medical park göztepe dr.can şener bilgi..

Canım geçmiş olsun... İnşallah hiçbir sorun olmadan sağ salim kuağına alırsın bebişini. Canını sıkma. Stres yapma lütfen... Sen ne kadar stres yaparsan o kadar ters gider durumlar. Bebeğinle bol bol konuş ki annesinin sözünü dinlesin yukarı çıksın :)

arkadaşlar tekrar tekrar yazıyorum ama can bey hakkında bilgi için kıvranıp duruyorum.az zamanın kaldı c.tesi randevum

günaydın arkadaşlar tekrar tekrar yazıyorum ama can bey hakkında bilgi için kıvranıp duruyorum.az zamanın kaldı c.tesi randevum

mrb.arkadaşlar dr.can beyle olan görüşmem çok iiydi.ilgili ce bilgili bir insan gibi geldi.devam etmeyi düşünüyorum.tavsiye ederim

mrb.arkadaşlar dr.can beyle olan görüşmem çok iiydi.ilgili ce bilgili bir insan gibi geldi.devam etmeyi düşünüyorum.tavsiye ederim

selamm

medikal park ın dr larını inceleyip birtane secmeye calıstım içlerinden en deneyimlisi ve iki ayrı bilinen iyi hastanede uzun yıllar calısan canbey oldugu için onda karar kılmıstım gogle da ararken hep birçok bolumunu gezdigim kadınlar klubunden bu baslıgı ogorunce hemen bakayım dedim. can bey e gitmissin arkadasım biraz daha detay verirmisin. nasıldı randevun falan iptal oldumu ? aksam saat kaca kadar muayne ye kabul ed iyorlar benim biraz saat problemim var aksam olarak mesai çıkısı gitmeyi tercih ederim ama artık olmazsada yapacak birsey yok.
bilgi verirsen çok sevinirim

dr. can bey iyi bir insan ama ben pipirikliyim ondan biraz kızdı bana son görüşmede.. olsun ama ii biri 2. randevumda bakalım neler olacak yazarım.şüphem yok adamdan prof. havası var ve yaşıda olgun.bence bu işi adamlar daha iii yapıyoor.

merhabalar

can bey e laparoskopi oldum geçen hafta çok çokmemnunkaldım kendisinden tavsiye ediyorum

arkadaşlar ben hamilelik dönemimi komple can şener beyden geçirdim ve doğumumu sezaryan olarak can bey yaptı.bence hayatımda yapmış olduğum en güzel şey can beyi kefşetmem oldu.öbürleri fasa fiso.

Can Bey'i kesinlikle tavsiye ediyorum. herşeyden önce bir kere en önemlisi doktorun güven vermesi.
birkaç ay öncesine kadar bazı şikayetlerimle jinemed'e gittim. sgk ile anlaşması olan bir doktor vardı ve ben de özellikle onu seçtim. Doktor genel olarak oldukça iyi ve de ilgiliydi, ancak kısa ve öz bir şekilde anladım ki (bu jinemed'e özel bir durum muydu bilemiyorum ama) tamamiyle bir para tuzağının içerisindeyim. Önce ameliyat olmam gerektiğini söyleyip, olmazsam seçeneği ile ilgili olarak beni inanılmaz derecede korkuttu. Utanmasa kanser olacak öleceksin diyecekti. ve sonra da ameliyatın dudak uçuklatan fiyatını verdi. En inanılmazı ise, sağlık sektöründe ve konu sizin sağlığınızken bu ameliyat parası ile ilgili benimle pazarlık yaparak ilk verdiği fiyatı yarı yarıya düşürmesiydi. Bu da doğal olarak güvensizlik yarattı.
O sırada Can Bey'i keşfettim. Hem de çok sağlam bir referans ile (birinci dereceden akrabası diyebilirim). Kendisi herşeyden önce içime su serpti. Bu denli korkulacak birşeyin zaten olmadığını, ameliyat olmam gerektiğini ancak 10 dakikalık kısa ve basit bir ameliyat olduğunu, herşeyi detaylı bir şekilde anlattı. bedelinin de tabi ki o doktorun dile getirdiği bedel olmadığını belirterek, adamın benimle pazarlık edip de son olarak düşürdüğü fiyatın dahi altında bir fiyat verdi. ve bu fiyata mirena(hormonlu spiral) da dahildi. Şubat'ta medical park'ta ameliyatımı oldum. Can Bey'in eşi de aynı hastanede Anestezi uzmanı. Ben biraz torpilli olduğum için ameliyatıma her ikisi girdiler. Kontrollerim için de Can Bey'in muayenehanesine gittim. Bilmeyenler için belirtiyim; Can Bey'in Bağdat Caddesinde kendi muayenehanesi var (.:: JİNEMER ::.) ve haftaiçi 4'ten sonra hastanede randevu kabul etmemesinin sebebi ordan çıkıp muayenehanesine gitmesi. Ctesileri de sanırım 1 'e kadar hastanede oluyor sonra yine muayenehanesinde.
Şimdi tabi ki çevremdeki herkese tavsiye ediyorum, ve giden arkadaşlarım oldukça memnunlar karizmatik doktorumuzdan :))

