• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

firstNimbus

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
358
46
Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt

arkadaşlar sürekli yan tarafta bulunan reklamın engellemesi nedeniyle listemizi bir sonraki mesajıma aldım.oradan daha rahat takip edeceğiz artık...

Son düzenleme:
Selam canım sen lucrine başlamamış mıydın?

Beni biliyorsun ama yazayım başlangıç 12 mayıs - Maya Tüp Bebek... Transfer haziranda inş..
Sen hala Ankara'da mısın? Döndün mü?

İSİM----------------------------- MERKEZ----------------------------- LUCRİN BAŞLANGIÇ TARİHİ----------------- TRANSFER TARİHİ---------------------------SONUÇ
ecemnurr---------------------Anotolia tüp bebek------------------------------------05.05.2010-----------------------03.06.2010:nazar::CüvCüv::nazar:
yağmurum1-----------------yurtdışı-----------------------------------------------------?????????-----------------------05.06.2010:1no2: inşallah birdahaki sefere olacak
xBettyx-----------------------maya tüp bebek---------------------------------------12.05.2010------------------------12.06.2010:1no2:inşallah birdaki sefere olacak
bluegrenn--------------------brüksel tüp bebek-------------------------------------12.05.2010------------------------10.06.2010:nazar::CüvCüv::nazar:
sumakim---------------------telek tüp bebek----------------------------------------13.05.2010------------------------04.06.2010:1no2: inşallah birdahaki sefere olacak
angell08----------------------ist.amerikan hast.-------------------------------------23.05.2010------------------------21.06.2010:1no2:inşallah birdahaki sefere olacak
melekkose------------------kadıköy şifa hast.--------------------------------------25.05.2010------------------------?????????yasakkelime Tedavisini bırakmaya karar vermiş:uhm:
gülcecan---------------------kalamış jinemed----------------------------------------25.05.2010------------------------24.06.2010:teselli:malesef bebeğini kaybetti:teselli:
gulucum81------------------ankara tbm-----------------------------------------------28.05.2010-------------------------01.07.2010
firstNimbus-----------------maya tüp bebek----------------------------------------05.06.2010-------------------------01.07.2010:nazar::CüvCüv::nazar:
seko4517-------------------ank.üniversitesi-----------------------------------------06.06.2010-------------------------01.07.2010
pepinos----------------------muammer doğan t.b.m------------------------------07.06.2010-------------------------03.07.2010
Silanaz----------------------America hastanesi.-----------------------------------16.06.2010-------------------------?????????
catdog------------------------florance nightingale----------------------------------16.06.2010-------------------------?????????

Son düzenleme:
yok canm ben de c.tesi gidiyorum salı günü merkezde olacağım.. Diğer iğnelere başlayacağım sanırım haziranın başı transferim olur inş. bu ay ve bu liste hepimiz için uğurlu olur...

selam kızlar bende yarın başlıyorum lucrine haziranın 2.haftasında transferim olur tahminimce. dondurulmuş embriyolarla denicez istanbl amerikan hastanesi.inşallah bu denemede hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız:nazar::CüvCüv: :nazar:

yok canm ben de c.tesi gidiyorum salı günü merkezde olacağım.. Diğer iğnelere başlayacağım sanırım haziranın başı transferim olur inş. bu ay ve bu liste hepimiz için uğurlu olur...

İnşallah canım.şimdilik ilk tansferi olacak arkadaşımız sensin.uğur getirsin bu listemiz hem sana hem hepimize :nazar::CüvCüv:

selam kızlar bende yarın başlıyorum lucrine haziranın 2.haftasında transferim olur tahminimce. dondurulmuş embriyolarla denicez istanbl amerikan hastanesi.inşallah bu denemede hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız:nazar::CüvCüv: :nazar:
selam canıma.s.
hoşgeldin yeni topiğimize.hayırlısıyla inşallah hepimiz çok mutlu ayrılırız buradan:Saruboceq:

hoşbulduk canımmŞeniz nediyelim biz mücadelemizi yapıyoruz gerisi allaha kalmış.bizimde yüzümüzü güldürür elbet.hadi hayırlısı hepimiz için

Merhaba arkadaslar, bende pazar gunu dogum kontrol hapina basliycam uzun protokol haziran sonlarina sanirim transfer olcak benide listeye eklersenikz sevinirim... Ucuncu denme , America'da olcak, hepinizin tedavisi hayirli olsun insallah hepiniz guzel haberler alirsiniz...

