Mazi Kalbimde Yaradır Trt 1

_masal_

...
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
3.962
6
116
Diğer
TRT’de birbirinden iddialı yeni diziler izleyici buluşmayı sürdürüyor. "Mazi Kalbimde Yaradır" zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla perşembe akşamları izleyicileri TRT-1 ekranlarına bağlamaya hazırlanıyor.

70’lerin Türkiye’si Anlatılıyor...
Hüzünlü bir aşk hikayesi olarak başlayan "Mazi Kalbimde Yaradır" 70’ler Türkiye’sini anlatan bir dönem filmi de aynı zamanda.

Dizinin Oyuncu Kadrosu da Dikkat Çekiyor...
Dizide başrolleri Selçuk Yöntem, Sedef Avcı, Özgür Çevik, Berk Hakman ve Boncuk Yılmaz paylaşıyor.

Dizi Oyuncuları Rolleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu...
Oyuncu Özgür Çevik dizideki karakterine ilişkin şunları söyledi:
"Bir bahriyeli teğmen benim oynadığım karakter ama 74 geçiyor olay 74 kalıplarının dışında bir genç biraz daha böyle kadınlarla ilişkisi daha iyi olan fırlama daha nasıl diyeyim çapkın bir adam kızı görüyor sahilde o kızı da diğer kızlardan zannediyor kolay elde edilenlerden bir takım oyunlar yapıyor ama bu sefer kayaya tosluyor ve dizi başlıyor."

Genç oyuncu Sedef Avcı da dizide çizdiği profile ilişkin şu sözleri kaydetti:
"Bu yalıya babasını ve annesi kaybettikten sonra çok küçük yaşta gelmiş ve burda büyüyor bilmediği alienin büyük oğlu Selim ona aşık ama bu hiç kondurmuyor çünkü çocukluğu boyuncu en yakın arkadaşı olrak büyümüş o dönemde tabi yaşanan aşklar biraz daha gizli ve daha ayıp bu kadar rahat yaşanmıyor"

Ünlü ve deneyimli oyuncu Selçuk Yöntem ise rolüyle ilgili şunları söyledi:
"Bir işadamı karakter olarak gelgitleri olan bir insan iyi bir insan an an sinirli bir insan an an yardım eden bir insan yan karaterlerle birlikte... 70’li yıllar çok çalkantıları olan bir yıl anarşinin doruğa gitmeye başladığı bir yıl zaten. Sonra 12 Eylül geliyor onun içinde gençlerin akımlardan çok etkilendiği bir yıl adamında çocuğu çok etkileniyor"

"Mazi Kalbimde Yaradır" ilk bölümü 17 Şubat Perşembe günü 19:50’de TRT-1 ekranlarında olacak.

selçuk yöntem için izlenir
ama sedef avcı ne ya:19:
klasik Türk filmi senaryosu...
başlasın bi izleyelim

Bugün başladı Trt 1 de.

Çok beğendim ben.

Selçuk Yöntem yine zengin bir babayı oynuyor. Yine çok merhametli biri.

Eşini sevmedim ben.

Müjgan yani Sedef Avcı Rauf'un asker arkadaşının kızı. Anne babası o küçükken ölünce Rauf Bey onu eve getirip kendi çocuklarıyla beraber büyütüyor.

3 çocuğu var Rauf Bey'in Selim, Nalan, Yusuf.

Selim Müjgan'a aşık.

Nalan Selim'in en yakın arkadaşı Ferit'le bir aşk yaşıyor geçmişte, hala çok seviyor onu.

Yusuf'u da çok sevdim ben çok merhametli.

Ferit Özgür Çevik'in canlandırdığı karakter.Bahriyeli kendileri. Müjgan'ı zorla aşık ediyor kendine. Çok komikti o sahneleri.

Ferit ve Müjgan birbirlerine aşık oluyor ama aslında Müjgan Ferit'in Selim'in en yakın arkadaşı olduğunu bilmiyor. Ferit de Müjgan'ın Selim'in sevdiği kız olduğunu.