slm ben 20 haftalık hamileyim göztepe medikal parka gıtmeyıdusunuyorum.(kendı dr la bazı sorunlar olduda)bılgısı olanlar bana yazabılırmı.lutfencok acil.

bende alman hastanesinde tüp bebek yaptım.şu an daha 5 haftalık hamileyim.aytuğ kolankaya drum.ama hastane çok pahalı zaten tüp için yüklü miktarda bi bedel ödedik.muayenesi 250tl.ilk muayenemi oldum bu haftada kalp atışını dinilycez.az öncede eşim tlf açtı medikal parkta dr can şeneri öneren bi arkadaşı olduğunu söyledi.hemen nete girdim araştırmaya başladım ve yine karşıma kadınlar kulubü çıktı.şu ana kadar olumlu yorumlar aldım.dr önemlide hastanede önemli bebek yoğun bakımı varmı acaba?

Ben de Can Beye gidiyorum. Henüz iki kere gittim ama devam edeceğm. Memnun kaldım. Çok relax bi insan güven veriyor. Tavsiye ederim. Son aya kadar doğum yöntemlerini konuşmuyoruz dedi. Sanmıyorum sezeryan yanlısı olduğunu.

can şener e gittigime cok pişmanim ve hemen degistirdim. ilk hamileligim ve problemli geciyor. o kadar ukala tavirlar, sanki ben doktor gibi herseyi bilmeliymisim edalari, soru sorsan dahi ya yukaridan bakan yada tam olmayan cevapplar....bir kere muayeneye gittim, yuzume bile bakmadi. kanamam olmustu ve ultrason da bebegin kalbi atiyor mu diye telasla sordugumda '' gormuyor musun '' cevabı midemi bulandirdi. rahatlatmak yerine bir de azar isittik..suan Alman Hastanesi nde Ebru Fusun Isık a gidiyorum ve inanilmaz memnumum.

Arkadaslar Ben ilk hamileliğimde can Şener'e gittim malesef 16. Haftada bebeğimi kaybettim kendisine kanama ve agrilarla gittim üstten muayene ederek bisey yok idral yolu enfeksiyonu olabilir diye beni eve gönderdi ve ben evde bebeğimi kaybettim sorunsuz gecen hamileliklerde İyi olabilir ama riskli hamileliklerde yetersiz bence

Canım çok geçmiş olsun şimdi ikinci gebeliğinde misin? ben de Can Bey de doğum yaptım fikirlerine tamamen katılıyorum. Ben de çok sıkıntılar yaşadım ve hepsinde bişey olmaz deyip eve gönderdi en sonunda ne olduğunu bile açıklamadan acil sezeryana aldı oğlum minicik doğdu şimdiki aklım olsa herşeyi çok farklı yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…