- 17 Eylül 2012
- 1.332
- 292
- 128
- Konu Sahibi BenAyKizim
Siz siz olun, beklentisiz olun,kendinizi boş yere sıkıntıya sokmayın.Karşınızdaki kişinin belli ki yapısı bu,değişmesini beklemeyin....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
almazsa almasın ya, benimki de evimi dolduruyor, ben de ondan hoşlanmıyorumçok nankör bu insanoğlu gerçekten
![]()
canım ya, seninkiler de betermiş. benim k.v. güya benden çekiniyormuş(ki ben her gün sabah akşam 3-5 kez derim, annecim bakın dolapta herşey var, ben erken çıkıyorum die hazırlayamıyorum, istediğinizi çıkarın diye tüm samimiyetimle) ve çekindiği için kahvaltı etmiyor(çekindiğinden değil çünkü alışmış evde eltimin ona her hizmeti yapmasına, benden de bekliyor ve ara ara laf sokuyo, k.v. ye hizmet etmeyeni boşarlar bizde fln diye). o keteyi poğaçayı da getirmiş ki kahvaltıda yiyelim diye. eşim çok kızmıştı annesine, ne ayıp burda yiyecek yok mu diye. tabii eşimin gözünde o zaman yine ben hatalı olmuştum, annesi benden dolayı rahat edemiyomuş, kahvaltı bile yapmadığından getirmiş onları vs... demiyor ki annem üşengeç, tembel, herşeyi eşimden bekliyor...
valla k.v. m çocuğum olduktan sonra bi nebze düzeldi son zamanlarda. çözebilmiş değilim onu zaten, dengesiz bir kadın... bana zararları olmasın, yuvamda huzurumu kaçırmasınlar da ben onlardan hiçbişi istemem, allah onlara booool bol versin, biz bize yeteriz çok şükür.
Buyur burdan yak
Bu tür gelinlere hakikaten yaranılmaz arkadaşYapsan niye yaptı yapmasan niye yapmadı diyolar
Hayret birşey
Yalnız şu meyve + 5 TL yi beğenmeyip , çikolatanın iyilerinde getireydi iyiydi ye koptumÇocuk için istese meyve daha vitaminli ve 5 tl ye de süt filan alırım der insan.. Çikolatanın iyilerinden kendi iç.in istiyo herhalde
Ben hiç bi annenin mevye sebze gibi vitaminler dururken abur cubur vereceğine inanmıyorum da evladına..
hem mandalina armut almış hem 5 lira vermiş ayıp yahu![]()
eşim evin tek oğlu, kızım da biz evlendikten 7 yıl sonra doğdu, 9.5 aydır kayınvalidem bir kez gelip gördü, o da 1 aylıkken...
bayramda konuşurken, bebek nasıl dedi iyi dedim, adı neydi dedi!!! adını bile bilmiyor...
hediye v.s. beklentim yok, gelmesine de çok hevesli değilim, ama insan biricik torununu merak etmez mi yahu :)
bu arada küslük, kırgınlık v.s. de yok aramızda, kadının huyu böyle...
Kendi aileniz böylesi bir yardımda bulunmasaydı kayınvalideniz için yine aynı şekilde düşünücek miydiniz acaba bunu merak ettim ?
Başlıkta da söylediğiniz gibi zorunda değil !
Bende baba tarafında 15 torundan tek kız torunum..
bu yasıma kadar babaannem banada hiçbirşey yapmadı
Umurumda mı "Hayır"..
Bence siz kendi ailenizin aldıklarıyla ailenizi üstün görüp kayınvalidenize tavır almışsınız..
Eğer alsaydı bu kez annem ablam buradan şunları aldı o bunu layık gördü diyeceksiniz..
Her zaman karşı tarafı suçlamak değil; bazen içimize dönmek gerekir![]()