- 31 Temmuz 2010
- 395
- 372
- 303
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Amin canimbende varım 6 mayıs... 9 aydır evliğim 4 ay önce düşüğüm var inşallah hem ben hem tüm isteyenler hamile kalırız bu ay...çok çok amin..
3 gün oldu yumurtlama geceli demişsin ama nasıl tespit ediyorsun bilmiyorum yumurtlama gününü. Lakin bahsettiğin akıntı tam da yumurtlama catlama akintisina benziyor. Ne okur ne olmaz bugünü de degerlendir derim arkadaşım.Kizlar benim su an cok yapiskan bi akintim oldu. Cektikce uzayan afedersinz. Bu nedir
Canim yumurtlama testi ile belirledm de. Zaten nolur nolmaz degerlendiriyorum hala vakti.3 gün oldu yumurtlama geceli demişsin ama nasıl tespit ediyorsun bilmiyorum yumurtlama gününü. Lakin bahsettiğin akıntı tam da yumurtlama catlama akintisina benziyor. Ne okur ne olmaz bugünü de degerlendir derim arkadaşım.
Ben de test kullanıyorum geçen ay yanıldı biraz ya da ben okuyamadim testi bilemiyorum. Bahsettiğin tarz akıntım olmuştu ve hemen test yaptım teste göre ovu günü değildi. Y8ne de o tarihi not ettim bi kenara. Ondan 2 gün sonra da teste gire ovu günümdu. Ama ben o akıntıyi not ettiğim tarihten tam 14 gun sonra regl oldum. Google a fertile cervical mucus yaz ve görsellerde arat bakalım akintin hangisine daha çok benziyor ilk çıkan resimde.Canim yumurtlama testi ile belirledm de. Zaten nolur nolmaz degerlendiriyorum hala vakti.
resimdeki gni cikiyo canim. Kuru ve yapiskan. Ne anlama geliyorBen de test kullanıyorum geçen ay yanıldı biraz ya da ben okuyamadim testi bilemiyorum. Bahsettiğin tarz akıntım olmuştu ve hemen test yaptım teste göre ovu günü değildi. Y8ne de o tarihi not ettim bi kenara. Ondan 2 gün sonra da teste gire ovu günümdu. Ama ben o akıntıyi not ettiğim tarihten tam 14 gun sonra regl oldum. Google a fertile cervical mucus yaz ve görsellerde arat bakalım akintin hangisine daha çok benziyor ilk çıkan resimde.
4 resimden hangisine daha çok benziyor?Ilk
resimdeki gni cikiyo canim. Kuru ve yapiskan. Ne anlama geliyor
Canim 1.ye daha cok benziyor. Ama 2ye de benziyo biraz
O zaman pek yumurtlama akıntısı değil o. 1.ve2. Yumurtlama değil cunku. 3. Yumurtlamaya yakın 4. Yumurtlama akıntısı. Hem rengi açılıyor seffaflasiyor hem de uzaması artıyor. Inşallah hamilesindir bu akıntılar ondandir.Canim 1.ye daha cok benziyor. Ama 2ye de benziyo biraz
Yukardaki soldaki ve yanindakine benziyo benim. Yumurtlama akintisi degilse de bu kdr erken belirti olms olabilir mi ki ?yani hamilelik midir gercekten?O zaman pek yumurtlama akıntısı değil o. 1.ve2. Yumurtlama değil cunku. 3. Yumurtlamaya yakın 4. Yumurtlama akıntısı. Hem rengi açılıyor seffaflasiyor hem de uzaması artıyor. Inşallah hamilesindir bu akıntılar ondandir.
Kizlar bu resimdeki 1.ve 2. Kareler not fertile yazanlar yani yumurtlama akıntısı değil. 3. Semi-fertile yazan Yumurtlamaya yakın, 4. Most fertile yazan ise tam Yumurtlama zamanı akıntısı. Rengi hepsinden daha şeffaf daha çok yumurta akı na benziyor ve daha çok sünüyor daha kaygan yapiskan değil. Bu ak8ntiniz size yumurtlama belirlemede çok yardımcı olabilir.
Yani akıntı olarak belirtinin Rahime yerlesmeden once olabileceğini pek sanmıyorum o da ilişkiden itibaren 6 ile 10. Gün Arası değişiyor yerleşmesi. Ama hiç belli olmaz bu islerYukardaki soldaki ve yanindakine benziyo benim. Yumurtlama akintisi degilse de bu kdr erken belirti olms olabilir mi ki ?yani hamilelik midir gercekten?
Canım bu test görüntülerine göre yumurtlama olmamış. Yaptığın günlerde olmamış en azından. 2 çizginin birbiriyle neredeyse aynı koyulukta olması gerekiyor catlama olacak diyebilmek için.Buda benım ovu yestım bu hafta yumrtlma haftam 1 tam yumrtlma olck
bilemiuorum. Umitlenmek istemiyorum ama kolay degil bu isler.Yani akıntı olarak belirtinin Rahime yerlesmeden once olabileceğini pek sanmıyorum o da ilişkiden itibaren 6 ile 10. Gün Arası değişiyor yerleşmesi. Ama hiç belli olmaz bu isler
Rabbim gonlumize gore versn insallah.Bılyotum catalam olmadını bu hafta ıcınde olucak bugun bıraz daha belırgın cıktı mesala cıf cızgıyo tam gorenw kadar yapcm
Bununla ilgili bi yazı yazmıştım tam kötüyü bekleme canım.Bılyotum catalam olmadını bu hafta ıcınde olucak bugun bıraz daha belırgın cıktı mesala cıf cızgıyo tam gorenw kadar yapcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?