Mecburmuyum arkadaş

Kv de görümce aşkıyla yanıp tutuşuyor geline inat
 
Bir kadının şiddet görmesini asla istemem böyle birinin bile
Orada o an konuşmuş olmam pek doğru olmazdı gibime geliyor
Tabi sonrasındaki ilişki konusunda ciddi olarak böyle birinin asla etrafında olmasını istemem kolay kolayda müsade etmem
 
Evine gidecegin kişi sana saygisizlik yapmissa gitmemekte haklisiniz.

Esiniz bu durumu uzatacak olursa tek sebep olarak ev sahibinin yaptigi saygisizligi hatirlatin.

Bir de halasini tel arayip bayramlasabilirsiniz. Esinizde sizde ki samimiyeti görebilir.
 
nedense kocaların kuzen karıları böyle duble elti gibi anlamsız triplere giriyor bazen, önemseyipte prim vermemek lazım, bence keşke gitseydin, bayram ziyareti oturacağınız bi saat, ikram kabul etmeyerek geline tavır koyar, halanın halini hatrını sorar dönerdiniz, yani bi aile krizi olacak bi sorun göremedim ben
 
Ah ah eşimin hatrı için bok sidik kokan evde 10 gün kaldım. Değer mi asla değmez. İyi yapmışsın
 
Aradım bayramlaştım hatır sordum
Eşimle bir yemeni kokulu sabunları çok sever sabun kolanya secade gönderdim
Üzerinede bir not iliştirdim
 
Kriz değil sadece ufak bir sorun
 
Aradım bayramlaştım hatır sordum
Eşimle bir yemeni kokulu sabunları çok sever sabun kolanya secade gönderdim
Üzerinede bir not iliştirdim
Eee tamam iste üstüne düşeni yapmissin.
Valla eşin bu davayi sürdürürse kendi haksiz cikar.
 
Eee tamam iste üstüne düşeni yapmissin.
Valla eşin bu davayi sürdürürse kendi haksiz cikar.
Eşim beni anlar biliyorum bende kırmam onu kolay kolay
Ama şu insanı suya susuz götürüp susuz getiren kaynana olmazsa:)
 
Asıl bu lafın üzerine gidilir.
Millet dedikodu peşinde, siz de malzeme vermişsiniz.
Canınız sıkılacaksa buna sıkılsın.
 
Nihayet yorgunluk çayımı da aldım, anlatayım dünkü saçmalığı; azdır, çoktur ama her evde var böyle muhabbetler, her sülalede var üç beş rahatsız; yani çok sıkılmayın. nameaver 'in dediği gibi, ya politik davranma konusunu çalışmak gerekiyor neticede evlilik bağı akraba-insan çoğaltan bir şey, bu da idare gerektiriyor (ki bunun ayrı bir yetenek-tahammül işi olduğunu düşünüyorum) ya da o idareden bıkkınlık geldiyse eşin ağzından girip burnundan çıkmak gerekiyor. Bunun yolu da, yer yer baş başa kalındığında toparlayıcı ancak incinmişliği vurgulayarak yapılan konuşmalardan geçiyor. Eşiniz ile kv yanında mümkün olduğunca karşı karşıya gelmemeye çalışın ayrıca; kv oğlu tarafına geçer ve istemsizce onların müttefikliğini pekiştirmiş olursunuz.

Dün bizde ne oldu heh onu anlatayım:
Oğlan ateşli, diş çıkarıyor, sarsıldı çocuk baya; 2 gündür inatçı ateşi var ve düşüreceğim diye kırk takla attım.
Geceden sabaha toparladı biraz, eh bayram ziyareti bekliyor millet. Dedim benimkine "Sen annenlere yalnız git, ikimiz yerine bayramlarını tebrikle, Gangsta gelemeyecek bu bayram böyle oldu artık diyerek oğlanın durumunu anlat" dedim. Ateşi düşmüş, çocuk az daha iyi olmuşken 1 saat git-gel, orada otur gün boyu filan, hırpalanmasın, tekrarlarsa ateşi, burnumuzdan gelmesin diye.

"Yok yav bi şey olmaz çocuk iyi" dedi, annemlerdeydik, o da destekledi "Çok durmazsınız kızım, gönül koyarlar, beklerler o kadar, oğlanın da keyfi yerinde şimdi, gidiverin gelin" falan fıstık.
Eh dedim, 1 saati geçirmeyelim ama.

