- Konu Sahibi firstNimbus
canım ordamısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kullanacağımız lucrinler yumurtlamayı baskılayan iğneler zaten o yüzden gebelik oluşacağını düşünmüyorum ama sonuçta yumurtlama da 21. günden önce oluyor. sanırım bir gebelik oluşsa bile biz ne olduğunun farkına varmadan sonlanacak sanırım.ama tabiki kesin bir cevap değil bu sadece aklıma gelen en mantıklı açıklama sadeceŞu an vitamin ve antibiyotik ve folik içiyorum 2 haziranda lucrin vurulcam adetin 2.günüde tekrar kontrole gidicem. bana korunun yada başka birşey demedi, bi taraftan korunmayayım belki olur diyorum umutlar hiç kesilmez ya bi taraftan antibiyotik ve lucrin kullanacağım için korunmam lazım diy düşünüyorum . korunmak lazımmı bu dönemde
benimde bu 4. tedavim olacak canım.ilk tedavide gebelik elde edildi ama dış gebelik olduğu anlşıldı ve ameliyatla hem bebek hemde sol tüpüm gitti.sonasındakiler de de hiç gebe kalamadım.32 yaşındayım bu aradasağol canım teşekkürler siz bu konuya dikkat ediyormusunuz yoksa sadece ben gereksiz takıldımmı . aslında dediğin gibi bu hafta yumurtlama haftam 2 haziranda lucrine başlama tarihim bunca zamandır hamile kalamadım sanki bu ay kalacam gibi işte bu noktaya takıldım. ben geçen şubatta normal yolla hamile kaldım 20.haftada edward sendromundan dolayı bebeği normal doğumla aldılar. bir senedir hamile kalamadım bir tanede negatif aşılamam var ve 37 yaşındayım. sizlerle tanıştığıma memnun oldum inşallah hepimiz tedavi sonucunda hayırlısıyla anne oluruz
benimde bu 4. tedavim olacak canım.ilk tedavide gebelik elde edildi ama dış gebelik olduğu anlşıldı ve ameliyatla hem bebek hemde sol tüpüm gitti.sonasındakiler de de hiç gebe kalamadım.32 yaşındayım bu arada
benim hiç normal yollardan gebeliğim olmamasına rağmen bende bazen seninle aynı kaygıları duyuyorum.araştırırım istersen için rahat etsin diye.
uzun protokolle kısa protokol arasındaki farkı biliyormusun. bildiğim uzun protokolle az dozaj ilaç vererek hamile kalma ihtimalini %10 daha artıyormuş
aaaa ne güzel ilk mesajın bizim topiğimize olmuş.çok mutlu oldum nedense:)Selam kızlar,uzun zamandır bu siteyi okuyarak takip ediyordum yazmak için yeni kayıt oldum ve bu topiğe yazmam gerektiğini düşündüm. Bende 12 mayısta decaptrly ilacını kullanmaya başladım sanırım lucrinle görevleri aynı. Bugün yarın regli olmayı bekliyorum ve 3, günü merkeze gitcem. İlk denemem olcak oyüzden içimde acayip bir korku ve heyecan var. Benide listenize eklermisiniz? Ayrıca şuanda çok kötü gribim onun içinde ilaç almak zorunda kaldım umarım bişey olmamıştır.. Allah hepimizin hakkında hayırlı şeyler nasip etsin inşallah.
aaaa ne güzel ilk mesajın bizim topiğimize olmuş.çok mutlu oldum nedense:)
tabiki canım senide hemen listemize ekliyorum.çok geçmiş olsun canım.ama şu an için seni rahatsız etmesi dışında tedavine olumsuz bir etkisi olmaz gribin
hangi merkezde tedavi oluyorsun canım???
Seni mutlu ettiğime sevindim arkadaşım, tşk.ederim grip kötü geldi valla. Brüksel de Yücel Karamanla tedaviye başladım.
Leydim 84 . Benim de 1 hafta sonra yumurtalarım toplanacak inş. Belki ikimizin de aynı günde yumoşları toplanır. Şu an da gonalfları mı vuruluyorsun? Benim ilk tedavim olacak ta. Çok heyecanlıyım.
Bir hafta sonra iki arkadaş var galiba yumurtaları toplanacak İnşallah hamile haberlerinizi alırız bizede moral olur. canım bende çok heycanlıyım ilk tedavim şu an sadece vitamin safhasındayım ilk göbekten iğnemi becerebilcekmiyim acaba :)
tüm dualarımız sırasıyla hepimiz için gelecek canım.inşallah hepimizde bundan sonraki dönemde bebişlerimizin pıtpıt atan kalplerinden bahsediyor olacağız:Saruboceq:merhaba kızlar bende 3. denem için tedaviye başladım .... yaklaşık 1 hafta sonra yumoşlarım toplancak dualarınızı eksik etmeyin.. haziranın 1 yada 2 de transferim gerçekleşicek... inş . bu son tedavimiz olur .. HEPİMİZ MELEKLERİMİZE KAVUŞURUZ.... u arda bende yeşilköy INTERNATIONAL HOSPITAL de yapılcak anestezim ve transferim.... ALLAH yardımcımız olsun
Beni de ekleyinnn :)) 05 Mayıs 2010 Lucrinle başladım. (Önceki ay başlamıştım ama kistim olduğu için bu ay tekrar iğne ve doğum kontrol hapıyla başladım.) Anatolia da . Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği sorunu var. İnşalllah sonuçlarımız hayırlı olur canlarımm.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Bol hamişli günlerrr olsunn.