- 25 Ocak 2015
- 11
- 3
- 3
- 32
- Konu Sahibi derinmasalulusoy
Arkadaslar medcezir dizisinin eylulu hazar erguclunun sac rengini nasil yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kestane gibi daha once boyamadim yardimci olabilirsen cok sevinirimşu anki saçların ne renk..
direkt siyah renklere bulaşma derim..loreal 4 le bu rengi elde edersin nir kaç boyamada..3 de olur..Kestane gibi daha once boyamadim yardimci olabilirsen cok sevinirim
direkt siyah renklere bulaşma derim..loreal 4 le bu rengi elde edersin nir kaç boyamada..3 de olur..
cok tesekkurlerr oyle yapicagimdirekt siyah renklere bulaşma derim..loreal 4 le bu rengi elde edersin nir kaç boyamada..3 de olur..
Kestane gibi daha once boyamadim yardimci olabilirsen cok sevinirim
Medcezir ile yakın zamanda oldukça popüler olan Hazar Ergüçlü (Eylül buluter)’in saç rengi tamamen doğaldır. Hazar Ergüçlü genel olarak siyah veya koyu kestane tonlarında tercih ediyor. Model olaraksa dalgalı ve düz tercih edebiliyor. Hazar Ergüçlü’nün Instagram hesabında paylaşığı bazı fotoğrafları galerimize ekledik. Medcezir dizinin ünlü oyuncusu Hazar Ergüçlü (Eylül buluter) hakkında genel olarak bilgi vermemiz gerekirse : Hazar Ergüçlü 1992 yılında kıbrıs ta doğmuştur.Yaşını küçül olmasına rağmen oynadığı dizilerde adından sıkça bahsettiriyor.Hazar Ergüçlü Profesyonel oyunculuk yaşamına Gölgeler ve suretle Adlı filmle adım atmıştır.7 Eylül 2011 yılında ise Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı.2012 yılıda Açlığa doymak filmde rol alan güzel oyuncu 2013 yılında medcezir dizisinde Eylül, Mira ile aynı “akvaryum”a gözlerini açmış, yaşadığı çevreden başka hiçbir şeyle çok da fazla ilgilenmeyen, ailesinin imkanlarından keyfince faydalanan hayat dolu, çok renkli bir kız. Mira’nın en yakın arkadaşı… Ünlü Plastik Cerrah Prof. Bülent Buluter’in biricik kızını oynamaktadır.http://sonmodelmoda.com/medcezir-hazar-erguclu-eylul-buluter-sac-modeli-ve-rengi/cok tesekkurlerr oyle yapicagim
aklıma ne geldi biliyormusun..bu dediğin resimdeki arkadaş geçici boyalar ,ile boyuyordu..yani saçını canın isteyince siyah isteyince kestane yapamazsın..o nedenle amonyaksız boya ile siyah deneyebilirsin castin creme sanırım..Tamam o zaman 3 loreal yapiyorum canim tekrar cok sagol
Bi arastiriyim onu hic duymadim o nasil oluyoki canimaklıma ne geldi biliyormusun..bu dediğin resimdeki arkadaş geçici boyalar ,ile boyuyordu..yani saçını canın isteyince siyah isteyince kestane yapamazsın..o nedenle amonyaksız boya ile siyah deneyebilirsin castin creme sanırım..
He zaten resimlerini atmissin cok sagol canim peki bunlari nasil kullanabilirim yani etkisi gecince tekrar boyuycam heralde dimiüstek,ler amonyaksız saç boyası.. baştaki 2 siyah kestaneyi kullanıyor sanırım..bunlar saçta kalıcı değil..
yaaa yorumlar cok kotu bu boyalar hakkinda canim sen kullandin mi hicüstek,ler amonyaksız saç boyası.. baştaki 2 siyah ve 3 koyu kestaneyi kullanıyor sanırım..bunlar saçta kalıcı değil..
googleden arat çok kullanılan kaliteli boyalar..He zaten resimlerini atmissin cok sagol canim peki bunlari nasil kullanabilirim yani etkisi gecince tekrar boyuycam heralde dimi