Mazide kalm bir kiiyle, bir kere grmek ister miydiniz?

canim uzun zaman ben de seninlle ayni duygular icindeydim hani gidip sadec neden desem o bile yeterdi bana inan ustelik cok buyuk bi haksizliga ugramistim..
ama simdi bakiyorum da ne halleri varsa gorsunler ben hepsini allaha havale ettim.
sadece sevgilimle elele cok ama cok mutlu yururken gorsunler beni gerisi umrumda bile degil..
mutlu olmam onlardan alacagim en buyuk intikam zaten..

Hiç gerek yok, bu sefer başka sorularda çıkar karşınıza, siz neden dersiniz o size kafanızı karıştıracak başka sorular sorar, onlarında sorulacak soruları vardır muhakkak, zaten yıllar evvel siz sormadan cevaplardı, yıllar önce cevapları verilememiş soruların şimdi sorulması neyi değiştirir, en iyisi soruları cevapları bir tarafa atıp geçmişi öylece bırakmak, zaten kimin hayatında keşke leri neden leri yoktur ki,

şu an yaşamadım belki ama olurda aşkımla ayrılır bu tip birşey düşünüyor olsaydım gide içimde kalan herşeyi dile getirirdim:kedi:

benimde tek bir sorum vardı onu sormak isterdim
ama artık önemi yok kalmadı sanırım
gerçek sevseydi yarı yolda bırakıp gitmezdi pes etmezdi
amaaaaaaaaaaaa

bu kız çok dertli heryerde yazını görüyorum canım hikayene kısaca sormuştum belliki çok üzülmüşsün ama unutmayıda başarmışsın :1no2:

benimde tek bir sorum vardı onu sormak isterdim
ama artık önemi yok kalmadı sanırım
gerçek sevseydi yarı yolda bırakıp gitmezdi pes etmezdi
amaaaaaaaaaaaa
haklısın canım seven insan asla terketmez:mymeka: klava:
evet canım bende burdaki imkansızlığı anlatmak istedim,tamam geçmişe bakmamak lazım ama yinede insanın içinde keşkeleri kalıyor..mafoldumben

orası öyle bi içimdekilerini söylesem,bağırsam çağırsam diyor ama en doğrusu hiç görmemek:teselli: :teselli:

kızlar benim ifade etmek istediğim terkedilmiş değilim,bir ayrılık yaşandı ama benim tarafımdan oldu bu.yani asıl anlatmak istediğim herşeyi yarım bıraktım ardımda cevapsız sorular bıraktım.yani benim cevaplamak istediğim,baştaki yazımı tekrar okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız..

terkedilmişlik değil anladım canım ben seni
ayrılıklar hep oluyor bizde de o anlık yaşandı ona sadece o ayrılığın nedenini sormak isterdim belki oda sormak isterdi sanırım
ama onu bir daha görmek belki ama görmemek daha iyi oldugunu düşünüyorum
geçmiş geçmişte kalmalı ne kadar cevaplanması gereken sorular olsada
çıkmasın karşıma kafamçokkarıştı

herkesin hayatında buna benzer bir durum vardır.ama bazen susmak kaçmak çok daha etkili çok daha ders verici ya da daha çok şey anlatır.ben çok suyunu çıkarıp yüzgöz olmaya da karşıyım.belki de şuan pişamanlığını duyduğun şey en akıllıca olanıdır.

Bunları bende yaşadım, açık konuşmadım saçmaladım,yarım bıraktım herşeyi ve hiçbir açıklama yapmadan bitirdim o kadar çok saçmaladım ki.... ama bunların hepsinin nedeni ben değilim tabiki karşındakinin de açık olması lazım...

Bence kendini bu kadar çok suçlama belki o zaman öyle olması gerekiyordu,belki sana devam etmen için yeteri kadar güven vermemişti şutarafagitti Çok fazla düşünmemeye çalış bunları bak ne güzel evlisin eşine sarıl geçmişe takılı kalmak mutsuzluktan başka bişey vermez :1no2:

Herkesin hayatında yarım kalan bir aşk vardır. Nedensiz biten ya da neden bittiğini bir tarafın anladığı bir tarafın anlamadığı, dönüp çok şey söylemek istediğin ama söylemenin de bir anlamı olmadığı ya da söyleyecek fırsatı bulamadığın... Seni belki iyi anladım belki anlamadım ama benim de başıma geldi. Ben de isterdim mazide kalmış biriyle bir kez olsun görüşmeyi. Ama eski bir şeyleri canlandırmak için değil. Söyleyemediklerimi ya da söylemeye fırsat bulamadıklarımı söyleyebilmek için... Ha bu birşeyleri değiştirir mi. Hayır.:1no2: Ben heralde vicdan azabı çekiyorum bilmiyorum sende mi öylesin? Ama sana bir tavsiye Sıla'nın şarkısı olsun.

"İnşallah unutursun unutursun sen de..."

Profilde evli yazıyor? Yanlışlık mı var anlayamadım gamyoncuiremsu

Benim için geçmiş bitmiştir, sadece yaşadıklarımdan ders alır önüme bakarım.

Ömrümüzün son demi, son baharıdır artık
Ömrümüzün son demi, son baharıdır artık

Maziye bir bakı ver
Neler neler bıraktık
Maziye bir bakı ver
Neler neler bıraktık

Küserek ayrılırsak olur inan ki yazık
Maziye bir bakıver neler neler bıraktık

ızlesene.com : Video - bülent,ersoy,maziye,bir,bakıver

bize artık bu düşer bunu demek düşer boşverin gitsin
maziye dönüp mazidekini görmemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…