- 11 Nisan 2017
- 99
- 39
- 3
- Konu Sahibi sinsirella85
-
Hayır şort sadecenişanlın ne giyecek tshirt + short mu ?
ee memeler göbek filan görümlerin yok mu ordaHayır şort sadece
Görümcemin kocasıyla başbaşa gitmiyorum bende hep beraber eşli gidiyoruz işteben hayatımda mayo giymedim ama görümcemin kocasıyla tatilede gitmedim
Yalnz olsaydiniz bise demezdi ama demekki rahatsiz oluyo bence saygi gostermelisin canim giyme gobegin acik elbiseler giyoymsn eger giyosan yaninada yine bikinini koy onlarin olmadigi bi vakit sende guneslenirsinArkadaşlar 2 hafta sonra iki görümcem eşleri ben ve nişanlım tatile gidicez 5 günlüğüne nişanlım bikinime hayatta karışmaz ama az önce bana mayo giyiceksin haberin olsun dedi. Şimdi şöyle bi durum var büyük görümcem bikini giyiyo normalde oda mayo giyicek ama o göbegi çıkmış azcık o yüzden giyiyo son iki gün bikni giycem falan dedi. Küçüğü şortlu mayo giyicek o kilolu zaten hem o yüzden hemde eniştem var utanırım diyolar ama ben hep bikini giydim yani ne biliyim mayo istemiyorum bronzlaşamıcam edemicem nasıl bi tepki vermeliyim haklımı enişteleri var diye böyle yapıyo ama bilmiyorum sizce ?
Görümcemin kocasıyla başbaşa gitmiyorum bende hep beraber eşli gidiyoruz işte
Bende öyle düşünüyorum kararsız kaldım o yüzden yoksa ikimizken karışmıyo dediğiniz gibi saygı duyup giymeliyim ama hiç alışık değilim ve yani 1 sene çalışıp tek tatilimde de öyle olmak istemiyorumNormalde istediğini giyebilirsin ama ortada görümcenin eşleri varmış başbaşa gittiğinizde istediğinizi giyebilirsiniz ama bu konuda haklı biraz bence bu seferde mayo olsun ne zararı olur ki
Akrabalık ilişkiniz samimi değil demekki canımbende baş başa demedim yahu..
15 yıllık evliyim . hayatta tercih edeceğim bir tatil değil..
Ahhhaha güldürdün beniisanki adam haşema giyin demiş
mayo giyin demiş yani, ki bence de haklı.
normalde kimse tanımıyorken rahat oluyor da insan, kocanın enişteleri yani.
bikini giyinmesen daha iyi olur, yoksa sonraki konun yok görümcemin kocası bana mı bakıyordu olacak gibi
Akrabalık ilişkiniz samimi değil demekki canım
ay yapmayın sizinki samimi mi sanıyorsun ? samimi olsa adamın aklı mayoda mı kalırdıAkrabalık ilişkiniz samimi değil demekki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?