- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
sende aramıza hoşgeldin yojimboa.s.Merhaba Arkadaşlar,
Ben de haziran başında Lucrin'e başlayacağım.Aslında durum şöyle.Ben ve eşim mart ayında tedaviye başlamak üzere Brüksel'le görüştük. Tek embriyo yasası çıkmadan tedavi olmaktı niyetimiz.Yoksa dönem ortasında ikimiz de yoğun çalışırken (üniversitede öğr.üyesiyiz) düşünmüyorduk. Ancak o ay tek embriyo yasası bizden önce davrandı.Biz de ilk plana geri döndük.Haziranda yaptıracağız.Eğer hala benim için uygunsa uzun protokol yapılacak.Bu ay hayatımda ilk kez regl tarihim gecikti.Normal yoldan hamile kalmam mucize gibi bir şey olurdu. Çünkü eşimin sperm sayısı en son bir milyon çıktı. Gene de umutlandım, Bhcg baktırdım vs. gebelik yok, regl de yoktu. Bir haftalık gecikme sonucunda (sanırım stresten) iki gün önce regl oldum.Bugün hormon için kan verdim. Pazartesi doktora göstereceğim.TSH biraz yüksek çıkmış, onun dışında her şey normal aralıklarda.Biz İstanbul dışında yaşıyoruz ve dediğim gibi Brüksel tüp bebek merkezine karar vermiştik.Aradan 3 ay geçti, eşimle bir de Memorial ile görüşelim diye karar verdik.Cuma günü randevumuz var Memorial'la.Orayla görüşüp ya Brüksel ya da Memorial'a karar vereceğiz.İkisi de erkek infertilitesinde başarılı diye duyduk, okuduk...(Çok uzun ve karmaşık yazdığım için pardon)...Cuma günü uzun protokolü teyit ederse doktor, 10 haziranda Lucrin'e başlayacağım. İlk tedavimiz olacak.31 yaşıma girdim.Sorun sperm sayı azlığı, morfololoji ve hareket...Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
hemen senide listemize alalım canım.şimdilik merkezini boş bırakalım karar verdiğinde onuda yazarız