Bölümün sonunda Müjgan'la Selim nişanlanıyordu. Orda öğrendiler.

Ayrıca dönem dizisi olması sebebiyle siyasete de giriliyor.

Güzel bir bölümdü ben sevdim. Perşembe günleri Trt 1deyim.

Başladı zhebani zaten bugün. Ama konu açılmamış.

İzleyip beğenince yorum yapmak için aradım ama yok.

Hem de Fatmagül başlayana kadar bitiyor nerdeyse.

TRT’de birbirinden iddialı yeni diziler izleyici buluşmayı sürdürüyor. "Mazi Kalbimde Yaradır" zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla perşembe akşamları izleyicileri TRT-1 ekranlarına bağlamaya hazırlanıyor.

70’lerin Türkiye’si Anlatılıyor...
Hüzünlü bir aşk hikayesi olarak başlayan "Mazi Kalbimde Yaradır" 70’ler Türkiye’sini anlatan bir dönem filmi de aynı zamanda.

Dizinin Oyuncu Kadrosu da Dikkat Çekiyor...
Dizide başrolleri Selçuk Yöntem, Sedef Avcı, Özgür Çevik, Berk Hakman ve Boncuk Yılmaz paylaşıyor.

Dizi Oyuncuları Rolleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu...
Oyuncu Özgür Çevik dizideki karakterine ilişkin şunları söyledi:
"Bir bahriyeli teğmen benim oynadığım karakter ama 74 geçiyor olay 74 kalıplarının dışında bir genç biraz daha böyle kadınlarla ilişkisi daha iyi olan fırlama daha nasıl diyeyim çapkın bir adam kızı görüyor sahilde o kızı da diğer kızlardan zannediyor kolay elde edilenlerden bir takım oyunlar yapıyor ama bu sefer kayaya tosluyor ve dizi başlıyor."

Genç oyuncu Sedef Avcı da dizide çizdiği profile ilişkin şu sözleri kaydetti:
"Bu yalıya babasını ve annesi kaybettikten sonra çok küçük yaşta gelmiş ve burda büyüyor bilmediği alienin büyük oğlu Selim ona aşık ama bu hiç kondurmuyor çünkü çocukluğu boyuncu en yakın arkadaşı olrak büyümüş o dönemde tabi yaşanan aşklar biraz daha gizli ve daha ayıp bu kadar rahat yaşanmıyor"

Ünlü ve deneyimli oyuncu Selçuk Yöntem ise rolüyle ilgili şunları söyledi:
"Bir işadamı karakter olarak gelgitleri olan bir insan iyi bir insan an an sinirli bir insan an an yardım eden bir insan yan karaterlerle birlikte... 70’li yıllar çok çalkantıları olan bir yıl anarşinin doruğa gitmeye başladığı bir yıl zaten. Sonra 12 Eylül geliyor onun içinde gençlerin akımlardan çok etkilendiği bir yıl adamında çocuğu çok etkileniyor"

"Mazi Kalbimde Yaradır" ilk bölümü 17 Şubat Perşembe günü 19:50’de TRT-1 ekranlarında olacak.

Dün hiç tv ye bakamadım Masal,yoksa ben de izlemeyi düşünüyodum,özellikle Özgür Çevik için,

Nasıl bi karakter canlandırıyo merak ettim,Selçuk beyi de merak etmedim değil açıkcası,

Mıy mıy fatmagülü zaten izlemiyorum da,arada denk gelince hala sıkıcı mı diye bakıyodum ama artık bu

dizi başlıyo,vakit bulunca kesin bunu izlerim,

Benim anlamadığım neden bazı insanlar Trt ye böyle olumsuz yaklaşıyolar,o da kanal diğer kanallar gibi,

Yani devlet kanalı diye mi böyle tepkiler yapılıyo anlamıyorum,siyasi boyutuna mı vurgu yapılıyo anlaşılır değil,