Merhaba arkadaslar, bende pazar gunu dogum kontrol hapina basliycam uzun protokol haziran sonlarina sanirim transfer olcak benide listeye eklersenikz sevinirim... Ucuncu denme , America'da olcak, hepinizin tedavisi hayirli olsun insallah hepiniz guzel haberler alirsiniz...
merhaba canıma.s.
tabiki hemen ekliyorum.senin tedavinde de lucrin kullanılacak mı yoksa direkt doğ.kont.hapları bitince kısa protokol mü uygulanacak canım???

merhaba canıma.s.
tabiki hemen ekliyorum.senin tedavinde de lucrin kullanılacak mı yoksa direkt doğ.kont.hapları bitince kısa protokol mü uygulanacak canım???

Tesekkurler oncelikle, sanirim dogum kontrol haptan sonra , direk kisa protokol'a alacaklar cunku bana baska ilac al demedi, persembe gunu bi test icin klinige gitcem o zaman almam gerekirse lucrin soylerle herhalde, bu arada arkadasim Lucrin nicin ben ilk defa uzun protokol deniycem daha onceki ilk denemem kisa protokol'du incide dondurulmuslarlaydi. Biraz bocaladim en bas niye uzun protokol diye ama hemsire en uygun tedavi aslinda bana uygulanmasi gerken tedavinin bu olmasi gerketini soyledi biraz icin rahatladi... Allah hepimizin yardimcisi olsun

şöle bi arkadaşlarıma bakim dedim onlıne olduğunu gördüm geldim canım
çok sevindim tedavinin başlamasına inşallah Rabbim yüzünü güldürür
sonuşlarını heyecanla bekliyorum dualarım seninle canım

Tesekkurler oncelikle, sanirim dogum kontrol haptan sonra , direk kisa protokol'a alacaklar cunku bana baska ilac al demedi, persembe gunu bi test icin klinige gitcem o zaman almam gerekirse lucrin soylerle herhalde, bu arada arkadasim Lucrin nicin ben ilk defa uzun protokol deniycem daha onceki ilk denemem kisa protokol'du incide dondurulmuslarlaydi. Biraz bocaladim en bas niye uzun protokol diye ama hemsire en uygun tedavi aslinda bana uygulanmasi gerken tedavinin bu olmasi gerketini soyledi biraz icin rahatladi... Allah hepimizin yardimcisi olsun
bende bundan önceki tedavilerimde kısa protokolle başlamıştım tedaviye,benimde ilk uzun protokol redavim olacak canım.her hekim kendince uygun gördüğü tedaviyi uyguluyor sonuçta.inşallah ilk farklı protokolümüz son tedavimiz olur:emir_bebek:

Canim ben America hastanesinde tedavi gormuyorum, Yasadim ulke kuzey Amerika. Merkezin ismini yazarim gerek varsa...
değiştirdim canım:kedi: yanlışlık için özür dilerim.

bende bundan önceki tedavilerimde kısa protokolle başlamıştım tedaviye,benimde ilk uzun protokol redavim olacak canım.her hekim kendince uygun gördüğü tedaviyi uyguluyor sonuçta.inşallah ilk farklı protokolümüz son tedavimiz olur:emir_bebek:

canım bende bu ay başladım uzun protokol bahçeci kliniği birşey sorabilirmiyim

ilknurcum nasılsın canım
topiğin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah

şöle bi arkadaşlarıma bakim dedim onlıne olduğunu gördüm geldim canım
çok sevindim tedavinin başlamasına inşallah Rabbim yüzünü güldürür
sonuşlarını heyecanla bekliyorum dualarım seninle canım
inşallahhh canım benimmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ama sizin bu güzel dualarınızla olmaması imkansız gibi görünüyor insanın gözüne:asigim:a.s.

canım bende bu ay başladım uzun protokol bahçeci kliniği birşey sorabilirmiyim
önce aramıza hoşgeldin canım.veee tabiki istediğini soabilirsin:) buyur canımCADIARZU

Şu an vitamin ve antibiyotik ve folik içiyorum 2 haziranda lucrin vurulcam adetin 2.günüde tekrar kontrole gidicem. bana korunun yada başka birşey demedi, bi taraftan korunmayayım belki olur diyorum umutlar hiç kesilmez ya bi taraftan antibiyotik ve lucrin kullanacağım için korunmam lazım diye düşünüyorum . korunmak lazımmı bu dönemde

Son düzenleme:
Back
X