- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
bu kız çok dertli heryerde yazını görüyorum canım hikayene kısaca sormuştum belliki çok üzülmüşsün ama unutmayıda başarmışsın :1no2:
Beni aldatan bi dingille son bi kez görüştük.
Onun ısrarlarını direnişini kırmak için...
2 lafımdan biri laf cakmak oluodu. Ona laf caktıkca icimdeki nefret acı üzüntü tek tek bedenimi bırakıp gidiyordu sanki. Onun karşımda ezilmesi büzülmesini görmek öyle güzeldiki... :lepi:
Daha sonra baktım beni öpmeye calışıyodu. Napıyosun sen ya dedim.
Haddini bil dedim bi tokat patlattım terk ettim bulundugumuz ortamı:mymeka:
Peşimden geldi. Çarşının orta yerinde defol git gelme peşimden diye bagırdım.
Rezil ettin beni demezmi? bide. Sen hep rezilsin. Rezil insan diyip yoluma gittim...
Kısacası değmez görüşüpde içindeki acıları üzüntüleri nefreti yüzüne vurmaya.
Deyseydi sana onalrı yaşatmazdı. Degseydi acı üzüntü nefret oluşmazdı sevgi aşk yerine:bbo:
topla da gel, haydi gel içelim :teytey:
hepsini al da gel, haydi gel içelim :teytey:
mazi kalbinde yaraysa, unut artık ne varsa :teytey:
haydi gel içelim, yerlere düşelim :teytey:
şaka bir yana mazide kalanları unuttum gitti demeyi isterdim
ama sanırım kafama takılanları konuşmak için bir fırsat bulsam da koşa koşa giderdim :roflol:
kocasızlıkl başına vurdu kappeninzemuszemus
bugün öyle bir geçmişe dalmışım,ardımda cevapsız o kadar çok soru bırakmışım ki,bugün bir şans verseler en azından bir sorunun cevabını o şahsa vermek isterdim.yani keşke o şahısla bir kerecik görüşebilsem içimde kalan herşeyi konuştuktan sonra yoluma devam etmek isterdim.şuanda imkansız içimde uhde olarak kaldı bu,benden size bir tavsiye eğer bir kişiyle aranızda yaşanmışlık varsa herşeyi konuşarak ayrılın,sakın cevapsız sorular bırakarak,kendinizi yanlış tanıtarak sırtınızı dönüp gitmeyin...:gitme:
acaba benim şuanda olduğum duyguları yaşayan var mı??
onunda benimde kullandığımız tek bir cümle var sadece ölüm kapıyı çalmadan 5 dakika görmek istiyorum... öyle zor öyle imkansız ki bu o kadar uzak bir hayalki.. biz birbirimizi imkansız kılalı seneler oldu... ne ben içimden atabildim nede o..... çok zor buunun pişmanlığı çok zor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?