Gittik oturuldu, zaten çocuk 1 saat sonra ateşlendi, o sırada eşimin kuzeni geldi.
Kv yemeğe girişti, gideceğiz "Yok yedirmeden yollamam", yav çocuk huzursuzlandı işte yani ne tutuyorsun hala. Benim adam da yayıldı oturdu kaldı, zaten ona sinirlendim esas. En çok tabi kendime kızdım, kalk git işte, gelen gelsin, oturan otursun.
Neyse mevzuya gelirsem, kuzenin eşiyle bi muhabbetim yok, aynı ortamda karşılaşırsak merhaba merhaba o kadar, hani aramızda kötü bir durum da yok, samimiyet de yok, bilindik evlilik yollu uzak akrabalık öyle.
Benimki de kalkamadı bir türlü, ziyaret sündükçe sünüyor, çocuk ateşli kucağımda, soydum çocuğu "Hadi artık gidelim" filan diyorum. Eşimin kuzen çocuğu kucağına aldı bir ara, gidiyoruz toparlandık; kuzenin eşi "Amann xciğiim aşkım, çok kucağında tutma çocuğu; alışır malışır, seni arar, sonra annesi ile babası bize gelmek zorunda kalır" dedi.

Bu ne şimdi? :))
Çok meraklıysan bana, sen gel hayret bi şey. :))
Cevap verme tenezzülünde dahi bulunmadım, ama bir yerde denk gelinir nasılsa, eh ikinciye yeltenirse dank diye bozarım.
Gelinip gidilmediği bu kadar dertse, insan gibi konuş hani "Evlendik evleneli hiç gelmediniz, yani beklerdim bi gelmenizi" filan de, ben de mazeretim varsa söyleyeyim, mahcup olayım, bi sıcaklık olsun falan. Yok, bazı tiplerin iletişim biçimi, insanları ısırmak maalesef. Bunu espri yaptık mı sanıyorlar, ne bileyim, "Ona da lafımı söyledim ahaha" filan diye bi ekşına mı müptelalar ben anlamıyorum ama takılmamak en güzeli, minimumda tutmak, mümkünse görüşmemek, bazen de lafı söyleyip susturmak gerek.

Dönüş yolunda adamı paraladım az, kalkıveremedin de, bilmem ne... Akşam yine çocuğun ateşiyle uğraştık, sabahına da konuştuk. Değmiyor, valla milletin saçma salak hareketleri işte, gidesin yoksa gitme, zorunda değilsin elbette, ama bunu savaşa döndürmeyin; eşinle konuş baş başa. Kv belli ki fırsat kolluyor sizin, vermeyin eline koz.

Gidip ayrı konu açsam olacağmış bu arada Çaktırmıyorum ama bana da dert olduysa demek, yazdıkça yazmışım.
 
Du kahvemi aldım bende geldim bi yol okumaya :)
Hiç işte şimdi cevap vermedin diye iyi bozdum olur ona göre
Mecburmusun konuşmaya sevmiyorsan konuşma yok illa söyleyecek birşeyleri vardır böylelerinin
 
Du kahvemi aldım bende geldim bi yol okumaya :)
Hiç işte şimdi cevap vermedin diye iyi bozdum olur ona göre
Mecburmusun konuşmaya sevmiyorsan konuşma yok illa söyleyecek birşeyleri vardır böylelerinin

Değil mi ama, yani neden? İçin almıyordur, muhatap almazsın bu kadar basit.
Yok ama birilerine sataşması, ziyaretleri zıkkım etmesi lazım bunların. Huzursuzlukla besleniyorlar. :))
 
Bayramda gidilir gerekirse yuzune bakilmaz kv kp ile kavgaliyim oglunun hatrina gidio 1 gece kaldim kp ile hic konusmadim onlar bana ben onlara bimulasmadim sonra annemlere gittik donduk evimizdeyiz suan sehirler arasi bide yakinda degim
 
Değil mi ama, yani neden? İçin almıyordur, muhatap almazsın bu kadar basit.
Yok ama birilerine sataşması, ziyaretleri zıkkım etmesi lazım bunların. Huzursuzlukla besleniyorlar. :))
Şimdi düşümdümde karşı taraf olsaydın nasıl bir konu başlığı ile nasıl anlatırdın olayı
 
Bayramda gidilir gerekirse yuzune bakilmaz kv kp ile kavgaliyim oglunun hatrina gidio 1 gece kaldim kp ile hic konusmadim onlar bana ben onlara bimulasmadim sonra annemlere gittik donduk evimizdeyiz suan sehirler arasi bide yakinda degim
İnan o kadar olgun davranamıyorum böylerine elimde değil
 
Çektirsinler gitsinler ana oğul.. İçin kahvenizi sallayın gitsin salak salak muhabbetlere maruz kalmaktansa..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…