Aynen bende boyle dusunuyorum kendi agzini yaya yaya ger ortamda ben bunlarin cocuguna bakmam biktim artik cocuktan demesini biliyor (ben asla anne bakar misin demedim bile) ama ne hikmetse parayla baktigi cocugu bana yollamakta bir sakinca gormuyor bahaneside hazir bas edemiyorum.
Oyle birsey soylesem esim kiyameti kopartir herhalde cok anneci oldugu icin. Ama esim de rahatsiz durumdan aksam konusacagim ve annesiyle konusmasini soyleyecegim zaten son iki ayim kaldi bundan sonra uykusuz ve yorgun olacagim bunu bile bile yapiyorlar. Cocugun teyzeside evde hep ona yollamazlar ama evi kirlenir mazallah
Valla hic sanmiyorum cozeceginide konusacagim ya sen uyar ya da ben uyaracagim diyecegim
Zaren tuvalet olayini soyledim anlattim kadin aaa hic oyle seyler yapmazdi ama diyor. Yalan soyluyorum sanki
İnanin isine geleni duyuyor kadin.
Evet basina birsey gelse sorumlusu ben olacagim. En iyisi gorumcem ile konusmak...
Esimde sinirleniyor ama annesine bir sey soylemiyor bu aksam konusacagim ya sen konus ya ben konusacagim annenle diye
Onuda denedim abla cok yoruluyorsun maasinda az cik bence diye ise yaramadi :) ev alana kadar tasinamayacagiz sanirim
Konusacagim esimle mecbur degilim uyar anneni her aklina estiginde yollamasin diyecegim kadinin bahaneside hazir ben bas edemiyorum dayisinin sozunu dinliyor.. sanki ben dogurdum
Esimde evde oluyor hep ben yollasam o yollamaz

ama esim anliyor rahatsiz oldugumu cogu zaman aciktiginda falan git ananenlerde ye diyor yolluyor ama geri geliyor
Haklisiniz yoksa bebekle cok zorlanacagim gibi
Gorumcemin haberi var o da halinden memnun sonucta o ugrasmiyor burda ben ugrasiyorum. Esime soyleyecegim cocuk oldugunda ben katlanamam diye.
Yani her gun gelmek istiyor once ariyor gelme diyoruz bir saat sonra kapi caliyor.
Soylemeyecektim ama bugun sabrim tasti soyleyecegim annesine.
Okullar acildiginda da odev yapmak icin geliyor

inanin biktim artik hep bi bahaneyle bize postaliyorlar cocugu
Evet insanin gozunun icine baka baka yapiyor
Haklisiniz artik bu son oldu sabrim tasti bir dahakine almayacagim eve.
Evet esime soyleyecegim konussun ben mecbur muyum ya milletin cocugunu eglendirmeye
Zaten bak demiyorum cocuguma ama sanki bak diyormusum gibi her ortamda bakmam bakmam diye bastirarak soyleyip kendi bakmasi gereken cocugu bana yolluyor isguzar
Valla ne olcaksa olsun onlar yüzsüzse bende arsiz olacagim artik cunku sabrim kalmadi
Esim evde oldugu icin bunlari yapmam mumkun deil
Artik son radde bu olcak herhalde ister küssün ister kirilsin teyzeside evde ona yollasin ozaman
Haklisiniz artik boyle yapacagim biktim valla cocugu kapida gordugum an resmen sanci giriyor sinirden
Esimle konusacagim anlatsin durumu artik yoruldum gercekten
Zaren esime bugun onu soyledim canim burda oturmak bana zarar veriyor ben tasinmak istiyorum diye.. ev alana kadar burdayiz

yarardan cok zararlari var bana
Valla artik oyle yapacagim
Evet bu en iyi cozum olacak galiba
Aynen oyle hamile halimle onlar gezmelerw gitti esimin ananesini bize biraktilar kendi akrabalarini bana sormadan eve cagirdi birde onlarin yaninda caka satti birde bu cocuk olayi var onlar dusunmezse ben hic dusunmem
Ev alana kadar mumkun degil tasinmak
Bende sizin gibiyim inanin kendi yegenimde olsa tepkim ayni olurdu zira ben kendi cocugumu boyle ortaliga atip millete sıkıntı versem utanirdim
Dediginiz gibi yapayim belki utanirlar
Esim zaten farkinda rahatsizligimin umarim annesiyle konusup durumu hallederZ
Aynen oyle insan der ki bu sicakta o kiz kendi zor duruyordur evde birde cocugu musallat ediyorum basina der ama nerdee
Esimin hatırına ama hatir gonul iside bir yere kadar biktim artik zaten butun gece uyuyamiyorum sicaktan sabahin korunde zir zir kapi caliyor
Dogru tespit :)
Keske herkes sizin kadar dusunceli olabilse.
Arada bir oluyordu eskiden bende pek bir sey demedim ama kadin artik sanki benim gorevimmis gibi algilamaya basladi galiba
Valla artik cocugada uzulcek halim kalmadi çunku cocuk bile isteye yapiyor her seyi
Esim acıyor
Esime soyleyecegim once o konussun gerekirse ben konusacagim
Ahhh bir bilsem salakligima yanayim buraya tasindigim gune her gun nalet okuyorum biktim usandim.
Bende sattirdim ama kurtulamadim bir turlu
Esim evde oluyor hep o aciyor
Cok haklisiniz zaten dogumdan sonra yeni bir hayata alisma surecim olucak bide bunlara katlanamam
Daha simdiden soyluyor isguzar ben bakmam diye. Fena bir kadin inanin nefret doluyor icim
Esimle konusacagim o konussun artik annesiyle cocukta ananesinden yuz bulup geliyor sanki mecburum