaallah sevineceksin dualarımdasın Allahın izniyle bir kaç ay içinde iyi haberlerini alıp sevinç çığlıkları atacaz beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…