- Konu Sahibi PassioneLore
-
melek şimdi nasılsın? Bu arada aspirin durumu ne oldu?Kullanıyormusun?
Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason Ölçüleri Değerleri Ölçümleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD
işte ultrason ölçümleri aralıkları senin için, bu arada gebelik haftasını en doğru fetal ölçümler verirmiş 12 haftadan sonra ,belkide gebelik haftan yanlıştır?
dua ederiz tabi inşallah bir sorun olmaz.İhmal Etmeden dr sorsaydın.Pede para verene kadar muayene olurdun.canım çok sağol ilgine..gebelik haftam hatalı olamaz çünkü mikro enjeksiyon bebeği bu...ilgili siteye baktım BPD için üst sınır 85 diyor...benim ki 88 mesela....gerçi her zaman her ölçüm birbirini tutmuyor...cumartesiye allah kerim artık...bugünde yeni bir sıkıntım başladı...yaklaşık 20-30 dakika yürüdüm bugün....geldim baktım ki çamaşır su gibi...sanki dünden beri bir sıvı sızması var...10 dakikada bir de tuvalete gidiyorum...şu ALTEST KİTİ denilen pedlerden sipariş verdim eşime...acaba bebeğin amniyon sıvısı mı sızıyor? hafifte belimde bir ağrı var? erken doğum paniği yapmaya başladım...pedler bir gelsinde...renk değişirse eğer doğruca hastane...kızlar dua edin de sorun olmasın...
canım çok sağol ilgine..gebelik haftam hatalı olamaz çünkü mikro enjeksiyon bebeği bu...ilgili siteye baktım BPD için üst sınır 85 diyor...benim ki 88 mesela....gerçi her zaman her ölçüm birbirini tutmuyor...cumartesiye allah kerim artık...bugünde yeni bir sıkıntım başladı...yaklaşık 20-30 dakika yürüdüm bugün....geldim baktım ki çamaşır su gibi...sanki dünden beri bir sıvı sızması var...10 dakikada bir de tuvalete gidiyorum...şu ALTEST KİTİ denilen pedlerden sipariş verdim eşime...acaba bebeğin amniyon sıvısı mı sızıyor? hafifte belimde bir ağrı var? erken doğum paniği yapmaya başladım...pedler bir gelsinde...renk değişirse eğer doğruca hastane...kızlar dua edin de sorun olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?