bugün öyle bir geçmişe dalmışım,ardımda cevapsız o kadar çok soru bırakmışım ki,bugün bir şans verseler en azından bir sorunun cevabını o şahsa vermek isterdim.yani keşke o şahısla bir kerecik görüşebilsem içimde kalan herşeyi konuştuktan sonra yoluma devam etmek isterdim.şuanda imkansız içimde uhde olarak kaldı bu,benden size bir tavsiye eğer bir kişiyle aranızda yaşanmışlık varsa herşeyi konuşarak ayrılın,sakın cevapsız sorular bırakarak,kendinizi yanlış tanıtarak sırtınızı dönüp gitmeyin...:gitme:
acaba benim şuanda olduğum duyguları yaşayan var mı??
hayatım bunu düşünürken kendinin ve onunda evli olduğunu da düşün.şu an yaşamadım belki ama olurda aşkımla ayrılır bu tip birşey düşünüyor olsaydım gide içimde kalan herşeyi dile getirirdim:kedi:
hayatım bunu düşünürken kendinin ve onunda evli olduğunu da düşün.
o zaman daha çok üzülür insan bence
Hiç gerek yok, bu sefer başka sorularda çıkar karşınıza, siz neden dersiniz o size kafanızı karıştıracak başka sorular sorar, onlarında sorulacak soruları vardır muhakkak, zaten yıllar evvel siz sormadan cevaplardı, yıllar önce cevapları verilememiş soruların şimdi sorulması neyi değiştirir, en iyisi soruları cevapları bir tarafa atıp geçmişi öylece bırakmak, zaten kimin hayatında keşke leri neden leri yoktur ki,
haklısın canım seven insan asla terketmez:mymeka:benimde tek bir sorum vardı onu sormak isterdim
ama artık önemi yok kalmadı sanırım
gerçek sevseydi yarı yolda bırakıp gitmezdi pes etmezdi
amaaaaaaaaaaaa
evet canım bende burdaki imkansızlığı anlatmak istedim,tamam geçmişe bakmamak lazım ama yinede insanın içinde keşkeleri kalıyor..mafoldumben
kızlar benim ifade etmek istediğim terkedilmiş değilim,bir ayrılık yaşandı ama benim tarafımdan oldu bu.yani asıl anlatmak istediğim herşeyi yarım bıraktım ardımda cevapsız sorular bıraktım.yani benim cevaplamak istediğim,baştaki yazımı tekrar okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız..
bugün öyle bir geçmişe dalmışım,ardımda cevapsız o kadar çok soru bırakmışım ki,bugün bir şans verseler en azından bir sorunun cevabını o şahsa vermek isterdim.yani keşke o şahısla bir kerecik görüşebilsem içimde kalan herşeyi konuştuktan sonra yoluma devam etmek isterdim.şuanda imkansız içimde uhde olarak kaldı bu,benden size bir tavsiye eğer bir kişiyle aranızda yaşanmışlık varsa herşeyi konuşarak ayrılın,sakın cevapsız sorular bırakarak,kendinizi yanlış tanıtarak sırtınızı dönüp gitmeyin...:gitme:
acaba benim şuanda olduğum duyguları yaşayan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?