Sonuçta dizi bu beğenirsen izlersin beğenmezsen izlemezsin kanal ne fark eder ki...
:97:

Dün hiç tv ye bakamadım Masal,yoksa ben de izlemeyi düşünüyodum,özellikle Özgür Çevik için,

Nasıl bi karakter canlandırıyo merak ettim,Selçuk beyi de merak etmedim değil açıkcası,

Mıy mıy fatmagülü zaten izlemiyorum da,arada denk gelince hala sıkıcı mı diye bakıyodum ama artık bu

Benim anlamadığım neden bazı insanlar Trt ye böyle olumsuz yaklaşıyolar,o da kanal diğer kanallar gibi,

Yani devlet kanalı diye mi böyle tepkiler yapılıyo anlamıyorum,siyasi boyutuna mı vurgu yapılıyo anlaşılır değil,

Sonuçta dizi bu beğenirsen izlersin beğenmezsen izlemezsin kanal ne fark eder ki...

sizin bunu anlamanız mümkün değil zaten:27: anlatmak isterdim ama anlamazsınız
çünkü hayata aynı pencereden bakmıyoruz

işin siyasi boyutuna vurguya gelince...sizinle bu tartışmaya hiç girmeyeceğim

benim için çok şey farkediyor yani

sizlere iyi seyirler...

sizin bunu anlamanız mümkün değil zaten:27: anlatmak isterdim ama anlamazsınız
çünkü hayata aynı pencereden bakmıyoruz

işin siyasi boyutuna vurguya gelince...sizinle bu tartışmaya hiç girmeyeceğim

benim için çok şey farkediyor yani

sizlere iyi seyirler...

Öncelikle sizin isminizi kullanmadım,yazılmış birkaç mesaj olduğu için,ortaya genel olarak söyledim,niye

üstünüze bu kadar alındınız ki..!

Ayrıca evet sizin de bendeki bu 'kanal tarafsızlığını' anlamanız mümkün değil,

Sizinle siyaset konuşacak da değilim ki yasak zaten,

Size de iyi seyirler...
:68:

Son düzenleme:
dönem dizisi olması meraklandırdı beni ben de izledim selçuk yöntem gene çok başarılı...
klasik türk filmi tadında bir konusu var ama fena değil izlenebilir oyunculuklar kaliteli
sedef avcı da rolüne çok uymuş,özgür çevik de öyle... I]

Güzeldi tatlım ve en güzel tarafı da başladı bitti. Saatlerce oturmadım tv başında. Bugün tekrarı var yine. izle bak.

Ayrıca adı üstünde "devlet" kanalı, "hükümet" değil !

Devletle hükümet aynı şey değildir. Tartışmalara bakma izle canım sen :34:

dönem dizisi olması meraklandırdı beni ben de izledim selçuk yöntem gene çok başarılı...
klasik türk filmi tadında bir konusu var ama fena değil izlenebilir oyunculuklar kaliteli
sedef avcı da rolüne çok uymuş,özgür çevik de öyle... I]

Sedef Avcı cuk oturmuş bence. Konu çok bilindik ama gerçekten izlenebilir bir kadro var. Ve replikler falan da çok güzel bence.

Ayrıca şu kanal tartışmasına girmek istememiştim ama bir şeyler yazmak istedim.

Trt bir devlet kanalıdır.

Hükümetler değişir Trt kanalları yayına devam eder.

Hükümetler yine değişir, kanal yine devam eder.

Hükümetlerin sağ ya da sol olması önemli değildir. Kanal yine yayınını yapar.

Bugün Trt'nin geldiği yeri görmemek hoş bir şey değildir.

Trt 1-2 senedir çok kaliteli yayınlarla geliyor ekrana.

Çok kaliteli oyuncularla çalışıyor.

Selçuk Yöntem en basitinden. Selçuk Yöntem gibi aranan bir yüz sadece para için bir şeyleri kabul etmez.

