- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi PassioneLore
-
sanırım gokmen bey in ultrason aleti ile diger dr ların ki farklı. çunku ikili test yapılacagı zaman gokmen bey harici diger dr lar ortak bir ultrason kullanıyor diye biliorum ultrason o dası denen yere gidip orda olcum yapılıyor. benim dr um can bey ve tek erkek dr olarak canbey kullanıyor o cihazı diye bilorum bir konu olmustu muhabetini yapmıstık ordan anladım . zaten gokmen bey in dogum ucreti vs de farklı hastanede farklı bir misyonu var sanırım.
merhabalar.medical park göztepede ultrosonlar nasıl.şu renkli olanlardanmı.ve önereceğiniz doktor kimdir acaba uzun uzun ultrosonda bebeği inceliyorlarmı.yardım ederseniz sevinirim
banu hanıma hiç muayene olmadım ama ; dıştan hiç güvenilir gelmiyor, sanki hastaneye mankenlik yapmaya gelmiş gibi , koridarda bir yürüşü var, dünya yı o yaratmış, ona soruda sorulmaz şimdi....
tabiii bizimki dışardan gözlemlediklerimiz. baştada söylediğim gibi, hiç muayene olmadım.
merhaba arkadaslar bende hastane degistirmek durumundayim dogum fiyatlari yuzundensenağlama.nenehatun ve medicalpark arasinda kaldim.yorumlara gore hast iyi gibi.dr olarakda mehtap yazicioglunu ve can sener, gokmen iyigune gidenler begenmis. ama cok tercihedilmeleri nedeniyle cok beklermiyiz acaba gidince.benim ilk tercihim bayan dr olmasi.
odalari nasil ultrason odanin icindemi ayri bi yerdemi.
int den cv sini incelemek icin bakiyorum ama ne resmi nede bilgileri var.orda gidip menmun kaldiginiz bayan dr baska kimler var.dogumdan sonra odalar tek kisilikmi nasil.
bu tur bilgi vericek tecrubeliler varmi aramizda. :uhm:zamanim azaliyo en kisa zamanda dr ve hastane secmem lazim.CADIARZU
tesekkurler herkesee:1hug:a.s.
merhaba arkadaslar bende hastane degistirmek durumundayim dogum fiyatlari yuzundensenağlama.nenehatun ve medicalpark arasinda kaldim.yorumlara gore hast iyi gibi.dr olarakda mehtap yazicioglunu ve can sener, gokmen iyigune gidenler begenmis. ama cok tercihedilmeleri nedeniyle cok beklermiyiz acaba gidince.benim ilk tercihim bayan dr olmasi.
odalari nasil ultrason odanin icindemi ayri bi yerdemi.
int den cv sini incelemek icin bakiyorum ama ne resmi nede bilgileri var.orda gidip menmun kaldiginiz bayan dr baska kimler var.dogumdan sonra odalar tek kisilikmi nasil.
bu tur bilgi vericek tecrubeliler varmi aramizda. :uhm:zamanim azaliyo en kisa zamanda dr ve hastane secmem lazim.CADIARZU
tesekkurler herkesee:1hug:a.s.
bilgiler icin cok tesekkur edrim htckasap arkadasim.
bisey daha sorcam size peki medicalpark da kendi doktorun dogum gece olursa arayinca geliyolar mi. yoksa sansa gece kim nobetci ise omu yaptiriyo dogumu. bu da onemli cunki eger dr um girmicekse oda eniselendiriyo beni.:çok üzgünüm:
demekki eger mehtap hanim olursa dr hafta ici gidebilmek daha mantikli.cok beklememek adina.
tesekkulera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?