Mecbur kalkacak

Ay cidden cıldırmalık
Ve bir ögretmenin hala bunu yok sayıp,kadın kalkmadı diye dert etmesi
Cidden egitim sistemimiz göcmüs
Kadının kalkıp kalkmaması değil problem
Okula gittiğimizde yapılan trip ve gergin ortam..
Niye hep bana denk gelir böyle insanlar
Ayrıca servis konusuyla ilgili elimden ne yazıkki birsey gelmez
Ben çocuklarımı güzelce oturturuyor ve kemerlerini bağlıyorum

Ben y hocanın ' biz varken x abla mı kalkacak' lafını anlayamadım. Siz zaten ayaktaymissiniz ve iki kişilik yer gerekiyormuş, x ablanin kalkması dışında başka ihtimal mi var ki?

Evet haklısınız ama daha düzgün bir üslupla dile getirebilirdiniz.

Anaokullarının hepsi mi böyle, hiç şaşmaz. Bir hafta önce anaokulundan istifa ettim. Aynen şu şekilde tripler, dedikodular, birbirini üstün görmeler vs. Çocuğun olduğu her yerde biraz stres vardır, ben de nöbetçilik sisteminde çalıştım biliyorum, onca çocuğu giydirmek, kahvaltıya yollamak angarya işler. Öğretmenlerin artık bir değeri yok, ne iş verirlerse onu yaparsın, hosteslik, çocuğu tuvalete götürme, alt alma vs. Ben Ingilizce hocasıydım mesela sınıf hocasından farkım yoktu. Neyse burada uslup sorunu olmus ama çokta kafaya takılcak bir durum değil, sonuçta serviste tonla öğrenciyi sağ sağlim okula yetiştirmeye çalışıyorsunuz siz de, onlar saçma sapan alınmış. Zaten maalesef küçük kurumlarda böyle gereksiz tipler oluyor. Sakın suratını çekme, başlarım tribine de geç git. Ben bu tripler yüzünden işimden oldum, kimse olmasın. Şimdiki aklım olsa yüzlerine bakmazdım.

Ben şeye takıldım ,iki yıl boyunca ayakta servisle t 10 kişi gidiyorduk ama burada bu tehlikeli yazıyor. Neden can güvenliği tehlikesi olan şeyler denetlenmiyor ?

Okurken kendimi gördüm trip dedikodu gerginlik hiç eksik olmuyor

Hii anne babalarda dünya para veriyorlardir bu özel okul için ama ögretmen degeri sifir.
Neticede anne baba bilgi istiyorsa defter ile bilgilenebilirler, mail ile ki bu her günde olmasina gerek yok.

Gerçekten birsey demek istemiyorum ama çok garip bir egitim sistemi.

Okurken kendimi gördüm trip dedikodu gerginlik hiç eksik olmuyor

Küçük kurumlar böyle, kadınların olduğu yerlerde de sorun çok yaşanıyor, işin stresini de göze almak lazım tabii. Herkes okula gelirken bir triplerde, ama veliye kapı açılınca herşey mükemmel, 10 numara. Çaycısı bile öyle. Herkes tiyatrocu, ne diyelim ekmek parası. Belli ki siz de naifsiniz hemen konu açmışsınız kafaya takmışsınız ama değmiyor inanın, rahatlayın keyfinize bakın ve muhattap olmayın. Kullandığınız sözlere dikkat edin, gerisi sizi bağlamaz.

Bambaşka bir ortam... Işin içinde 2 ay bulundum ama çok şey gördüm, bundan böyle hiçbir anaokulu beni ya da ilerideki çocuğumu bu tarz vaadlerle kandıramaz. Işleyişi biliyorum çünkü. Koca koca insanlar kendi aralarında kavga ederler, veliye herşey mükemmel imajı çizerler. Gün içerisinde yaramaz bir çocuğa bağırılır, çocuk eve giderken öpülür sevilir çocuk da unutur. Hemen istifa ettim.

Bende kamuda çalışıyorum servis kullanıyorum servisin amacı memur ve işçiler binecek taşeron çalışanların normalde binmeleri yasak ama biniyorlar ekstradan başka servisteki bir memur gelince yer yoksa taşeron arkadaşlardan birisi kalkıyor ama kimse onlara sen kalk mecburen kalkacaksın demiyor tavrınız biraz sert gibi olmus isim belirtmeden deseydiniz belki sorun olmazdı kaldırdığımız kişinin yaşı büyük sanırım diğer öğretmen ondan tepki verdi heralde ben olsam mecbur kalkacak demezdim

Evet orada hanımefendinin uslup hatası olmuş, sonrasında konuşmuş sanırım yani gün boyu tribe girip kimsenin motivasyonunu düşürmemek lazım.

Her zaman doğruyu söyle, her doğruyu her zaman söyleme...

Mecbur kalkacak zaten de siz neden böyle diyorsunuz bence mesele bu. Siz öğrenci gelecek deyin kim kalkarsa kalksın. Zaten biri mecbur kalkacak.

Kisir döngü. Veli mükemmel bir egitim bekliyor. Insanlar artik kendini insan degil kraliyet ailesi üyesi saniyorlar. Sonrada tabiki nerden para alabilirim, insanlari enayi yerine koyabilirim ideolojiside var. Sonrada bunun ortasinda kalan insanlarda var. Ah çok zor cogunu büyütmek yetistirmek, üzülüyorum

O zaman hiç geri adım atma bence de mecbur kalkacaklar küçücük cocuklar ayakta gidecek değil ya

Temizlikçi ablanın çocuk servisine binme hakkı yok ki. Serviste normalde 1 servis hostesi 1 de şöför şartı olur, servis hostesi tutmak yerine bazı okullar öğretmenleri görevlendiriyor hepsi bu. Özür de dilemenize gerek yokmuş diğer öğretmen de hadsizlik etmiş. Türkiye’de problem bu zaten hiçbir kurum (ister özel ister resmî) hiçbir konuda profesyonelce davranmıyor. Kime sorsan bundan şikayetçi ama konu kendisine gelince aaa bana da mı öyle diyor.

Ben şeye takıldım ,iki yıl boyunca ayakta servisle t 10 kişi gidiyorduk ama burada bu tehlikeli yazıyor. Neden can güvenliği tehlikesi olan şeyler denetlenmiyor ?
Hic mi demediniz biz niye ayakta gidiyoruz diye?
Ayakta gitmenin tehlikeli oldugunu bilmeyip ,calısıp para kazanıyor olmak da sans herhlde.
İnsanın bu yasa kadar sansa yasamıs olması lazım:)

İyide gerçekten mecbur kalkacak yani şöförümü indirelim başka yer yok bunda alınacak ne var ben zaten ayakta gidiyorum triplebmeye ne gerek var kalkmaya mecbur kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…