o kadar dogru bi tespit olmus ki ,maalesef bu konu isitilip isitilip karsiniza cikicak konu sahibesi ,esiniz her kavgada bunu soylicek burnunuzdan getircekler bi de kv de doldurmustur gidene kadar bizde de var ayni modelKeşke kvye o primi vermeden gitseydin. Görüp hemen çıkardın.. şimdi eşinin gözünde haksız gözüktün. Yarın bir gün senin sevdiğin eşinin sevmediği bir yerede o gelmez artık.
Ayrıca kayınvaliden tam bir sinir bozucu ne atlıyorsun karı koca arasına..!
Nefret ediyorum böyle tiplerden.
Arkadaş bu gelin öyle biriki hani benim yerimde başkası olsa değil evine gitmek bir daha yüzüne bakmazdıBi laf var.köpeğin hatırı yoksa sahibinin var diye
Sizi sevmeyen gelin sonuçta iyi bayramlar der bakmazdınız bir daha yüzüne
Halasının gönlü olurdu
Mesele prim meselesi değil eğer bir şey doğru değilse değildirKeşke kvye o primi vermeden gitseydin. Görüp hemen çıkardın.. şimdi eşinin gözünde haksız gözüktün. Yarın bir gün senin sevdiğin eşinin sevmediği bir yerede o gelmez artık.
Ayrıca kayınvaliden tam bir sinir bozucu ne atlıyorsun karı koca arasına..!
Nefret ediyorum böyle tiplerden.
Arkadaş bu gelin öyle biriki hani benim yerimde başkası olsa değil evine gitmek bir daha yüzüne bakmazdı
Son gidişimde eşime bi görmedik senin karını dövdüğünü kv ile karşılıklı gülüyorlar orada
Kendimi tutup kuzum zihinsel bir probleminmi var diye bildim
Siz olsanız gidermiydiniz
Bence eşimin bana gel demesi hata
Bu yazdıgınızı okuduktan sonra bencede eşinizin size gel demesi hata bu nasıl bir dengesizsizlikki eşinize karını dövdüğünü görmedik diyebiliyo hadsiz kimden alıyo bu cesareti kendinizi iyi tutmuşsunuz ben böyle bir durumda bukadarıyla kalmazdım.Arkadaş bu gelin öyle biriki hani benim yerimde başkası olsa değil evine gitmek bir daha yüzüne bakmazdı
Son gidişimde eşime bi görmedik senin karını dövdüğünü kv ile karşılıklı gülüyorlar orada
O kişiyle aranıZda ciddi bir problem yoksa evine hala için gidilir ki şöyle siz zaten ona değer verip evine gitmiyorsunuz hala orda olduğu için gidecektiniz okadar da anlar herhalde aradaki ince durumuMesele prim meselesi değil eğer bir şey doğru değilse değildir
Böyle birinin evine gitmem eğer benim ailemde de eşime saygısı olmayan biri varsa eşimde gelmesin ben istemem zaten
Eşim sakin düşündüğünde mantıklı bir şekilde açıkladığımda beni anlayacağına eminim
Kv beni bilir ona kolay kolay taviz vermem o yüzden hiç bir fırsatı kaçırmaz :)
Kismetse kocanın seni dövdüğünü görürüz inşallah deseydiniz. Bizde senin eşinden bekliyoruz dayak haberlerini deseydiniz. Dayak eşşeğe yakışır derler bizde, tabii siz alışık olunca deseydiniz. Gitseydiniz de bir şey deseysiniz keşke. Kocanız artık söylerde söyler bunu.Arkadaş bu gelin öyle biriki hani benim yerimde başkası olsa değil evine gitmek bir daha yüzüne bakmazdı
Arkadaş bu gelin öyle biriki hani benim yerimde başkası olsa değil evine gitmek bir daha yüzüne bakmazdı
Anlama yeteneğinin kısıtlı olduğunu kavrayışında problemler olduğunu biliyorumO kişiyle aranıZda ciddi bir problem yoksa evine hala için gidilir ki şöyle siz zaten ona değer verip evine gitmiyorsunuz hala orda olduğu için gidecektiniz okadar da anlar herhalde aradaki ince durumu
Her kelimesine katılıyorumBu dış kapının dış mandalı tiplerin derdi neyse, durduk yere dünkü bayram ziyaretinde eşimin dayısının gelini de beni buldu sataşacak.
Bdvlik konu çıkar yani anlatsam, ki birazdan daha müsait olunca anlatırım dertleşmek babında. Ancak şunu söyleyebilirim, eşinizle bu konuyu güzelce bi konuşun baş başa kaldığınızda. Milletin aptal saptal hareketleri yüzünden çiftler geriliyor durduk yere.
Size hak veriyorum, öyle aman yarım saatcik katlaniver filan olmuyor, hatır gönül deniliyor da kime, ne için katlanırsın? Değiyor mu sanki? Zaten aman onun gönlü olsun, yok bunun canı sıkılmasın, aman şuna ayıp olmasın diye diye hayatımızı başkalarının memnuniyeti için yaşayıp gidiyoruz. Azıcık da onlar bizi idare etsin.
İlaveten Kvniz de oldukça gıcık.
Politikayı kv hazretleri kimseye bırakmazBazı durumlarda politik olmayı öğrenin
Ayrıca kv niz evlerden ırak tiplerden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?