- Konu Sahibi hxuxlyacemre
-
kız ben aynaya bakıyorum sürekli ki ucu inmesin kalkık olsun diye inecek diye ödüm kopuyorama ilk zamankinden biraz daha inik, insallah benmki de inmez ama simdi gözün alıssın burnun otursun sonra sislerin insin, o kalkıklık inecek diye üzüleceksin benim öyle oldu
Ah birde görmek nasip olsakaydirigubbakcemile3 vallahi çok merak eder oldum burnunu, hani sen resim koymadıkça daha bir meraklanıyor insan.
Gerçi yazılarından anladığım kadarıyla ilerleme var , alıştın gibi..benimsedin gibi..
Hadi ama
merhaba arkadaşlar.geçen salı burnumdan ameliyat oldum.bugün sargılar açıldı.ama bende dahil hiç kimse beğenmedi.çok üzülüyorum.şimdiden pişman oldum.acaba ileriki günlerde şişlikler inince memnun olurmuyum.bu konuda fikri olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
kız görmedin mi sen benim cikinn burnumudur ekliyorum seni :)
Yok anacım nerdeee.. du hemen bakayım:)
sositososito sen bu işi halletmişsin canım... gerçekten abartısız ve doğal.. güle güle kullan darısı başımıza.. gerçi bazen boşver diyorum ama ne bileyim işte....
biancocum.ilgine ve araştırmalarına gerçekten teşekür ederim.nerdeyse kocam pişman etti beni yakışmamış diye.ama alıştım çok da abes durmuyor.
bianco gerçekten de söylediğin gibi sola yatınca sol tarafım acaip bir şekilde şişiyor.pardon sen de burun ameliyatı oldun mu ?bu kadar bilgilisin.
merhaba arkadaşlar.geçen salı burnumdan ameliyat oldum.bugün sargılar açıldı.ama bende dahil hiç kimse beğenmedi.çok üzülüyorum.şimdiden pişman oldum.acaba ileriki günlerde şişlikler inince memnun olurmuyum.bu konuda fikri olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?