Sadece para için yanlış birşeylerin içine girmez.

Biz kanallara politik görüşümüzün ürünü olarak baktığımız sürece ilerleyemeyiz.

Benim için Kanal D neyse Trt de odur.

Dizi ve sinema sektörüyle yakından ilgiliyim. Dizileri izlemem, okurum. Objektif davranıp da baktığımda görüyorum ki Trt dizileri gerçekten izlencek seviyede.

Hep böyle devam eder umarım. Ben dün bu diziden büyük keyif aldım.

İlk görüşte Aşk'a inanırmısın , yoksa önünden birkez daha geçeyim mi '' ..

son karade özgürün bu repliği çok hoştu ..
güzel bir dizi, klasık turk filmi .. ama tad veriyor çunku kadro hakıkaten sağlam ..
umarım trt'nın reytıng kurbanı olmaz ..

niçin tepki veriyorsunuz anlamadım
kadroya,özellikle selçuk yöntem*e bir şey dedim mi? hayır...
parasını-pulunu asla karıştırmadım.neden buna değinildi ha neden=?

trt de olmasaydı dedim,izlemem dedim.devam ettim mi bu lafa= hayır...
ee ..

hükümeti,sağı,solu karıştırmayın rica ederim.söylediğimi anlayın,söylemediğimi değil yani:52:

sizlerin nelerle ilgili olduğunuda sormadım
ben bu foruma üyeysem,saygı çerçevesinde yorumumu yaparım

tartışmak niyetinde de değilim

niçin tepki veriyorsunuz anlamadım
kadroya,özellikle selçuk yöntem*e bir şey dedim mi? hayır...
parasını-pulunu asla karıştırmadım.neden buna değinildi ha neden=?

trt de olmasaydı dedim,izlemem dedim.devam ettim mi bu lafa= hayır...
ee ..

hükümeti,sağı,solu karıştırmayın rica ederim.söylediğimi anlayın,söylemediğimi değil yani:52:

sizlerin nelerle ilgili olduğunuda sormadım
ben bu foruma üyeysem,saygı çerçevesinde yorumumu yaparım

tartışmak niyetinde de değilim

Zhebani Allah aşkına bir yazdığını oku. Sen neye girdiysen biz de ona göre yorum yaptık.

Trt de izlemem demek ne demek. Ne olduğunu çok iyi anladım ben.

Kendin fitili ateşliyorsun sonra da ben tartışmak niyetinde değilim diyorsun.

Sana Selçuk Yöntem'i karıştırdın demedim dikkat ettiysen, senin yazdıklarına kendimce bir açıklama getirdim.

Biz senin söylediğini anlıyoruz zaten merak etme.

Sen de üstü kapalı laf edip ondan sonra siz beni anlayamazsınız moduna girme lütfen.

Ben bu topikte siyasete varan tartışma istemiyorum.

Gel benle Selçuk Yöntem'i tartış, Sedef Avcı'yı tartış.

Gel onlar hakkında konuşalım.

Ama lütfen Trt'deyse izlemem ben deyip de olayı başka boyuta getirme.

Ağzımızın tadı kaçmadan güzel güzel konuşalım lütfen.

İlk görüşte Aşk'a inanırmısın , yoksa önünden birkez daha geçeyim mi '' ..

son karade özgürün bu repliği çok hoştu ..
güzel bir dizi, klasık turk filmi .. ama tad veriyor çunku kadro hakıkaten sağlam ..
umarım trt'nın reytıng kurbanı olmaz ..

Evet çok güzeldi o replik hakikaten.

Ben Özgür Çevik'in bütün repliklerini beğendim açıkcası. Çok komikti, çok hoştu.

Reyting kurbanı olcağını sanmıyorum. Hemen ertesi gün tekrarı da verildi.

Kadro çok sağlam en başta. Replikler, çekim başarılı.

Bence tutar. İnşallah da tutar

Back
X