- Konu Sahibi PassioneLore
-
nestle dogum sonrası bizi untumassın dimi arada bir girip bir iki sorumuzu yanıtlama sansın olurmu acaba.
ozelilke ccan bey in hastası olanlar ve ben epidural dusunuyorum sezaryanı senin deneyimlerini dinlemek isterim
mrb. can beyin hastasıyım.ocak başnda sezeryan ile doğum yaptım 37 inci haftada.can bey harika bir insan.genelde epudral öneriyor ama anestesi uzamanı omur ilik aralarının fazla bitişik olduğu gerekçesiyle doğum günü sezeryan olmasına beraberce karar verdik. hastanede eskikler var ne istediğinizi hep görevlilere sölemek zorundasınız(çarşaf değişimi,pamsuman,oda temizliği...)hemşireler ve odamın konumu çok iiydi..
813 dü oda numaram.suit odayıda gördüm hiç farkı yok diğer odalardan ... evrak işindede çok yavaşlar bu arada.bebemiz iyi şükür yeni dünyasına alışmaya çalışıyor büyükdükçe huysuzlanıyorr
813 dü oda numaram.suit odayıda gördüm hiç farkı yok diğer odalardan ... evrak işindede çok yavaşlar bu arada.bebemiz iyi şükür yeni dünyasına alışmaya çalışıyor büyükdükçe huysuzlanıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?