MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Selamm kızlar beni geldimm aranıza.1,5 yıllık evliyim .pko varmış onu ögrendim.ve ilaç kullandım klomen kullandım beraberinde glikofer diye ilaç.3 yumurtam olmuş.21 nisanda çatlatma ignemi oldum.bu şekilde olup hamiş olan varmı.??

Ay ag
ayy insallah yaaa. Boyle afedersin sumuk gbi koyu kivamli yapiskan uzayan bi akinti.
inşallahh canım gönlünün istedigi olsun.bende gecen ay oldu ama ilaç kullanıyordum.klomen kullandım 3 tane yumurtam oluştu 21 nisanda çatlatma ignemi oldum.progestan kullanıyorum şimdi.inş güzel haberleri alırız bizde

benimde bat 5 mayıs. 9 ay oldu çalışmalara başlayalı artık olsun istiyorum. bütün tahlillerimi yaptırdım hersey normal çıktı. hayırlısı artık. rabbim isteyen herkese versin.

kızlar benim de bat 29 nisan 2haftadır ara ara sanki idrara sıkışıkmışım hissi oluyor acaba diyorum enfeksiyon mu var yoksa gebelik belirtisi mi.böyle bi gebelik belirtisi var mı ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…