mdat Burun Ameliyat oldum ama beenmiyorum!

hxuxlyacemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2007
146
1
96
55
Kars
merhaba arkadaşlar.geçen salı burnumdan ameliyat oldum.bugün sargılar açıldı.ama bende dahil hiç kimse beğenmedi.çok üzülüyorum.şimdiden pişman oldum.acaba ileriki günlerde şişlikler inince memnun olurmuyum.bu konuda fikri olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.

Gerçekten mi? Çok üzüldüm. Belki de sen de çevrendekiler de henüz alışamamıştır malum değişim kolay değil gözlerine farklı gelmiştir

çok üzüldüm gerçekten umarım şiş olduu için bu haldedir ileride düzelir, zor bir durum. revizyon yaptırma şansınız yok mu?

önceki fotoğrafınla şimdikini yollar mısın canım en azından objektif bakarız önceki halini bilmiyoruz sonuçta

kalkıklık zamanla iniyo canım benimki de ilk baya kalkıktı,şimdi diyorum acaba daha mı kalkık olsa azcık falan :) yani zamanla iniyo ucu,sorun buysa geçici bişi-emin ol.

kızz daha bir hafta olmuss bu ne cabuk karar vermek öylee bekle azıcık daha zamana ihtiyacın var, bir kac ay sonra hala begenmezsen o zmn düsünürsünn

kız ben aynaya bakıyorum sürekli ki ucu inmesin kalkık olsun diye inecek diye ödüm kopuyor ama ilk zamankinden biraz daha inik, insallah benmki de inmez ama simdi gözün alıssın burnun otursun sonra sislerin insin, o kalkıklık inecek diye üzüleceksin benim öyle oldu

Burun ameliyatından sonra yapılması gereken masajları bilen arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.özelden de mesaj atabilirsiniz.şimdiden teşekürler.

ebru_ebrucum.ilgine çok teşekürler.inan ki şimdiden pişman oldum ameliyat olduğuma.
yüzüme giden,doğal bir burun istemiştim.ancak şişlikler hala olduğu için biraz da rahatım.onlar inince beğeneceğimi umarım.

hülyacemre daha cok yeni biraz sabret yani bak eger bir kac ay sonra hala begenmezsen caresi var nasıl olsa, ama begenecegine eminim seninki kadarken bende hiic begenmiyordumm kendimi pandaya benzetiyordum zamanla bu his azaldıı

hülyacım bende ilk alcım cıktıgında hiç begenmedim cok garip görünüodu.sonra bantları cıktı ilk gördüğüm halinden cok daha iyiydi ama ben hala begenmiodum benim 17. günüm olacak daha yeni yeni alışmaya başladım ve burnum daha düzgün bi şekil almaya başladı.sargılar acıldıktan sonra 3 gün boyunca agladım.doktoruma yeniden gittim begenmedim diye.6 ay bir yıla kadar cok degişecek burnun dedi.biz 1 yıl sonrasını düşüğnerek burun yaparız dedi.zaman gectikce ve sisler indikce gercekten değişio burnum.bence hiç kendini üzme.birde resim eklersen bakalım ona göre yorum yapalım.

doktor ameliyat öncesi bilgisayarda istediğin şekilde bi tasarım yapmadımı daha önce?

canım takma kafayı benım neredeyse 2 ay olucak hala ucu şiş sıcak havalardan dolayı daha cok ödem oluyormus rahat ol düzelicek

Seni çok iyi anlıyorum bende ilk sargıyı çıkardığımda beğenmemiştim.ınan daha çok erken. Zamanla alışıyosun ve zaten burnunda yavaş yavaş oturcak. Benim 2 ayı geçti ama hala burnumun ucu şiş. Kendini iyi hissettiğin zaman rsimlerini koyarsan bakıp ona göre yorum yapabiliriz.

canım kalkıklık inicek canım benim sakın endişelenme birde havalar cok sıcak .ameliyat olmayan bi kişi bile nasıl şiş yüzü düşün .. oyuzden hiç merak etme bunlar hep ğececekk )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…