- 30 Ekim 2015
- 484
- 262
- 103
- 38
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
kaç gbün var bata cnmDemin dayanamayıp test yaptım tabiki sonuç negatif. Daha 1 haftalık bebek testte görünecek değil ya. Batı beklemek en doğrusu sanırım. Of zaman geçmiyor :/
kaç gbün var bata cnm
daha cok erken cnm mecbur sabredecez benım 4-5 mayıs bat10 gün var daha :/
Aklimiz hep orda diye mi acaba bilmiyorum. Bnde enteresan ağrılar hissediuorumBenim göbek deliğimin arkası da sızlıyor. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı??
Benim için de geçmiyor, umarım hayırlı haberler veririz birbirimize.Demin dayanamayıp test yaptım tabiki sonuç negatif. Daha 1 haftalık bebek testte görünecek değil ya. Batı beklemek en doğrusu sanırım. Of zaman geçmiyor :/
Kizlar benim su an cok yapiskan bi akintim oldu. Cektikce uzayan afedersinz. Bu nedir
Ilac kullanmiyorum. Yumurtlamam 3 gun oldu geceli. Gebelik belirtisi icin erkwn degil mieger ilaç tedavisi görüyorsan ondan olabliyor.eger yoksa gebelik belirtisi diye duymuştumm
bendee de olmuştu ama ilaç tedavisi oldugum içindi.yumurtlama dönemin yeni geçtiyse bir iki yerde okumustum öyle oldugu ay hamiş kalmış vardı inş bebiş vardır.:)Ilac kullanmiyorum. Yumurtlamam 3 gun oldu geceli. Gebelik belirtisi icin erkwn degil mi
ayy insallah yaaa. Boyle afedersin sumuk gbi koyu kivamli yapiskan uzayan bi akinti.bendee de olmuştu ama ilaç tedavisi oldugum içindi.yumurtlama dönemin yeni geçtiyse bir iki yerde okumustum öyle oldugu ay hamiş kalmış vardı inş bebiş vardır.:)
inşallahh canım gönlünün istedigi olsun.bende gecen ay oldu ama ilaç kullanıyordum.klomen kullandım 3 tane yumurtam oluştu 21 nisanda çatlatma ignemi oldum.progestan kullanıyorum şimdi.inş güzel haberleri alırız bizdeAy ag
ayy insallah yaaa. Boyle afedersin sumuk gbi koyu kivamli yapiskan uzayan bi akinti.
Amin canim yaa. Rabbim herkese nasip etsninşallahh canım gönlünün istedigi olsun.bende gecen ay oldu ama ilaç kullanıyordum.klomen kullandım 3 tane yumurtam oluştu 21 nisanda çatlatma ignemi oldum.progestan kullanıyorum şimdi.inş güzel haberleri alırız bizde
aminn canımm inşallahhhAmin canim yaa. Rabbim herkese nasip etsn
İnşallahInsallah olur canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?