- 25 Temmuz 2015
- 405
- 385
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #2.881
İlk 13 sonra 32 sonra 26 oldu ve 5 gün gecikmeyle kanamam oldu böyle anladımEyluldeniz18 nasıl anladın kanaman kaçgün geçikmeyle başladı kanda hcg değeriniz neydi
Değerler zaten sıfıra düşünce adet olunuyor böyle bir ihtimal yok yani boşuna kafanı takma üşütmüşsündürSelam kızlar yazamadım kusura bakmayın benim bu kimyasal gebelikten sonraki mensim dün bitti ama bugün kasıklarımda hafif hafif sancı falan oluyor doktora gitmedim kimyasal düşük diye acaba içerde bişey kalmış mıdır bi arkadaş 500 hcg lerden düşmüş birşey kalmamıştı ben de dedim benimki en fazla 36 oldu bende hiç kalmaz ama bugün ağrı olunca endişeye kapıldım
hayıt? ben duymadım canımKızlar hayıt hapını günde 1 tanemi aloyorsunuz? Yoksa sabah akşammı? Ben kendim aldım kullanmaya başladm
Evet günde birKızlar hayıt hapını günde 1 tanemi aloyorsunuz? Yoksa sabah akşammı? Ben kendim aldım kullanmaya başladm
Evet cizgi var daha gunune oldgu icin coo ince cikmis ama var yani hayirli olsun simdiden.Benimde boyleydi erken yapmistim testi golge gibi belliydi.Şimdi de yani aradan 2 gun geçince bir daha yaptim. Yorumlarınızı bekliyorum kizlar ya bi yardımcı olun banada. Resmi yukleyemiyorum ama
Valla bilmiyorum ınşallah vardır ama daha bata Cok var ya ondan emin olamiyorumEvet cizgi var daha gunune oldgu icin coo ince cikmis ama var yani hayirli olsun simdiden.Benimde boyleydi erken yapmistim testi golge gibi belliydi.
Benimde bata 7 gun varken bir yaptim 3 gun varkende bi yaptim silikte olsa belliydi seninki gibi ama sen her ihtimake karsi bekle 3 gun kala flan tekrar yap.Valla bilmiyorum ınşallah vardır ama daha bata Cok var ya ondan emin olamiyorum
Kirpma işlemini nasil yapicam bilemiyorum ki. Telefonum da olan fotoyu yüklemeye calisiyorum ama yapamiyorumTestin resmini cekip kirparsan yukleyebilirsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?