MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Kizlar benim su an cok yapiskan bi akintim oldu. Cektikce uzayan afedersinz. Bu nedir
3 gün oldu yumurtlama geceli demişsin ama nasıl tespit ediyorsun bilmiyorum yumurtlama gününü. Lakin bahsettiğin akıntı tam da yumurtlama catlama akintisina benziyor. Ne okur ne olmaz bugünü de degerlendir derim arkadaşım.

Canim yumurtlama testi ile belirledm de. Zaten nolur nolmaz degerlendiriyorum hala vakti.

Canim yumurtlama testi ile belirledm de. Zaten nolur nolmaz degerlendiriyorum hala vakti.
Ben de test kullanıyorum geçen ay yanıldı biraz ya da ben okuyamadim testi bilemiyorum. Bahsettiğin tarz akıntım olmuştu ve hemen test yaptım teste göre ovu günü değildi. Y8ne de o tarihi not ettim bi kenara. Ondan 2 gün sonra da teste gire ovu günümdu. Ama ben o akıntıyi not ettiğim tarihten tam 14 gun sonra regl oldum. Google a fertile cervical mucus yaz ve görsellerde arat bakalım akintin hangisine daha çok benziyor ilk çıkan resimde.

Ilk
resimdeki gni cikiyo canim. Kuru ve yapiskan. Ne anlama geliyor

Canim 1.ye daha cok benziyor. Ama 2ye de benziyo biraz
O zaman pek yumurtlama akıntısı değil o. 1.ve2. Yumurtlama değil cunku. 3. Yumurtlamaya yakın 4. Yumurtlama akıntısı. Hem rengi açılıyor seffaflasiyor hem de uzaması artıyor. Inşallah hamilesindir bu akıntılar ondandir.

Yukardaki soldaki ve yanindakine benziyo benim. Yumurtlama akintisi degilse de bu kdr erken belirti olms olabilir mi ki ?yani hamilelik midir gercekten?

Buda benım ovu yestım bu hafta yumrtlma haftam 1 tam yumrtlma olck

Eklentiler

• DSC_0112.webp
    8 KB · Görüntüleme: 74
4 resimden hangisine daha çok benziyor?

Eki Görüntüle 1820751
Kizlar bu resimdeki 1.ve 2. Kareler not fertile yazanlar yani yumurtlama akıntısı değil. 3. Semi-fertile yazan Yumurtlamaya yakın, 4. Most fertile yazan ise tam Yumurtlama zamanı akıntısı. Rengi hepsinden daha şeffaf daha çok yumurta akı na benziyor ve daha çok sünüyor daha kaygan yapiskan değil. Bu ak8ntiniz size yumurtlama belirlemede çok yardımcı olabilir.

Yukardaki soldaki ve yanindakine benziyo benim. Yumurtlama akintisi degilse de bu kdr erken belirti olms olabilir mi ki ?yani hamilelik midir gercekten?
Yani akıntı olarak belirtinin Rahime yerlesmeden once olabileceğini pek sanmıyorum o da ilişkiden itibaren 6 ile 10. Gün Arası değişiyor yerleşmesi. Ama hiç belli olmaz bu isler

Buda benım ovu yestım bu hafta yumrtlma haftam 1 tam yumrtlma olck
Canım bu test görüntülerine göre yumurtlama olmamış. Yaptığın günlerde olmamış en azından. 2 çizginin birbiriyle neredeyse aynı koyulukta olması gerekiyor catlama olacak diyebilmek için.

Bılyotum catalam olmadını bu hafta ıcınde olucak bugun bıraz daha belırgın cıktı mesala cıf cızgıyo tam gorenw kadar yapcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…