- Konu Sahibi PassioneLore
-
İyi olmaya çalışıyorum. Bilenler var kızkardeşimde hamile ve 40 haftasını doldurdu artık. Ama kızdan bende olan sancının onda biri yok :CüvCüv:
Doktor demiş Pazartesi gel sunni sancı verelim zamanın geldi geçiyor demiş. Yarın serüven başlıyor. Ve ben kardeşimin bu zamnında yanında olamayacağım için çok üzgünüm:teselli:
Kızlar dua edin kardeşime çok sancı çekmeden açılması olsun kolay doğumları olsun.:Saruboceq:
dr. can beyin hastasıyım kendisinde çatı muayenesi olan var mıı bu hafta 36. haftam sanırım bu hafta kontrol edilecek
kızlar geçen perşembe ki maratonumu biliyorsunuz...çok şükür birşey çıkmadan dönmüştüm...ancak cuma sabahı çamaşır toplarken aniden sol kasığımdan sol dizime kadar vuran, yürütmeyen, hareket ettirmeyen çok acı veren bir sancı geçirdim...evde yalnızdım ve acayip panikledim...olduğum yerde 15 dakika kalakaldım...neyse o günü yatarak geçirdim...cumartesi günü bu kez acaba problem böbrekmi diyerekten ürolojiye gittim...idrar tahlili, kültürü ve üriner sistem ultrasonu çekildi...tahlilde bir şey çıkmadı...kültür ve ultarson yarın...tekrar aynı sancıyı yaşamadım..yalnız kızlar benim bebeğin hareketlerinde değişiklik var..artık yer değiştirmiyor / kendini bir yere toplamıyor...sabit yerinde küçük vurma hareketleri yapıyor...hani ilk hissetmeye başladığımız günlerdeki gibi hissediyorum hareketlerini...acaba yeri daraldı diye mi iyice...32. haftama girdim bugün...perşembe nst ye girmiştim..birşey olsa ortaya çıkardı herhalde....doğurana kadar bitmeyecek bu endişe anlaşıldı...melekcim canım çok geçmiş olsun, kardeşine de bir avazda doğumlar diliyorum....
allah sabır versin ama çok uzatmasın sezeryan olmıcam diye....Allah kurtarsın canım...Hayat Medicana Bahçelievlerde canım.
Kızlar kardeşim hastaneden aradı. Hiç açılması yokmuş. 40+2 de bugün. Doktor sezeryan istiyorsan hemen alalım istemiyorsan en geç Perşembe almam gerek demiş. Perşembeye kadar açılma sancı beklenecek gelmezse Perşembe önce sunni sancı o da olmadı sezeryanla alınacak. Destek olan herkese tşk.ler
canım endişelerini anlıyorum.Allah sabır ve kuvvet versin sanada.Umarım herşey yolundadır.Bir an önce vakit geçsede sağlıklı şekilde bebeklerinizi kollarınıza alsanız.Sizle sevinip sizle stres oluyorum bende...kızlar geçen perşembe ki maratonumu biliyorsunuz...çok şükür birşey çıkmadan dönmüştüm...ancak cuma sabahı çamaşır toplarken aniden sol kasığımdan sol dizime kadar vuran, yürütmeyen, hareket ettirmeyen çok acı veren bir sancı geçirdim...evde yalnızdım ve acayip panikledim...olduğum yerde 15 dakika kalakaldım...neyse o günü yatarak geçirdim...cumartesi günü bu kez acaba problem böbrekmi diyerekten ürolojiye gittim...idrar tahlili, kültürü ve üriner sistem ultrasonu çekildi...tahlilde bir şey çıkmadı...kültür ve ultarson yarın...tekrar aynı sancıyı yaşamadım..yalnız kızlar benim bebeğin hareketlerinde değişiklik var..artık yer değiştirmiyor / kendini bir yere toplamıyor...sabit yerinde küçük vurma hareketleri yapıyor...hani ilk hissetmeye başladığımız günlerdeki gibi hissediyorum hareketlerini...acaba yeri daraldı diye mi iyice...32. haftama girdim bugün...perşembe nst ye girmiştim..birşey olsa ortaya çıkardı herhalde....doğurana kadar bitmeyecek bu endişe anlaşıldı...melekcim canım çok geçmiş olsun, kardeşine de bir avazda doğumlar diliyorum....
kızlar geçen perşembe ki maratonumu biliyorsunuz...çok şükür birşey çıkmadan dönmüştüm...ancak cuma sabahı çamaşır toplarken aniden sol kasığımdan sol dizime kadar vuran, yürütmeyen, hareket ettirmeyen çok acı veren bir sancı geçirdim...evde yalnızdım ve acayip panikledim...olduğum yerde 15 dakika kalakaldım...neyse o günü yatarak geçirdim...cumartesi günü bu kez acaba problem böbrekmi diyerekten ürolojiye gittim...idrar tahlili, kültürü ve üriner sistem ultrasonu çekildi...tahlilde bir şey çıkmadı...kültür ve ultarson yarın...tekrar aynı sancıyı yaşamadım..yalnız kızlar benim bebeğin hareketlerinde değişiklik var..artık yer değiştirmiyor / kendini bir yere toplamıyor...sabit yerinde küçük vurma hareketleri yapıyor...hani ilk hissetmeye başladığımız günlerdeki gibi hissediyorum hareketlerini...acaba yeri daraldı diye mi iyice...32. haftama girdim bugün...perşembe nst ye girmiştim..birşey olsa ortaya çıkardı herhalde....doğurana kadar bitmeyecek bu endişe anlaşıldı...melekcim canım çok geçmiş olsun, kardeşine de bir avazda doğumlar diliyorum....
Hayat Medicana Bahçelievlerde canım.
Kızlar kardeşim hastaneden aradı. Hiç açılması yokmuş. 40+2 de bugün. Doktor sezeryan istiyorsan hemen alalım istemiyorsan en geç Perşembe almam gerek demiş. Perşembeye kadar açılma sancı beklenecek gelmezse Perşembe önce sunni sancı o da olmadı sezeryanla alınacak. Destek olan herkese tşk.ler
Evet benide aradılar. Yaa o gün kontrolüm var. Gökmen beye sölesem izin verir mi acaba oturmama..mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?