cnm ben yarın mayaya gidiyorum inşallah tahlillerim için sen ordamısın şimdi.
yok canım ben daha gelmedim fethiyedeyim:ecrin_bebek:
ayın 25inde lucrin kllanmaya başlıyacağım
ne zaman adet olursam o zaman geliyorum
ama sanırım senle aynı döneme denk gelicezhihoyyyt
inşallah tahliller temiz çıkar:Saruboceq:
dıptıscım bende 23 ünde başlıyorum lucrine inşallah ben 23 mayısta sen 25 mayısta hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm diye bağırırız inşallah tedavide olan ve başlamak üzere olan herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah herkes pozitif sonucu alır ve mis kokulu bebişlerini kucaklar selamlar....
inşallah canım:asigim: sen hangi merkezde yaptırıyorsun?
ya bu arada ben doğum kontrol hapıda kullanıyorum
21. gün doğum kontrol hapını bırakıp lucrin başlayacakmışım
aranızda bu şekilde başlayan var mı?
biz bahçecide yaptıracaz canım ben şu an b12 elevit folik asit kullanıyorum doğum kontrol hapı yok bende ama kullananda çok ama bende bilmiyorum ne için içildiğini tekrar hayırlı olsun tedavin....
inşallah canım:asigim: sen hangi merkezde yaptırıyorsun?
ya bu arada ben doğum kontrol hapıda kullanıyorum
21. gün doğum kontrol hapını bırakıp lucrin başlayacakmışım
aranızda bu şekilde başlayan var mı?
allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar :Saruboceq:
ben yarın lucrin siparişi vericem burda yok mecburen izmirden gelecek
haftaya pazar başlıyorum ama elimde olsun istedim :ecrin_bebek:
ne kadar aceleciyim yahu
kızlar mrb dün mayadaydım gelidim yine ist.a şerife hemşireye 7 tüp kan verdim dıptıscım bende senin gibi çok aceleciyim osman hocaya dedim ki taahliller iyi çıkarsa mayısı beklemeyelim nisanda olsun :)))))çok aceleciyim ya ondan.tamam bakalım sonuçlar nasıl olacak sorun çıkmazsa başlarız dedii.inşallah orda aynı dönemlerde olursak görüşürüz.dıptıscım senin isim ne?seni soracaktım düün güler hemşireye adını bilmediğim için soramadım.kızlar daha önceki dr. bana tedaviden önce yumurtaları baskılamak için doğum kontrol hapı veriyodu ama osman hoca vermedi bakalım ne olacak.rabbim bu sayfayıııı hamilelik haberini verenlerle doldurur inşallah.evet canım hepimiz aynı dönem hamile kalırsak bebişlerimizin bir sürü tüp kardeşi olacak inşallah..kızlar benim eşimdede morfoloji bozukluğu ve sayı azlığı var.çok korkuyorum...
eselcim bu arada mayada ilk denemen mi ben çok düşündüm oraya gitmeyi ama gidemedim sebebini bilmiyorum....sen memnun musun
canım benim mayada ilk denemem ama 3.tedeavim olacak diğer 2sini ist.nisa tüp bebek merkezinde yaptırmıştık ordan pek memnun kalmadım çünkü ilk tedaviye başladığıımızda bile eşime sperm tahlili falan yapılmadan tedaviye başladık yumurta toplanacağı gün eşimin spermlerinin sağlıklı olmadığını söylemişti doktor ve çok üzülmüştüm.mayayı bize eşimin arkadaşı tavsiye etti ve onların 5.denemesi mayada oldu şimdi 6aylık ikizlere hamile.osman hoca gerçekten çok ilgili ve asla paragöz değiller osman hocanın verdiği tahliller var bana onları burda yaptıracaktır 4000tl istediler mayaya sordum hemşireler hemen fiyat cıkarttı ve cıkan rakam 1600 ytl dün gidip tahlillerimi yaptırdım inan çok memnunum.moralimi bile bozamıyorum hemşirelerin osman hocanın desteği ve ilgisindehihoyyytn
çok sevindim senin adına ve umarım sonucundada hep birlikte havaya zıplarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?