Mecburmuyum arkadaş

Ayıp yaşlı bir kadını göreceksin
Gelini kötüde şu da bu
Terbiyesizlik yaptığın
Bir yada bir kaç
Saat için insan yılan olsa gider gelininden sanane
Bayram
Hayırdır berekettir
Yaşlı bir insan görmek hayır duası da nimettir

Ben hayır duasını aldım merak etme
Yani sana bi kocan seni dövmedi görmedik derse sen yılan olsa çekilir der giderdin öylemi
Konuşmak için konuşmuşsun
Ha bide kaynanamla bir akrabalığın varmı acaba
Malum dünya küçük kaynanam yorum yazsa anca bu kadar yazar

Son düzenleme:

Hiç gitmek zorunda değilsin canın nasıl istiyorsa öyle yap. Böyle tiplerle takilsanda takilmasanda laf edecek cok sey bulurlar. Hele kv laf vermemek için gitmekmi inadına gitmezdim. Bilsin her istediğinin olmayacağını.

Yok bacım 34 ündeyim kaynanan olmam mümkün değil objektif bakar doğru yorum yazarım

Böyle insanlar yüzünden bayramlardan nefret ettim inan.Bende tatile geldim kocamla sirf gudubet suratli kocsmun akrabalarını görmemek laf sokmalarina muhstap olmamak için.Gelin olmak cok zor Türkiyede

Gitsen olurmus kv ve gelin bozuntusu uyuz olurdu halaninda gonlu olurdu

Güncellemeyi okudum.Gönlünü aldıysanız ne güzel.
Gitmediğini için aranız açık sanıp mutlu olur o tipler
Eşinizle gerginlik çıkarmayın bari
Bende de var bi görümce.ayni ortamda bulunduğumuzda yokmuş gibi davrandım kendi sinirden şiştiğiyle kaldı
Kaçsam çok mutlu olacaktı fırsat vermedim.
Uzak durun madem ama eşinizi germeyin ki savunsun sizi

Eşim geldi
Kimse geldimi diye sordu
Yok kimse gelmedi sen ne yaptın hala nasıldı iyimiydi diye sordum
Çok selamı vardı dedi benim yerime öp eşini dedi gel seni bi öpeyim diyor
Sen değil halanın öpücüğü dedim ve öptü
Konuyu sonra konuşmak üzere rafa kaldırdım

O raf çok tehlikeli rafa kaldırmayin atın gitsin.
eşinizin bu yaklaşımından sonra hele

Ben olsam giderdim o geline hizmetimide yaptırırdım güle eğlene otururdum

sız o gelını cok fazla cıddıye almıs cok onemsemıssınız ... burdan bu anlasılıyor
ben olsam gıderdım benden bırsey eksılmez gıdınce dıye dusunurdum allahın selamı sonucta ...sokakta tanımadıgın ınsana bıle selam verılebılır. ıyı bayramlar der bı kahve ıcer kalkardık esımın hatırı ıcın derdım. onlar ıcın bu gergınlıgıne deger mı cahıl ınsanmıs bellı ona oyle kabul edıp kendı halıne bırakmak lazım zaten oyle bı cumle kullanan ınsana kızamazsın bıle yazık allah yardım etsın der gecersın :)

Canım konuyu yanlış açmışsın. Geçen gittiğimde şöyle şöyle laf yedim, bu bayramda gittim laf yedim çok üzülüyorum diye acsaydin çoğu derdi senin hatanın bir kez gitmiş laf yemişsin ikinciye ne vardı da gittin salakligina doyma diye, böyle kadınlarız kk olarak

Bu k.v lerin en sevdigi an'dır karisiyla arasi acikken hem oglunun sirtini oğlu sivazlamak.
Avini bekleyen avci gibi.
Cıta gibi atlarlar hemen.
Biliyorum yani o modelleri.

Bence takmamis gibi davranin.
Yani umursamayin.
Olan olmus zaten

Heralde öyle olurdu
Tanıyorum ben bu kadını eee kaynana güzelliğide pusuda hiç çekemem kim ne derse desin
Hala konusunda da vicdanım rahat
Hoca misali eşeğin sırtındada yanındada gitsem birileri eleşttirecek:)

Sorun hala değil bende hatır gönül insanıyım ama cahille cahil olmazsan olmuyor ya susarsın yada onun seviyesine inersin oda bana göre değil

Bu k.v lerin en sevdigi an'dır karisiyla arasi acikken hem oglunun sirtini oğlu sivazlamak.
Avini bekleyen avci gibi.
Cıta gibi atlarlar hemen.
Biliyorum yani o modelleri.

Bence takmamis gibi davranin.
Yani umursamayin.
Olan olmus zaten
Hiç sorma bizimki ayrı bi güzellik anlatamam yaşanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…