- Konu Sahibi PassioneLore
-
meraba kızlar bzide bebek istiyoruz ama bir senedir olmadı bunun için bir kontrole gidicez sizce medipolümü önerirsiniz medical park mı önerirsiniz.Ücretler konusunda aralarında fark çok mu ssklıyız %70 karşılıyor dedi hastaneyi aradığımda ama ?
benim sezeryan mecburiydi plesenta önde olduğu için.aslında benim dok.mehtap hnm.dı.bi ara ayrılmıştı hastaneden şimdi geri dönmüş galiba neyse ben bi panikle can beye gittim.doktorsuz kaldım ben napıcam diye,doğuma bir hafta vardı çünkü.saolsun çok ilgili bi doktor.bilsem baştan beri ona giderdim.mehtap hnm.da iyi bi doktor ama hayattan bıkmış gibi.can beyi tavsiye ediyorum kısaca.bu arada lavman makattan verilen bi ilaç.wc.çıkmanı sağlıyor canım.hemşire yapıyor.acı veren bişe değil ama ben kızardımdı biraz..
bende 27 haftalık hamileyim Dr Mehtap Hn hastasıyım ve Mehtap Hn dan çok memnunum kısmetse medical park ta doğum yapıcam Mehtap Hanımı tavsiye ederim ilgilenmesi hastasını rahatlatması çok önemli bana çok yakın geliyor işallah hayırlısı ile doğum yaparım Allah butun hamileleri bi avaz da kurtarsın
yahu cinsiyetini tabiki yanlış yorumlayabilir göstermezse tahmindir bu ,diğer dr a gittiğinde denk gelmiştir görünmüştür, cinsiyetini yanlış tahmin etti diye dr mu değiştirilir ,mantıklı olun lütfen, ayrıca ben cumartesi günü can beyin özel muayenehanesine gittim inanılmaz kalabalıktı ssk gibi insanlar kuyruk bekliyodu iyi dr olmasa bu kadar hastası olmaz hemde bağdat caddesinin orta yerinde ayrıca çalışma arkadaşlarıda son derece iyi elektrik veriyor.
Hamileyken sadece biraz daha pinpirikli olup korkuyoruz.Ama mantıklı olun iyi bir dr u herzaman bulamazsınız bence böle sebeplerden dolayı kendinizi soğutup endişelenmeyin...Sağlıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun.
Ayrıca bende cinsiyetini öğrenebileceğim hafta gittim can beye, sordu öncesinde, cinsiyet tahmini yapalım mı ama sadece tahmin ,kesin gösterirse zaten kesin diye sölerdi ,önemli değil ne olursa olsun sağlıklı olsun dedim, ama malesef bebeğimi kaybettiğimi öğrendim o gün.Üzüntüsü görmeliydiniz o sölemeden ben anladım suratından zaten.Hatta neredeyse ben onu teselli ettim.Bir daha bebeğim olursa yine ona gideceğim.Kusur görmek istiyorsanız tek kusuru fazla pinpirikli olunca hafiften çıkışması size oda sizin iyiliğiniz ve kendinizi rahat hissetmeniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?