MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Canim yumurtlamadan 1 hafta snra mi oldu bu belirtiler. Bnm 2 3 gun gecti yumurtlamadan. Ve bi belirti yok. Gecen ay belirtilerim vardi. Agrim oluyodu. Batiyodu kasiklarim. Ama negatifti. Bnde neye inancam sasirdim.
yumurtlamadan 5 gun sonra akıntım basladı dığer belırtıler 2-3 gundur var cnm

Bende Mayıs ayını bekleyenlerdenim bugün ovu testine başladım baklm hyrlsı bizde 6aydr deniyoruz bat 16 Mayıs inşallah bu ay Rabbim verir

aynen cnm bende işyerımdeyım calısıyorum ama masa bası yınede dıkkat edıyorum karnımda bugun adet olacakmısım gıbı agırıyor korkuyorum ya

Merhaba,

Geçen hafta yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve ondan sonra yumurtalıklarımda sürekli sancı olmaya başladı. Karnım davul gibi oldu. Gaz sancısı falan diye düşündüm fakat değişik bir ağrı ya tarif edemiyorum.bazen şiddetli bazen hafif sızı şeklinde de olsa sürekli var bu ağrı. Keyfim falan yok hiç. Değişiğim yani. Bu kdr kısa sürede hamilelik testi de çıkmaz. Bat tarihim 5 mayıs.
Of bilmiyorum.

Malesef sabretmekten baska care yok. Cpk erken daha belli olmZ

Ben de aynen senin gibiyim canım. Ovulasyon zamanından beri kasık ağrım var. Bir geçiyo gibi oluyo bir tekrar başlıyor. Ben de anlam veremedim bir türlü. Farklı geliyo ağrılar da yine de beklentide olup hüsrana uğramak istemiyorum. Bekleyecez sanırım batı, başka şansımız yok

Benim gecen ay boyleydi. Adet olcam gbi oluyodu. kasik agrim vardi. Hatta bel agrim da vardi. Ama negatifti. Cok da umitlenmemek lazim

Benim gecen ay boyleydi. Adet olcam gbi oluyodu. kasik agrim vardi. Hatta bel agrim da vardi. Ama negatifti. Cok da umitlenmemek lazim
Ah bi elimde olsa keşke ümitlenmeyeyim kendimi dinlemeyeyim diyorum olmuyor. Daha da baya Zaman var bata, inşallah çabuk geçer.

Ah bi elimde olsa keşke ümitlenmeyeyim kendimi dinlemeyeyim diyorum olmuyor. Daha da baya Zaman var bata, inşallah çabuk geçer.
Bnm bat 4mayis. Daha var zaman. Bende sabredemiyorum. Ogretmnlik yapiyorum. Cocuklara bazen bagiriyorum. Acaba allah cezalandiriyor mu bni diyorum bagirdigim icin. Ondan mi olmuyor diyorum. Psikolojm bozuluyor

Demin dayanamayıp test yaptım tabiki sonuç negatif. Daha 1 haftalık bebek testte görünecek değil ya. Batı beklemek en doğrusu sanırım. Of zaman geçmiyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…