- Konu Sahibi PassioneLore
-
kızlar 10 gün kadar önce can beyde ilk randevum vardı. başka hastaneye gidiyorum doktorumun ilgisizliği yüzünden değiştirdim. Bir arkadaşımında doktoruymuş tavsiye etti süperdir dedi. Ve gittim. Tamda 2 li testime denk geliyordu. Onuda yaptırdım. Doktorluğundan önce ilk dikkati çeken kulağındaki küpesiydi :). Entel bir tip.Sonra doktorluğunu beğenip beğenmediğimi sorarsanız valla beğendim ve içime sindi. Ki ben pek güvenemem. Can beye güvendim. İlkda bazı sorular soruyor.İlk Doğum mu, kürtaj oldun mu ailede büyük hastalığı olan var mı vs. ben uzun soru listesiyle gitmiştim hepsine kısa kısa cevap verdi. Esprili cana yakın bir doktor. sonra testimi yaptı. yanında rahat olabileceğiniz bir doktor. Eşimle beraber gittik. Çok kıskançtır zar zor erkek doktora ikna ettim. O ağzını açıp tek bir kelime söylemedi.O da çok beğendi. Sonra kendiside bir kaç şey ekledi sorularıma işte cinsel hayatla ilgili yada ilaç ona sormadan asla içmemem gerektiği ne olursa olsun aramam gerektiğini söyledi.Yardım edebilmişimdir umarım.
bende medical göztepe mehtap hnm hastasıyım kızlar.. 10 gun once normal dogum yaptım.. hastaneden ve daha cok ta mehtap hanımdan cok memnunum..
hastanenın onemlı 2 problemı var en basta gelenı randevu saatlerını kayması bekletılmek, ikincisi asansorlerın ıkı saatte gelmesı..
onun dısında baska bır problemle karsılasmadım acıldı acılalı ordayım.. ama bu randevu saatlerı ıle ılgılı bır cozum gercekten gerekıyor hastanenın her bolumunde yasanan bır problem bu sadece kadın dogum degıl..
Selam Zeyned bende başından beri Mehtap hanıma gidiyorum. Bende normal düşünüyorum. O yüzden betülün görüşleri benim içinde önemli.. Deneyimlerimizi paylaşalım. Seni ekledim listeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?