• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de haziran başında Lucrin'e başlayacağım.Aslında durum şöyle.Ben ve eşim mart ayında tedaviye başlamak üzere Brüksel'le görüştük. Tek embriyo yasası çıkmadan tedavi olmaktı niyetimiz.Yoksa dönem ortasında ikimiz de yoğun çalışırken (üniversitede öğr.üyesiyiz) düşünmüyorduk. Ancak o ay tek embriyo yasası bizden önce davrandı.Biz de ilk plana geri döndük.Haziranda yaptıracağız.Eğer hala benim için uygunsa uzun protokol yapılacak.Bu ay hayatımda ilk kez regl tarihim gecikti.Normal yoldan hamile kalmam mucize gibi bir şey olurdu. Çünkü eşimin sperm sayısı en son bir milyon çıktı. Gene de umutlandım, Bhcg baktırdım vs. gebelik yok, regl de yoktu. Bir haftalık gecikme sonucunda (sanırım stresten) iki gün önce regl oldum.Bugün hormon için kan verdim. Pazartesi doktora göstereceğim.TSH biraz yüksek çıkmış, onun dışında her şey normal aralıklarda.Biz İstanbul dışında yaşıyoruz ve dediğim gibi Brüksel tüp bebek merkezine karar vermiştik.Aradan 3 ay geçti, eşimle bir de Memorial ile görüşelim diye karar verdik.Cuma günü randevumuz var Memorial'la.Orayla görüşüp ya Brüksel ya da Memorial'a karar vereceğiz.İkisi de erkek infertilitesinde başarılı diye duyduk, okuduk...(Çok uzun ve karmaşık yazdığım için pardon)...Cuma günü uzun protokolü teyit ederse doktor, 10 haziranda Lucrin'e başlayacağım. İlk tedavimiz olacak.31 yaşıma girdim.Sorun sperm sayı azlığı, morfololoji ve hareket...Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
sende aramıza hoşgeldin yojimboa.s.
hemen senide listemize alalım canım.şimdilik merkezini boş bırakalım karar verdiğinde onuda yazarız

Leydim 84 . Benim de 1 hafta sonra yumurtalarım toplanacak inş. Belki ikimizin de aynı günde yumoşları toplanır. Şu an da gonalfları mı vuruluyorsun? Benim ilk tedavim olacak ta. Çok heyecanlıyım.

canım benim kısmetse aynı zamanda transferimiz olucak inş. burdan herkeze müjdeli haberler vermek nasip olur.... tedavin hayırlı olsun canım.... canım ben şuan lucrine merional iğnelerine devam ediyorum... benim 3. tedavim... inş. son tedavimiz olur...

kizlar bende varim bugun ogrendim
daha dogrusu obur ay di bir ay once oldu bu ay uzun protokolle basliyorum
doktorun ankara univ. bulent bey
cok sevincliyim yaaa
hepimiz icin hayirlisi olsunnnkaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kizlar bende varim bugun ogrendim
daha dogrusu obur ay di bir ay once oldu bu ay uzun protokolle basliyorum
doktorun ankara univ. bulent bey
cok sevincliyim yaaa
hepimiz icin hayirlisi olsunnnkaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ne güzel neşeli ve sevinçli bir arkadaşımız daha oldu:1hug:hemen senide listemize ekliyorum tatlım.uzun protokol mü olacak seninde???
ne zaman lucrinlerine başlayacaksın biliyor musun???

teşekkeür ederim canım iyiyim nolsun işte başladık yine bi tedaviye allah sonumuzu hayır etsin bugün ilk iğnemi yaptım lucrin.sen nasılsın transfer ne zamana .

canım bende iyi olmaya çalışıyorum malum iğnelerden dolayı akşamları çok rahatsızlanıyorum baş ağrısı ve halsizlik yapıyo kısmetse 1 hafta sonra bakalım hayırlısı.... senin ilk tedavinmi canım.. benimki 3. olcak kısmetse inş. bu sefer meleğime kavuşurum canım....

bende bundan önceki tedavilerimde kısa protokolle başlamıştım tedaviye,benimde ilk uzun protokol redavim olacak canım.her hekim kendince uygun gördüğü tedaviyi uyguluyor sonuçta.inşallah ilk farklı protokolümüz son tedavimiz olur:emir_bebek:

değiştirdim canım:kedi: yanlışlık için özür dilerim.

