- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Merhaba hanımlar önceki konularımdan bilenler vardır eşimin bensiz nisana gitmesine takilip kk ninda verdigi tavsiyelerle adami rahat biraktim... konu bu degil ama yinede yazacagim esim aradi kacda isyerinden cikacaksin diye bende ikide dedim.. arkadasi aramis yine son dakika (bakin siz Allah in isine) bi arkadasin dugunu varmis 13:00 de bende hep son dakika ve hep bensiz neyse tamam dedim.. benimdehafta sonu programim su sekilde bu hafta: arkadasimin sözü -istemesi vardi dort kiz grubuyuz hepimize rica etti bizde kiramadik gelelim sonucta enguzel gunu ve yalniz birakmak istemedik pazar gunu yani yarin. Bende ctesi gununden evi temizlerim kisisel bakim yaparim banyo sac derken geceyi bulurum dedim. zaten ctesi yarim gun calisiyorum eve gitmem uc bucugu buluyor. Pazar gunude sabahtan kizla beraber kuafore ordan dıs cekime ordan evine gitcez.iki gunumde dolu yani.. esim mj atmis halamlara gidecegiz aksama diye.Bende isim var dedim. Anlamadim dedi. İsim var canim bugun temizlik banyo yapacagim yarin erkenden gidebilmek icin calisan bir insanim yani son dk haber verilmez boyle seyler dedim. Tamam demis ama biliyorumki burnumdan getirecek. Cunku onun ailesi boyle ev gezmelerine tam kadro gitmezlerse onlar icin buyuk mesele .. su dusunce yok kafalarinda bu kiz calisiyor ev isi yemegi okulu zor idare ediyor biraz rahat birakalim demezler. Amaaaaan temizlik sonrada yapilir senin evinin temizliginde ne vaar sankii yemek dedigin yarim saatlik is sende bu yasta yoruluyosan biz napaaaaalimmmm sozleri hiiiic bitmez durmadan goruselim durmadan gezelim kafasi var. yani beyefendimiz ailesinin bu kanun gibi kurallarina uymazsam fermanimi yaziyor. Ama bir bucuk yildir karisini taniyamamis... benim prensiplerim var son gun son dk cagrildigim yere gitmem! Kuzenim kendi nisanina ayni gun on ikide haber verdi kiza direk soyledim canim ayni gun haber veriyorsun benim programim vardi diye ayni sekilde bugunde en sevdigim aile dostumuzun kizinin dogum gunu var aradilar islerim var ablacim onceden haberim olsaydi programimi ona gore yapardim dedim.... adam son dakika isleri pek seviyor ya bende neffret ederim .. simdi ailesi soylenip duracak isten kactim diye yorumlayacaklar. Biride cikip demezki bu kiz calisiyor biz buna onceden haber verelim.... cok uzun oldu kusura bakmayin ya .. sizce esim bu konuyu kafama kakarsa ne diyeyim?? Oyle bir cevap vermek istiyorumki artik benim adima kendisi ve ailesi karar alamasin!
Son düzenleme: