- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
zamanda geçmiyor sanki kızlar en erken ne zman test yapayım
Canim yumurtlamadan 1 hafta snra mi oldu bu belirtiler. Bnm 2 3 gun gecti yumurtlamadan. Ve bi belirti yok. Gecen ay belirtilerim vardi. Agrim oluyodu. Batiyodu kasiklarim. Ama negatifti. Bnde neye inancam sasirdim.Canim sen yine 4 mayisi bekle. Hem bat daha once olsa bile 4 mayista net sonuç verir
yumurtlamadan 5 gun sonra akıntım basladı dığer belırtıler 2-3 gundur var cnmCanim yumurtlamadan 1 hafta snra mi oldu bu belirtiler. Bnm 2 3 gun gecti yumurtlamadan. Ve bi belirti yok. Gecen ay belirtilerim vardi. Agrim oluyodu. Batiyodu kasiklarim. Ama negatifti. Bnde neye inancam sasirdim.
OZaman belirtiler icin su an erken benim icin sanirim. Cuma yumurtlama gunumdu. 3 gun gecmisyumurtlamadan 5 gun sonra akıntım basladı dığer belırtıler 2-3 gundur var cnm
Insallah olur canim.Bende Mayıs ayını bekleyenlerdenim bugün ovu testine başladım baklm hyrlsı bizde 6aydr deniyoruz bat 16 Mayıs inşallah bu ay Rabbim verir
evet cnm henuz cok erken bı 6-7 gun gecsın bak bakalım degısıklık varmı akıntın devam eıdyormu pekı şuanOZaman belirtiler icin su an erken benim icin sanirim. Cuma yumurtlama gunumdu. 3 gun gecmis
Akintim pek belirgin degil. Varla yok arasi. Hatta çoğu zaman yok. Bugun igne batar gbi bi kasik agrim oldu cok hafif. O kadar. Gecti oda.evet cnm henuz cok erken bı 6-7 gun gecsın bak bakalım degısıklık varmı akıntın devam eıdyormu pekı şuan
inşallah tutmustur cnm bırlıkte buradan hamileyız dıye szevınırıız ınsallahAkintim pek belirgin degil. Varla yok arasi. Hatta çoğu zaman yok. Bugun igne batar gbi bi kasik agrim oldu cok hafif. O kadar. Gecti oda.
Malesef sabretmekten baska care yok. Cpk erken daha belli olmZMerhaba,
Geçen hafta yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve ondan sonra yumurtalıklarımda sürekli sancı olmaya başladı. Karnım davul gibi oldu. Gaz sancısı falan diye düşündüm fakat değişik bir ağrı ya tarif edemiyorum.bazen şiddetli bazen hafif sızı şeklinde de olsa sürekli var bu ağrı. Keyfim falan yok hiç. Değişiğim yani. Bu kdr kısa sürede hamilelik testi de çıkmaz. Bat tarihim 5 mayıs.
Of bilmiyorum.
Bnde isteym. Bugun igne gbi batmaya basladi. Ama erken daha. Su an falan devam ediyo batiyoaynen cnm bende işyerımdeyım calısıyorum ama masa bası yınede dıkkat edıyorum karnımda bugun adet olacakmısım gıbı agırıyor korkuyorum ya
Ben de aynen senin gibiyim canım. Ovulasyon zamanından beri kasık ağrım var. Bir geçiyo gibi oluyo bir tekrar başlıyor. Ben de anlam veremedim bir türlü. Farklı geliyo ağrılar da yine de beklentide olup hüsrana uğramak istemiyorum. Bekleyecez sanırım batı, başka şansımız yokMerhaba,
Geçen hafta yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve ondan sonra yumurtalıklarımda sürekli sancı olmaya başladı. Karnım davul gibi oldu. Gaz sancısı falan diye düşündüm fakat değişik bir ağrı ya tarif edemiyorum.bazen şiddetli bazen hafif sızı şeklinde de olsa sürekli var bu ağrı. Keyfim falan yok hiç. Değişiğim yani. Bu kdr kısa sürede hamilelik testi de çıkmaz. Bat tarihim 5 mayıs.
Of bilmiyorum.
Benim gecen ay boyleydi. Adet olcam gbi oluyodu. kasik agrim vardi. Hatta bel agrim da vardi. Ama negatifti. Cok da umitlenmemek lazimBen de aynen senin gibiyim canım. Ovulasyon zamanından beri kasık ağrım var. Bir geçiyo gibi oluyo bir tekrar başlıyor. Ben de anlam veremedim bir türlü. Farklı geliyo ağrılar da yine de beklentide olup hüsrana uğramak istemiyorum. Bekleyecez sanırım batı, başka şansımız yok
Ah bi elimde olsa keşkeBenim gecen ay boyleydi. Adet olcam gbi oluyodu. kasik agrim vardi. Hatta bel agrim da vardi. Ama negatifti. Cok da umitlenmemek lazim
Bnm bat 4mayis. Daha var zaman. Bende sabredemiyorum. Ogretmnlik yapiyorum. Cocuklara bazen bagiriyorum. Acaba allah cezalandiriyor mu bni diyorum bagirdigim icin. Ondan mi olmuyor diyorum. Psikolojm bozuluyorAh bi elimde olsa keşkeümitlenmeyeyim kendimi dinlemeyeyim diyorum olmuyor. Daha da baya Zaman var bata, inşallah çabuk geçer.
Ben de aynen senin gibiyim canım. Ovulasyon zamanından beri kasık ağrım var. Bir geçiyo gibi oluyo bir tekrar başlıyor. Ben de anlam veremedim bir türlü. Farklı geliyo ağrılar da yine de beklentide olup hüsrana uğramak istemiyorum. Bekleyecez sanırım batı, başka şansımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?