Estagfurullah arkadasim ne ozru, benim zaten butun tedavinin iptal olma durumu var canim, Turkiye'de ailem'in bazi probleleri var, beni cok uzuyo o yuzden tedaviyi iptal edip Turkiye'ye gelmek istiyorum, simle goruscem izin verirse oda bi uc haftaligina Turkiye'ye gelcem dondumde yeniden basliycam, hayirlisi bakalim aklim ailemde oldumu, olmuyo guzelim bu isler stres kaldirmiyo bhel ebn hic kaldirmayiom, benim icinde dua edin hakkimda hayirlisi neyse o olsun,...

Merhaba arkadaşlar ben de 13 mayısta Lucrine başladım ilk denemem çok heyecanlıyım Telek tüp bebek merkezi umarım herşey çok iyi olur.

Estagfurullah arkadasim ne ozru, benim zaten butun tedavinin iptal olma durumu var canim, Turkiye'de ailem'in bazi probleleri var, beni cok uzuyo o yuzden tedaviyi iptal edip Turkiye'ye gelmek istiyorum, simle goruscem izin verirse oda bi uc haftaligina Turkiye'ye gelcem dondumde yeniden basliycam, hayirlisi bakalim aklim ailemde oldumu, olmuyo guzelim bu isler stres kaldirmiyo bhel ebn hic kaldirmayiom, benim icinde dua edin hakkimda hayirlisi neyse o olsun,...
canımm,tüp bebek tedavisi başlı başına hem bedeni hem ruhu yoran bir süreç.yanında başka sıkıntıların varsa bencede önce onları yoluna koyabilecek durumun varsa öyle yapman en güzeli.inşallah tüm sıkıntıların çabucak geçerler canım:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar ben de 13 mayısta Lucrine başladım ilk denemem çok heyecanlıyım Telek tüp bebek merkezi umarım herşey çok iyi olur.
merhaba canıma.s.hemen senide listemize ekliyorum.inşallah son tedavin olur bundan sonraki heyecenın bebişinin tatlı heyecanı olur

canımm,tüp bebek tedavisi başlı başına hem bedeni hem ruhu yoran bir süreç.yanında başka sıkıntıların varsa bencede önce onları yoluna koyabilecek durumun varsa öyle yapman en güzeli.inşallah tüm sıkıntıların çabucak geçerler canım:Saruboceq:

Haklisin canim ebdne o yuzden gelmek istiyodum Turkiye'ye ama malesef gelemiyorum, annemle konustum insallah her sey yoluna gircek, madiiyat olarak bir yolculuguda karsilayamiyorum suan, mecbur olsam yine gitcektim ama olmadi, bakalim hayirlisi....

canım bende iyi olmaya çalışıyorum malum iğnelerden dolayı akşamları çok rahatsızlanıyorum baş ağrısı ve halsizlik yapıyo kısmetse 1 hafta sonra bakalım hayırlısı.... senin ilk tedavinmi canım.. benimki 3. olcak kısmetse inş. bu sefer meleğime kavuşurum canım....

tatlım inşllaah son denemen olur tez zamanda hepimiz anne oluruz. ben nisan ayında 4. denememi yaptım malesef negatif sonuç elde ettik şimdi dondurulmuş embriyolarım için başladım tedaviye bakalım allah hayırlısını versin. geçmiş olsun hangi iğne bukadar rahatsız ediyo merionalmi doktoruna danıstınmı neden oluyomuş:uhm:

tatlım inşllaah son denemen olur tez zamanda hepimiz anne oluruz. ben nisan ayında 4. denememi yaptım malesef negatif sonuç elde ettik şimdi dondurulmuş embriyolarım için başladım tedaviye bakalım allah hayırlısını versin. geçmiş olsun hangi iğne bukadar rahatsız ediyo merionalmi doktoruna danıstınmı neden oluyomuş:uhm:

amin canım cümlemizin inş son tedavisi olur ve meleklerimize kavuşuruz inş.. evet canım merional hormonlarımı birden yükseklttiği için aşıra baş ağrısı ve halsizlik yaptı ilk iğnelerim doktora söledim ve testler yaptı ve merional yarıya düşürdü bir akşam yüksek dozdo bir akşam düşük dozda uyguladım şimdilik iyiyim iş tekrar kötü olmam bakalım yarın kısmetese doktora gidicem yine kontrolüm var malum son hafta iyice sıklaştı doktora gitmelerim kısmetse cumartesi veya pazartesi günü yumoşlarım toplancak .. hayırlısı bakalım ALLAH kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..... :Saruboceq:

