- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Normalde konuyu bitirirdim ama bi tripler bi gerginlikler gidip sorma gereği duydumBenim için konu serviste bitmiş yarım saat sonra unutmuştum bile...
Kibar bir insansınız ama inanın bu kadar ince detaya inince siz dert bulursunuz kendinize...
Çocukları tanıyoruz ve velilerle iletişim halindeyiz çocuklarla etkinliklerimiz yediği yemekler ilaçları herşey konuşuluyor o beş dakikada bizim hosteslik yapmamız daha iyi o yüzdenBen anlayamadım servislerde hostes yok mu bu görev neden öğretmenlerin
Zaten o tiripleri siz görün diye atıyorlar... Gerek yok inanın. Bunu size yazıyorum ama ben bunları 35 yaşından sonra öğrendim...Normalde konuyu bitirirdim ama bi tripler bi gerginlikler gidip sorma gereği duydum
Çoğu insan sanıyor ki öğretmenler yatarak para kazanıyor. Normalde görevimiz olmayan bir sürü angarya yüklerler sırtımıza. Hademe yoktur hademe olursun. Eleman yoktur bulaşık yıkarsın. Başka hangi meslekte var bilmiyorum ama bir doktorun hastanenin duvarlarını boyadığını görmedim. Bizim camiada öğretmen her şeydir ama itibarı da yerlerdedir. Köylerde hademelere temizlik yaptıramadıkları için tuvalet yıkayan idareciler gördü bu gözler.Ben anlayamadım servislerde hostes yok mu bu görev neden öğretmenlerin
Servis boş olduğu için öğretmenler de biniyor ama öğrenci gelirse eğer öğretmen veya başka kişiler kalkıyor... Saçma olan öğrenci binmeden binmek, ilk önce öğrenciler binsin boş kalan yere binersin...Ayakta mı gidiyor ögretmenler
Ayakta kimsenin gitmemesi lazım bence bu daha önemli bir konu.
Ceza yemiyor mu servis?
Ay ögretmenin servis hostesliği yapması nedir ya
Triplenecek bisey yok nerden bakarsan bak sacma durum zaten.
Öyle sey olur mu cnmServis boş olduğu için öğretmenler de biniyor ama öğrenci gelirse eğer öğretmen veya başka kişiler kalkıyor... Saçma olan öğrenci binmeden binmek, ilk önce öğrenciler binsin boş kalan yere binersin...
Evet oturuyordu sonra kalktıŞu kısmı anlamadım : '' neyse y hoca ordan kalkıp saçmalamayın biz varken x ablamı kalkacak dedi sinirlendi.Bende mecbur kalkacak dedim. ''
Yani y hoca oturuyor muydu ? Yoksa o da mı kalktı ?
Güzergaha göre öğretmenler olarak ilk biniyoruzServis boş olduğu için öğretmenler de biniyor ama öğrenci gelirse eğer öğretmen veya başka kişiler kalkıyor... Saçma olan öğrenci binmeden binmek, ilk önce öğrenciler binsin boş kalan yere binersin...
Anlamadım x ve y ler karışmışY hoca işgüzarlık yapmış hoca hanım. Unutun gitsin ama Y hocaya da dikkat edin. Muhtemelen menfaati için her şeyi yapacak bir tiptir. Hatta sendikasını bile söyleyebilirim.
Neyse servise baktım. Temizlikçi ablamız var x olsun diyelim x ablayla Y hoca kalkarsa yer var dedim.Anlamadım x ve y ler karışmış
Hocam ben de öğretmenim biliyorum mebdeki durumları.. servisçi hostes maaşı vermemek için mi öğretmenlere bu külfeti çektiriyor onu bilmek istedim.. yoksa öğretmenler yatarak para kazanıyor diyenler gerçekten hariçten gazel okuyorlar..Çoğu insan sanıyor ki öğretmenler yatarak para kazanıyor. Normalde görevimiz olmayan bir sürü angarya yüklerler sırtımıza. Hademe yoktur hademe olursun. Eleman yoktur bulaşık yıkarsın. Başka hangi meslekte var bilmiyorum ama bir doktorun hastanenin duvarlarını boyadığını görmedim. Bizim camiada öğretmen her şeydir ama itibarı da yerlerdedir. Köylerde hademelere temizlik yaptıramadıkları için tuvalet yıkayan idareciler gördü bu gözler.
Angarya diyorum çünkü anayasadaki karşılığı bu. çok doluyum ne de yazdım
Evet bugün onu anlamış oldum kendisi gergin bi tipNeyse servise baktım. Temizlikçi ablamız var x olsun diyelim x ablayla Y hoca kalkarsa yer var dedim.
bu sizin cümleniz. y hocada sıkıntı var diyorum hocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?