Mayo konusunda haklı mı ?

Bu defalık senin istediğin gibi mayo giyicem ama başka bir konuda anlaşamassak kendi istediğimi yapıcam aklında bulunsun Canım de.

Nişanlınızın isteğine saygı göstermelisiniz.
Normalde ben de mayo giymem ama kendimi sizin yerinize koydum, ne bileyim prtamda enişteler varken ben de rahatsız olurdum galiba.
Ayrıca tüm mayolar moda artık. Çok güzel sırt dekolteli modeller var. Ben de düşünüyorum bir tane almayı.
Bronzlaşmayı da dert etmeyin bikiniden tek fark göbeğiniz bronzlaşmayacak zaten

Görümcenin kocası varsa nişanlın rahatsız olabilir.
Ben balayında hep bikini giydim, eşimin kuzeni ve karısı ile denize gittiğimizde kendim mayo giymek istedim, normal yani.

Yani tek tatilinizmiş ama eğer hep birlikte plan yaptıysanız bu şekilde daha doğru zaten biz bazen çok takıyoruz yok mayoymuş yok bikiniymiş diye ama maksat eğlenmek kafa dağıtmak ne giydiğinizin pek bir önemi yok

Bencede mayo giymelisin herkes bikini giyecek diye bir kaide yok .bide anlamadigim mayo giyilince Bronzlaşmak nasıl olmuyor alt tarafı gobegin gorunmeyecek.ben bikini karşıtı değilim bende giyiyorum ama akrabalarımla gidecek olsam bende mayo giyer dim hemde esim demeden.ne olursa olsun art niyet olmasada insanın gözü kayar

Nişanlın saçmalamış rahatsız olacaksa neden başkalarıyla tatile gidiyor ? Sonuçta siz bikini giyen insansınız eniştecikleri bakacak diye mayo giymek zorunda değilsiniz.
İçinizden gelirse mayo giyersiniz zorla olacak bir şey değil bu.

Evli gorumcelerim hasema giyiyorlar, ben bikini, birlikte havuza denize de gittik defalarca, birbirimize uyum saglamak zorunda degiliz, saygi gostermek zorundayiz. Onlar benim icin daha acik giyinmeye yeltenmiyorken ben neden onlara uymak icin daha kapali giyinmeye yelteneyim ki? Karsilikli olarak boyle bir beklentimiz de yok zaten.
O tatile gitmezdim, yine de giyecegim plaj giysisine karisilmasina izin vermezdim.

Sormazsam catlayabilirim neden cümbür cemaat tatile gidiyorsunuz madem tek tatiliniz ve evlenmeden gidiyorsunuz neden ailenizden kimse yok hepsi onun ailesi ?
Evli olsaydı biz böyle bir tatili kabul eder miydiniz merak ediyorum.

Siz hayatınızda mayo giymediyseniz baskı yapması normal değil. Madem çok takıntılı tek gideceksiniz öyleyse.

Bende kayınpeder gelince mayo giyiyorum. Beni rahatsız etmiyor bu durum.
Eşim karışmaz ne giydiğime kıskanır bazen belli eder ama asla çıkar giyme demez derse de dinlemem ama babası varken mayo giymemi istemesi bana garip gelmiyor. Güneşlenirken de şort giyiyorum altına. Zaten en fazla 3-5 gün oluyor

Geçen sene başbaşa gittik diye bu sene beraber gidelim dedik. Benim ailemde gelebilicek kimse yok çünkü yaşlarımız yakın beraber güzel egleniriz diye birlikte gidiyoruz canım

Kayınpederim olsa bende mayo giyerdim canım çekinirim ondan da ben dedim zaten havuzdan çıkınca pareomu giyer otururum da dedim ona ama mayo diyo illa bir iki kez daha ısrar edicem bikini için bakalım

Kayınpederim olsa bende mayo giyerdim canım çekinirim ondan da ben dedim zaten havuzdan çıkınca pareomu giyer otururum da dedim ona ama mayo diyo illa bir iki kez daha ısrar edicem bikini için bakalım

Senin derdin ne onu anlamadim Guneslenemeyecegim diye mayoyu istemiyorsun ama bikinin ustune pareo giyip otururum diyorsun. Pareo ile güneşleniliyorda mayoyla guneslenemiyor musun? Ne fark edecek ustunde pareo ile oturduktan sonra ha bikini ha mayo?

Canım benim alışık değilim çünkü giymedim mayo falan pareoyla güneşlenicem demedim bu cok komik bi durum zaten pareoyla otururum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…