Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar
OHHh OHHHHkaydirigubbakcemile5, Cok sevindim arkadasim, kat kat katlansin degerin cok guzel, darisida basima INSALLAHHH, Rabbim bundna sonrada yardimcin olsun.... Anlat bakiyim sen nasil gecirdin bu sureci?
çok çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallahhh rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sılanazcığım bekleme sürecini tamamen ayakta ve sanki hiç transferim olmamış gibi geçirdim.ağır kaldırmak dışında günlük hayatta neler yapılıyorsa hepsini yaptım canım benim.hemde transferden sonraki ilk günden itibarenyerimseniben
çok çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallahhh rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sılanazcığım bekleme sürecini tamamen ayakta ve sanki hiç transferim olmamış gibi geçirdim.ağır kaldırmak dışında günlük hayatta neler yapılıyorsa hepsini yaptım canım benim.hemde transferden sonraki ilk günden itibarenyerimseniben
Cnm benim ya günlerdir seni aradı gözlerim. Merak ettim seni gelmeyincee Rabbim sabır versin cnm. Çok üzüldüm inan eşimde burdan gelişmeleri takip ediyor o bile sordu. Hayırlısı böyleymiş öyle düşün cnm Rabbim birgün nasip edecek inan buna demekki o zaman bu zaman deil.Hepimiz bir imtihandayızz geçecek inşş.
ecemnur desteğin için çok sağol canım. Evet bende öyle düşünüyorum Allahtan diyorum ne yapalım,şu an regli oldum cuma günü tekrar doktoruma gidicem kontrole bakalım ne diyecek
kendine iyi bak,irtibatı kopartmayalım ben şu an için özelden yazamıyorum ama yakında özelden de görüşebiliriz.öpüyorum seni