Bir hafta sonra iki arkadaş var galiba yumurtaları toplanacak İnşallah hamile haberlerinizi alırız bizede moral olur. canım bende çok heycanlıyım ilk tedavim şu an sadece vitamin safhasındayım ilk göbekten iğnemi becerebilcekmiyim acaba :)
Evet. Benim de ilk tedavim canım heyecanlı geçiyor günlerr. İnşallah canım hepimiz alacağız hamiş haberini birgün buna inanıyorum Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin. opuyorumnanaktan
oooo maşallah çoğalıyoruz inşallah hepimizin göbüşleri burnumuza değeerdelikafaduldenhoşgelmişsiniiizz kızlarr
Evet. Çoğalacağız artık tek vücutta iki can olacağız bebişlerimizleyerimseniben
tüm dualarımız sırasıyla hepimiz için gelecek canım.inşallah hepimizde bundan sonraki dönemde bebişlerimizin pıtpıt atan kalplerinden bahsediyor olacağız:Saruboceq:
AMİN İnşallh canım hayırlısıylaa.hihoyyyt

inşallahhhhhh canımmm:Saruboceq:
tüm dualarına aminnn diyorum tatlım

Arkadaşlar tedavime başlamadan önce öyle bir hadiseyle karşılaştım ki "Veren de Allah alan da Allah" sözünü kulaklarımda hissettim. O yüzden her zaman dua ederken hayırlısını isteyin. Tedaviye başladığım gün (adetimin geldiği gün yani) Komşumun 1,5 yaşındaki kızı vefat etti. O kadar üzüldüm ki gözümü kapatıığımda gözümün önüne geliyordu yüzü. Veren de Allah alan da. O'nun ilmi olmaksızın, hiçbir meyve tomurcuğundan çıkmaz, hiçbir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz da. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin. AMİNNopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar benim bugünde kontrolüm vardı gittim kısmetse perşembe günü yumoşlarım toplanacakmış ...benden yine kan tahlili aldılar akşam 7 de sonucu bildirdi doktorum baya fırlamış yine benim hormonlar doktor merional iğnelerini bırak dedi şu an sadece lucrin kullanıyorum.. yarın tekrar gidicem yine kan tahlili vercem hormonlarım istenilen seviyeye düşene kadar bekliycekmişiz bakalım kısmet perşembe demişti doktorum ama hormonlar düşmesse 1-2 gün kayabilir bakalım kısmet ne zamana belkide ilk konuştuğu tarih yani 1 haziraanı bulur.. çok heyecanlandım perşembe yumoşların toplanıcak diye erken geldi bana biraz... hayırlısı RABBıM den hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum.....

Evet. Benim de ilk tedavim canım heyecanlı geçiyor günlerr. İnşallah canım hepimiz alacağız hamiş haberini birgün buna inanıyorum Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin. opuyorumnanaktan

Evet. Çoğalacağız artık tek vücutta iki can olacağız bebişlerimizleyerimseniben

Arkadaşlar tedavime başlamadan önce öyle bir hadiseyle karşılaştım ki "Veren de Allah alan da Allah" sözünü kulaklarımda hissettim. O yüzden her zaman dua ederken hayırlısını isteyin. Tedaviye başladığım gün (adetimin geldiği gün yani) Komşumun 1,5 yaşındaki kızı vefat etti. O kadar üzüldüm ki gözümü kapatıığımda gözümün önüne geliyordu yüzü. Veren de Allah alan da. O'nun ilmi olmaksızın, hiçbir meyve tomurcuğundan çıkmaz, hiçbir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz da. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin. AMİNNopuyorumnanaktan

canım benim komşunun bebeği için çok üzüldüm canım başınız saolsun... takdir-i ilahi yapacak bişey yok RABBİM ne dilerse o olur....
canım benim transfer tarihimiz aynıydı galiba inş. mutlu haberler veririz arkadaşlarımıza

ne güzel neşeli ve sevinçli bir arkadaşımız daha oldu:1hug:hemen senide listemize ekliyorum tatlım.uzun protokol mü olacak seninde???
ne zaman lucrinlerine başlayacaksın biliyor musun???

evet uzun protokol. lucrine adetin 21 gunu yani haziran 6 sinda basliyorum.iNSALLAH hersey guzel olur. izinlerimi filan ayarladim bankadan kredi basvuru yaptim her sey hazir ve hersey cook yolunda gidior. cok da iyi bir doktor buldum. ALLAH ondan binlerce razi olsun.
gercekten cok sevncliyim.ALLAH bozmasinzemuszemuszemuszemus

Back
X