ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye 10 Ağustos 2009 26.177 18.333 823 26 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ema1 #1 evim yeni tertemiz kalmasını parlamasını istiyorum banyomun sudaki kireç izlerini nasıl yok edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum:gitme:
evim yeni tertemiz kalmasını parlamasını istiyorum banyomun sudaki kireç izlerini nasıl yok edebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum:gitme:
drydeniss Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 2.186 10 116 39 Diğer 26 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ema1 #2 sudaki kireç izleri mi??? kastınız duşakabindeki su lekeleri veya fayanslardaki izlerse alıverirsiniz cifi elinize diğer elinizede bez ovalarsınız veya kireç söküçü sipreyler var onlardan alır fıslatırsınız biraz bekleyin durulayın geçer.. o da olmadı porçöz
sudaki kireç izleri mi??? kastınız duşakabindeki su lekeleri veya fayanslardaki izlerse alıverirsiniz cifi elinize diğer elinizede bez ovalarsınız veya kireç söküçü sipreyler var onlardan alır fıslatırsınız biraz bekleyin durulayın geçer.. o da olmadı porçöz