Mazi Kalbimde Yaradır TRT 1

bu sermin cok cadi ya
suzaninda müjgani neden sevmedigini anladik yoksa insan bunca senede kabullenmez mi?
ferit yakti basini ama nalanada cok kiziyorum ya insan sevildmediigni bile bile
böyle yapar mi?
yazik müjgana ama ayni evde yasarlrsa yasak bir ask dogar mi diye düsünüyorum ama m müjgan cok iyi kalpli bir kiz yapmaaz hicbirsey

kızlar bu diziyi çok beğendim ben. tam türk filmi tadında.
ama çatlıcam valla ben söylicem artık onlar birbirini seviyor yeteer diye. abi kardeş iki sevgilinin arasına girdiler. inş müjgan inat için yine nişanlanmaz. ferite de çok kızdım söyle işte ne var yani, sevmediği insanla göz göre göre evlenicek ya

Geçen bölümü yine zevkle izledim,hemen olup bitiyo dizi,alışık değiliz ya reklamsız dizi izlemeye bu tadında bitince insan şaşırıyo,

Nalana bu bölüm çok sinir oldum,Feritle Müjganın birbirlerini sevdiklerine emin olduğu halde kendisine bile itiraf edemiyo bunu,

Selim de sakin duruyo ama çok psikopat biri gibi geliyo bana,her an içinden öyle biri çıkabilir yani bekliyorum,

Umarım iki çifti de evlendirip aynı evde yasak aşk yaşatmazlar,yoksa diğer dizilerden bir farkı kalmaz,samimiyeti gider dizinin,

Böyle çok güzel,keyif verici...

ayh uyuz oluyorum ya soyle ıradesız bencıl ınsanlara.. sevmıyor kızım gonul bu sevmıyor işte senı nıye mızmız cocuklar gb zırlıyorsun kı .. insan da onur gurur olmalı ..
insan bazen vazgecmeyı bılmelı .. uyus nalan ..

ferit çok yanlış yapıyor ya sevmediğin halde nasıl teklif ediyosun nalana allahtan nalan kabul etmedi
şermin zaten yüzsüz kapıdan kovuyorsun kızı bacadan giriyor ya
selim de yanlış evlilik yaptığını yenimi anlamışkaç yıldan sonra olmamalıydı evlilik diyor ya
ama en şaşırdığım nalan dayadı alnına silahı ve çekti tetiğiölmüşmüdür ki?

off o da selim de olmasa da feritle nalan mutlu olsalar keşke, sinir oluyorum gurursuz iki kardeş, bırakın işte sevmiyorlar sizi.

Ayy ne diyosunuz Nalan silah mı dayadı kafasına..?

İzleyemedim akşam,şimdi hemen bakıcam çok merak ettim valla......

silah dayadı ama kendini vurmadı bence, feritle nalanı ayırmak için diş bileyecek kirli planlar yapacak gibi geliyor bana. ferit de kıbrısa gidiyor zaten çok seviyorum ben bunların aşkını ya çok saf masum

dün bölüm cok güzeldi yaaaa. nalaninda sagi solu belli olmuyor her an farkli. iyiki teklifi reddettide bu bizim ikisinin isine geldi. müjgan annesinin yasadiklarindan ders alarakda ferite sahip cikmaya basladi artik, ne güzel ikiside akillandi artik. ama ferit kibris olayini kimseye söylemiyor müjgana söylese bari. onuda alip götürse. kesin gine ayrilicak bunlar kavusamiycak bakin görün. Nalan yeni bölümde kendini vurmuyor fregmanda annesi yetisiyor galiba silahi almaya calisirken patliyor. ölse iyi olmazdi zaten müjgan hepten vijdan azabindan feritin yanina yaklasmazdi.
aslinda feritle selimin yerlerini degistirmek lazimmis. selim daha yakisikli ferit rolüne daha cok uyardi bence

bu son dediğinize katılamıcam malesef ferit çok tatlı bence, tam yakışıklı denizci. selim soğuk bir tip ve ne yapacağı belli değil sanki. zaten feriti yabancı damattan beri çok severdim buraya da çok iyi oturmuş.

herkes rolüne göre oynuyor canim. selim feriti oynasaydi ona göre farkli olucagini düsünüyorum. ben selimi daha yakisikli buluyorum zevkler ve renkler tartisilmaz tabi

heytt benım ogzgurum daha yakısıklı :)) ne kadar masum bır yuzu var hele gozlerı .. her role cuk oturuyor masallah

bu hafta izleyemedim saati gene değişti sanırım :44:
bana göre de selim daha karizmatik...

saati değişti yerden yüksekle saatleri değiştirdiler.kötü oldu ama.gece yarısı bitiyo dizi.ama bu haftaki bölüm cidden güzeldi.
yakışıklılık konusuna gelince ikisi de gayet yakışıklı.sadece biri sert biri soft yakışıklı:))
Nalana bu bölümde gıcık oldum eski haline dönse güzel olacak.şımarık şey.dünya senin etrafında dönüyo sanki.seni sevmeyeni ne seviyosun.
eninde sonunda bu feritle müjgan kavuşamayacak ferit nalanla evlenecek görürsünüz.

Geçen bölüm gerçekten çok güzelmiş,Müjganla Feritin en sonunda sevgiyle birbirlerine

gülümsemeleri çok duyguluydu ,ayrıca anne babalarına oynadıkları oyun da çok akıllıcaydı,Selim çok

kurnaz valla tebrik ettim ama işe yaramayacak sanırım,

Nalana Şerminden daha da çok sinir olmaya başladım ben de,çok çocuksu davranıyo ve Müjgana da

aşırı sert konuşmalar yapması hiç hoş değil,

Anladın işte onlar birbirlerini seviyolar,bırak artık de mi yani?

Gelecek bölümü iple çekiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…