Mecbur kalkacak

ahhh tabi ki biliyorsunuzdur o zaman

Nasıl bir anaokulu orası ki? Ayakta yolcu mu gider çok tehlikeli. Veliler görmüyor sanırım bu durumu?Öğretmen tavrıni yanlış şeye göstermiş.
Yani ayakta giden kişi sayısı 2 kişi oluyor 2 kişiyi geçmiyor. O talihlide bugün x ablayla y hoca oldu
Napsaydım çocukları kaldırsaydım x ablayla y hoca otursamıydı
Tabiki mecbur kalkacaklar
Zorundalar
Oldu birde ellerine kahve ikram edeyim
ne olur x abla kalksa yaşlı başlı biri değil ki
Evet bizden büyük ama gayet genç
Neyse zaten 3 dakika falan gidiyoruz ayakta çok değil okulun çevresinden topladığımız için yakın zaten
Ama tripleri görseniz ohooo

2 kişi olsun 1 kişi olsun fark etmez. Ister 1 dakika gitsin ister 3. Yönetmeliği var orda da yazar. Taşımalı sistemin de yönetmeliği var. Oturacak öğrenci sayısı mesela bellidir hatta o sayı servisin görünen bir yerine yapıştırili olması lazımdır. Ben veli olsam acayip takılırım buna. Veliler nasıl görmezden geliyor anlamadım. Tehlikeli yani. Yani servislerdeki aksamlara kadar yazar yönetmelikte. Neden çünkü önemli. Özel okul mu burası

Evet özel okul
ben zaten hostes olduğum için ayaktayım
Diğer 2 kişide kalksın yani tribe ne gerek var
Veliler bişey demez zannetmiyorum
Çünkü evlatları ayakta gitmiyor biz gidiyoruz en güvenli şekilde gidiyor çocuklar kemerleri takılı hepsinin

Allah korusun kaza olsa ayakta gidenlerden biri çocukların üstüne doğru uçsa falan. Bilemedim veli olsam hoşuma gitmez. Herkes otursun isterim. Servis çalışanı dahil. Bizimki otururdu hep mesela. Konuya gelince de haklı olabilirsiniz ama sert tavır göstermişsiniz gibime geldi.

Ben eşşek gibi kalkacaksınız tavrında değilde x hocanın saçmalama biz varken y ablamı kalkacak diye çemkirmesine karşılık öyle dedim

Ay cidden cıldırmalık
Ve bir ögretmenin hala bunu yok sayıp,kadın kalkmadı diye dert etmesi
Cidden egitim sistemimiz göcmüs

Konuyu başlıktan yanlış anlamam (cinsel)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…