- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi sinsirella85
-
Sıkıntı değilki benimki tavsiyelerinizi alıyorum sadece çokmu zor gitmem olur biterpeki.. bu durumları da sıkıntı yapmak zorunda kalmıyorum ama
Sanırım sizinle bu konuda anlaşamıcazay yapmayın sizinki samimi mi sanıyorsun ? samimi olsa adamın aklı mayoda mı kalırdı
İşte evet bu lazımdı bana çok teşekkür ederim bunu kullanıcamEniştelerin bana yan gözle bakacak adamlarsa yanlarında mayo da giymem, tatile de gitmem onlarla dersin, çekilirsin kenara. Bırak o düşünsün
Yani tek tatilinizmiş ama eğer hep birlikte plan yaptıysanız bu şekilde daha doğru zaten biz bazen çok takıyoruz yok mayoymuş yok bikiniymiş diye ama maksat eğlenmek kafa dağıtmak ne giydiğinizin pek bir önemi yokBende öyle düşünüyorum kararsız kaldım o yüzden yoksa ikimizken karışmıyo dediğiniz gibi saygı duyup giymeliyim ama hiç alışık değilim ve yani 1 sene çalışıp tek tatilimde de öyle olmak istemiyorum
Geçen sene başbaşa gittik diye bu sene beraber gidelim dedik. Benim ailemde gelebilicek kimse yok çünkü yaşlarımız yakın beraber güzel egleniriz diye birlikte gidiyoruz canımSormazsam catlayabilirim neden cümbür cemaat tatile gidiyorsunuz madem tek tatiliniz ve evlenmeden gidiyorsunuz neden ailenizden kimse yok hepsi onun ailesi ?
Evli olsaydı biz böyle bir tatili kabul eder miydiniz merak ediyorum.
Siz hayatınızda mayo giymediyseniz baskı yapması normal değil. Madem çok takıntılı tek gideceksiniz öyleyse.
Taviz tavizi doğuruyor o fark var arada...ArkadaşIn dediği gibi mayo ile bikini arasında ki tek fark göbek. Giyin işte ne fark eder?
Kayınpederim olsa bende mayo giyerdim canım çekinirim ondan da ben dedim zaten havuzdan çıkınca pareomu giyer otururum da dedim ona ama mayo diyo illa bir iki kez daha ısrar edicem bikini için bakalımBende kayınpeder gelince mayo giyiyorum. Beni rahatsız etmiyor bu durum.
Eşim karışmaz ne giydiğime kıskanır bazen belli eder ama asla çıkar giyme demez derse de dinlemem ama babası varken mayo giymemi istemesi bana garip gelmiyor. Güneşlenirken de şort giyiyorum altına. Zaten en fazla 3-5 gün oluyor
Kayınpederim olsa bende mayo giyerdim canım çekinirim ondan da ben dedim zaten havuzdan çıkınca pareomu giyer otururum da dedim ona ama mayo diyo illa bir iki kez daha ısrar edicem bikini için bakalım
Canım benim alışık değilim çünkü giymedim mayo falan pareoyla güneşlenicem demedim bu cok komik bi durum zaten pareoyla otururum dedimSenin derdin ne onu anlamadim Guneslenemeyecegim diye mayoyu istemiyorsun ama bikinin ustune pareo giyip otururum diyorsun. Pareo ile güneşleniliyorda mayoyla guneslenemiyor musun? Ne fark edecek ustunde pareo ile oturduktan sonra ha bikini ha mayo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?