Mayo konusunda haklı mı ?

Bence nişanlındaki gayet normal bir davranış, ne bileyim bende görümcemin eşleri ile denize gitsem mayo giymeyi tercih ederdim. Bence eşinle yalnızken ne istiyorsan giy ama bu sefer üzerine gitme sende mayo giy.. İyi tatiller :)

ben mayo ve pareo aldım yanıma
bıkını gıyecek vucudum olsa bıkını gıyerdım zira tatılımın son gunu kuzenım ve esı de bıze katıldı o bıkınılıydı hıc rahatsız olunacak bırsey yok orda herkes bıkınılı zaten
aksıne kapalı gıyınce daha cok dıkkat cekılıyor sahılde denızde

Reactions: ksg
+1000000000000000000000000000000000

valla böyle cümbür cemaat tatile giderseniz kıyafetine de karışır, mayona da bikinine de yani zaten nasıl rahat edeceksiniz ben onu anlamadım. ne giyersem giyeyim rahat edemem ben olsam.
Etraftakilerden rahatsız olmicaksın eniştenden mi rahatsız olucaksın bi tek sen konuyu farklı yere çekiyosun gibi geldi bana canım

Gorumcelerinin kocalari bakacak diye mayo giyeceksin!!???
O zaman hic bakmayacaklar???!!!mayo cok kapali bisey cunuku...adeta gorunmez oluyorsun!!!
Madem kiskanclik var niye oyle ortamlara gidiliyor...
Sene 2017...
O kadar sacma bir olaydasin ki...

Normalde asla karismaz diyorsun belli ki enistelerin seni öyle görmelerini istemiyor. Bence de haklı yaa aynı aileye karşıyım ben sonra belki dusuncek Aaa bu kızın daa kalçaları ne güzeldi diye. O değilde daha evlenmeden böyle sulalece tatile ne gerek var. Sakın alıştırma. Başbaşa gidin.

Tatil tercihin zaten çooook yanlış bence son anda bi şey uydur gitme, siz nişanlı bir çiftsinüz ne işiniz var akrabalarla tatilde,ikiniz gidin baş başa

Iyi de buna sen karar vereceksin. Hepimizin görüşü kendi dusunce yapisina göre.
Kimi giy der kimi giyme. Onemli olan senin bu konuda ne düşündüğün.

Canım benim alışık değilim çünkü giymedim mayo falan pareoyla güneşlenicem demedim bu cok komik bi durum zaten pareoyla otururum dedim

Alisik degilmis mis sokaktada bikiniyle geziyorsun sanki. Noluyor gobek kapali olunca, alismalik ne var?
Pareoyu cikarip guneslenirken seni gormucekler mi niye pareoyla otururum gerekirse muhabbetlerine girdin ozaman?
Okadar sacma bahaneler sunuyorsun ki napmaya calistigin belli degil senin.
Bende hayatimda mayo giymedim hep bikini giyerim ama mayo giysem tirmalamaz.

Yok senin garezin falan var galiba bana ? Lütfen eica ediyorum yorum yapma daha ugrasmak istemiyorum

Etraftakilerden rahatsız olmicaksın eniştenden mi rahatsız olucaksın bi tek sen konuyu farklı yere çekiyosun gibi geldi bana canım

işte nişanlınızın düşüncesi de tam da bu
buradaki kadınlara böyle tepki verebiliyorken
ona niye aynısını söyleyemiyorsunuz

Yok senin garezin falan var galiba bana ? Lütfen eica ediyorum yorum yapma daha ugrasmak istemiyorum

Bikini giymek istiyorsan giyersin bir bahane sunmana dahi gerek yok ama senin gibi, insanlarin istedikleri seyi agız dolastirarak, sacma sapan nedenlere baglayarak, önemsiz biseyi asiri önemliymiş gibi gostererek istemesi bende itici etki yapıyor. :)))

etraftakinden neden rahatsız olayım, rahatsız olacak olsam herkesten olurdum, olmayacaksam kimseden rahatsız olmazdım. bence sen benim konuyu nereye çektiğimi değil de nişanlının nereye çektiğini sorgula, nişanlın senin bikini değil de mayo giymeni neden istiyor?
enişteler olacağı için mi?
yoksa bir sürü erkeğin olacağı bir ortam olduğu için mi? hangisi?

nişanlına aynen öyle söyleyeceksin işte, enişteler gelecek diye mi mayo giymemi istiyorsun? diyeceksin.

benim rahat edemem dememin sebebi birinin kıyafetime müdahale etmesiyle rahat edemem.

ben eniştemden rahatsız olurum ya da olmam diye bişey yok, eniştemle neden tatile gideyim bana tuhaf gelen şey o yani, genç insanlarsınız, bugünleriniz bir daha gelmeyecek, baş başa olmak varken neden eniştelerle görümcelerle gideyim, evlenince giderim gitsem bile. tabi bu da senin tercihin ne denebilir ki..

Görümcemin kocasıyla başbaşa gitmiyorum bende hep beraber eşli gidiyoruz işte
Bikininizden taviz vermeyin, neden mayo giyeceksiniz? Görümcelerinizin eşlerine mi hakaret ediyor nişanlınız yoksa size mi?
Onlar sizinde enişteleriniz hatta abileriniz diyeyim, siz ailesiniz, bugün enişteler yanında, yarın babaların yanında, öbürgün benim yanımda diye diye sizi bikininizden eder nişanlınız.

Aslinda butun gorumce ve eslerle tatile gitmek hic mantikli degil..mayo bikini sadece kendi kendinize bir tatil olsaydi sikinti olmazdi hic ama boyle surekli goruseceginiz en yakinlarinizla bu sekilde bikinili falan yanlis ...mesela ablamla denize gitmistik dediki bikini giycem ..hayir dedim giyemezsin enistenin karsisinda bu ne rahatlik..iyimis evdede sutyen kilotla karsisinda dolas dedim..valla bana ters bu isler...kimse sutten çikmis ak kasik degil yani..

Yani bunu kamu oyuna mi sunuyosun?? Belliki adam akrabaların yanında giymeni istememiş bronzlasmayi ver ne olmuş yani balayında giy bikini ,ottan çöpten şeyleri şuraya sorun diye yazıyorsunuz ya kusura bakmayın anlayış gosteremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…