Mazi Kalbimde Yaradır TRT 1

kızlar annelerinin kaderini yaşar derler burdada öyle sanırım müjganda nalanda annelerinin kaderleriyle yaşayacaklar

[video=youtube;g454-VucVlo]http://www.youtube.com/watch?v=g454-VucVlo&feature=player_embedded[/video]

uff cok kötü olacak hersey..

[video=youtube;g454-VucVlo]http://www.youtube.com/watch?v=g454-VucVlo&feature=player_embedded[/video]

uff cok kötü olacak hersey..

Öfff yaaa bu neeee,gene kavuşamıyolar mı bunlar,Nalan ve annesinden ben de nefret etmeye

başladım,

Yazık ya Müjgana Ferite ,bi de o araba çarpan kim,Rauf bey Nalan diye mi bağırdı tam anlayamadım:44:
...

nasil ya yokmu bugün. bir haftadir fregmani arayip duruyordum. böyle böyle bu diziyide ortadan kaldirmasinlar bunlar..... surada topu topu 2 dizim var onlarida kaldirsinlar hic sasirmam. fregmanda nalan kaza geciriyor belkide planli yapilmis bisey. feriti elde etmek icin. müjgan gercektende aptalmis ya.... nalan feriti seviyor diye iki insani mahvediyor. zorla yapilan evlilikten hayir dogarmi. fedakarlik adina kac kisiyi atese atiyor halbuki

bu selim varya az sinsi degil. basindan beri biliyordu müjganla feriti, kardesini aralarina sokmaya calisti nalan ferit dedikce oda olsun diye gayret etti elinden geleni yapti. nalan teklifi reddedince isi bozdu diye nalana cok kizdi. Cünki bakislarindan anlasiliyor. müjganla ferit aciklama yapacaklari aksam ikisinede bakti durdu imali imali selim, acikliycaklar diye korktu. yere bakan yürek yakan cinsten bence hicte masum degil e nede olsa annelerinden entrika genleri almislar. sonrada onlari gözüyle görünce patladi simdi bakalim ne olucak.... cok süprizler oluyor. her an yeni gelismeler oluyor diziide cok akiskan. özlemisim 2 hafta sonra.

Nalana sınır oluyorum ben ya , bakışlarıyla yiyor müjganı ..
müjganda amma salak ya allah allah kimse kimsenin acısını cekmek zorunda değil .
üstelik mesleği var , o evde bır sn. kalmasına gerek yok , aşkının peşınden koşabilir..
Vicdan yapmasını gerektircek birşey yok ortada ..

Selim ne kötü bakıyor öyle .. onada sınır oluyorum ..
Bence müjganla ferit kaçamıycaklar .. selim durdurcak :S

bencede kacamiycaklar illa birseyler olucak. ama nalanada yar olmiycak. Aklima gelen su: ferit kibrisa gidecek ya müjganda o ilana basvuracak ve kader aglarini örüp kibrista yaralanan feritle doktor yadda hemsire olan müjgani kkarsilastiracak........

[video=youtube;QiBG615Q0zE]http://www.youtube.com/watch?v=QiBG615Q0zE[/video]

pis selimmm

Son düzenleme:
Ayy nolmuş çok merak ettim,evdeki sahneden sonrasını izleyemedim,

Konuşamadılar anlatamadılar beraberiz diye,gerisini izleyemedim,

Şimdi bakayım bari,Selim gördü mü yaa Müjganla Feriti offfffffff....
:18:

of bunlar abi kardeş ne kadar yüzsüzler ya, deli ediyorlar beni, uyuz selim

Ayy nolmuş çok merak ettim,evdeki sahneden sonrasını izleyemedim,

Konuşamadılar anlatamadılar beraberiz diye,gerisini izleyemedim,

Şimdi bakayım bari,Selim gördü mü yaa Müjganla Feriti offfffffff....
:18:

canim sen hic bisey izleyememissin. orasi zaten basiydi.... neler oldu... netten bak istersen

canim sen hic bisey izleyememissin. orasi zaten basiydi.... neler oldu... netten bak istersen

Evet yaa izledim dün gerisini neler olmuş neler,

Yazık gene kavuşamadılar,Selim hayatı zindan eder artık onlara,gördü en sonunda,

Valla Suzan hanımdan nefret ettim iyice,kadın herkese farklı oynuyo,ama hiç çaktırmıyo kimseye,

Herkes Müjgana yükleniyo,Nalan,Selim,Suzan...

Ayy Selim de ne kadar sinsiymiş,bence de taa baştan beri hissetmiş Feritle Müjganı,

Bakalım yeni bölümde nolcak,dananın kuyruğu kopacak derler ya aynen öyle olacak sanırım...

diger dizilerde olsa gider gelir döner durur hep ayni seyi sararlardida bu dizide gelismeler hizli. her bölümde birseyler oluyor. dizi basladi ilerliyor ve sona dogru devam ediyor. digerlerinde sirf izlensin izlensin diye hikayyenin dogru dürüst sonunu bile daha yazmadan saripda sariyor ay söyle oldu aman söylemi olacak bizde bön bön her bölüm sonu ay oldu olacak aman buldu bulacak bakip duruyoruz. bunun basi sonu belli oldugu icin cok keyifle izliyoruz. tam hiz devam ediyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…