- 18 Haziran 2017
- 282
- 795
- 18
- 27
- Konu Sahibi sinsirella85
-
Taviz tavizi doğuruyor o fark var arada...
+1000000000000000000000000000000000gerçekten çok ilginçsiniz arkadaşlar görümcenin eşleri varmış mayo giyiverirsin diyorsunuz madem böyle rahatsız olunacak neden adam enişteleriyle bu kızı tatile götürüp mayo giydirtiyor
Baş başa gitsinler madem bu adam rahatsız olacak rahatsızlığını neden kadın üzerinden gideriyor?
Çok mu lazım toplu tatil
Etraftakilerden rahatsız olmicaksın eniştenden mi rahatsız olucaksın bi tek sen konuyu farklı yere çekiyosun gibi geldi bana canımvalla böyle cümbür cemaat tatile giderseniz kıyafetine de karışır, mayona da bikinine de yani zaten nasıl rahat edeceksiniz ben onu anlamadım. ne giyersem giyeyim rahat edemem ben olsam.
Tatil tercihin zaten çooook yanlış bence son anda bi şey uydur gitme, siz nişanlı bir çiftsinüz ne işiniz var akrabalarla tatilde,ikiniz gidin baş başaBende öyle düşünüyorum kararsız kaldım o yüzden yoksa ikimizken karışmıyo dediğiniz gibi saygı duyup giymeliyim ama hiç alışık değilim ve yani 1 sene çalışıp tek tatilimde de öyle olmak istemiyorum
Canım benim alışık değilim çünkü giymedim mayo falan pareoyla güneşlenicem demedim bu cok komik bi durum zaten pareoyla otururum dedim
Yok senin garezin falan var galiba bana ? Lütfen eica ediyorum yorum yapma daha ugrasmak istemiyorumAlisik degilmis mis sokaktada bikiniyle geziyorsun sanki. Noluyor gobek kapali olunca, alismalik ne var?
Pareoyu cikarip guneslenirken seni gormucekler mi niye pareoyla otururum gerekirse muhabbetlerine girdin ozaman?
Okadar sacma bahaneler sunuyorsun ki napmaya calistigin belli degil senin.
Bende hayatimda mayo giymedim hep bikini giyerim ama mayo giysem tirmalamaz.
Etraftakilerden rahatsız olmicaksın eniştenden mi rahatsız olucaksın bi tek sen konuyu farklı yere çekiyosun gibi geldi bana canım
Yok senin garezin falan var galiba bana ? Lütfen eica ediyorum yorum yapma daha ugrasmak istemiyorum
etraftakinden neden rahatsız olayım, rahatsız olacak olsam herkesten olurdum, olmayacaksam kimseden rahatsız olmazdım. bence sen benim konuyu nereye çektiğimi değil de nişanlının nereye çektiğini sorgula, nişanlın senin bikini değil de mayo giymeni neden istiyor?Etraftakilerden rahatsız olmicaksın eniştenden mi rahatsız olucaksın bi tek sen konuyu farklı yere çekiyosun gibi geldi bana canım
Bikininizden taviz vermeyin, neden mayo giyeceksiniz? Görümcelerinizin eşlerine mi hakaret ediyor nişanlınız yoksa size mi?Görümcemin kocasıyla başbaşa gitmiyorum bende hep beraber eşli gidiyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?