- Konu Sahibi PassioneLore
-
Selam Arkadaşlar bende doktorumdan memnunum ama hastane konusunda çok kararsızım.Bu fiyat farkları nedir Allahaşkına?Şaşkın ördeğe dönüyorum her okuyuşumda.
kızlar bende bugün doktordaydım..zorunlu sezaryan fiyatı 1750 tl dedi ofisteki kız...gökmen bey in fiyaının ayrı olması çok saçma...kuş mu konduruyormuş diğer doktorlardan farklı olarak....odaları gezdim tekrar...2 şubat a da aldık doğum randevumuzu...geriye kaldı 2 hafta yani...geçer mi sizce????
doktorun kım? sende mı medıcaldesın?
Benim doktorum dışardan gelecek sadece hastane arıyorum.
arkadaslar medikal park göztepenin emekli sandıgı muayenesi ne kadar birde normal epidural ve sezeryen ücretleri ya beni hatırladıysanız riskli gebeyim miyom var bende öğretmenim tatilde gökmen beye gideyim diyorum ama aradım hastane bana bilgi vermedi hiç sinir oldum gitsemmi kararsız kaldım şimdi sizden bi fiyatlarını öğreneyim dedim?
Günaydınn. Ben bu fiyatlandırmayı anlamadım. Dokor doğuma yakın karar veriyor sen şu şekilde yapabilirsin diye. atıyorum diycek ki normalde olur sezeryanda. normal doğum 1000 tl diyelim. ama sezeryan için ne ödüycez. zorunlu olmayacak? o zaman 2250 mi ödeyeceğiz.yada doktorlar onları ayarlıyor mu yani bu hasta için zorunludur sezeryan diyor mu sizce ?
Medicale giden arkadaşlar fiyatlardaki son durumlar şöyle:
Normal :1000 tl
Zorunlu sezeryan:2200 (sadece gökmen beyin ki diğerleri 1750) tl
Epidural farkı:550 tl
İsteğe bağlı sezeryan:2600 tl
Sünnet:450tl
Eğer bebeğe sağlık karnesi hemen çıkarılmazsa :Kuvez : 350tl+masraflar (sarılıkiçin dedi ne demekse diğer durumlarda fiyat değişir mi bilmiyorum)
Sağlık karnesi hemen çıkarılırsa fark almıyorlarmış
kızlar bende bugün doktordaydım..zorunlu sezaryan fiyatı 1750 tl dedi ofisteki kız...gökmen bey in fiyaının ayrı olması çok saçma...kuş mu konduruyormuş diğer doktorlardan farklı olarak....odaları gezdim tekrar...2 şubat a da aldık doğum randevumuzu...geriye kaldı 2 hafta yani...geçer mi sizce????
hayat sagol valla iyi oldu ellerine saglık bilgiler için saol.
zorunul sezaryan a dr karar veriyor sanırım kimler zorunluya giriyor acaba ?
ben ilk dogumum sezaryan oludgu için zorunlu oluyorum sanırım emind eğilim ama.
artık saglık karnesi çıkartmak diye birsey yok bu ssk ya kaydının hemen yapılması demek sanırım allah gerektirmesin ama olursa oyle birsey hemen yaparız kaydını falan.
sarılık için fototerapi parasını odemiyorlar sanırım bu genelde pek çok yerde odenmiyor aman allah onuada gerektirmesin insalah.
Ben emekli sandığına bağlıyım devlet memuruyum.Özellikle kurumunuzdan sağlık karnesi getirirseniz dedi fiyatları veren bayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?