- Konu Sahibi PassioneLore
-
- #1.001
arkadaslar medical parkda mehtap hanimdan baska bayan dr onerebilirmisiniz.surekli gittiginiz veya hakkinda bilgisi oldugunuz dogum konusunda ozellikle.:uhm:
mehtap hanim cok yogun ben carsamba aradim cuma icin persembe cuma full.dusunun .pazartesiye anca oda dolmazsa.fisfisfis
a.s.
melekcim biz çocuk doktoru olarak şengül hanım la devam ediyoruz..şengül demir..ama bizimkinin sarılığı uzadığı için ki hala sarılık prof.dr.ipek akman a da götürdük..yarından itibaren özel sigortamız başlayacak sanırım ipek akman la devam ederiz...arkadaşlar çocuk doktoru olarak şiddetle tavsiye ederim..müthiş işinin ehli...normal muayene ücreti 210 ytl..marmara üniversitesinin öğretim görevlisi...academic hospital ve amerikan hastanesinde çalışıyor..ben academic hospital a götürdüm...şengül hanım da ilgili ve sakin bir doktor...bizim oğlan anne sütü sarılığı..hala bilirubinimiz 15..2 aya kadar anca düzelirmiş kızlar...yavaş yavaş düşmeye başladı ama...bu arada sütü hala emmiyor sağarak veriyorum..ama sağmakla azalır sanırım...çünkü hiçbir makina onun çenesi kadar güçlü değil..şimdilik derdimiz bunlar işte..bu arada özel sigorta aşıları karşılıyor...bizim ki allianz...
nestle iyi guzelde anacım galeri dogum site adı mı sitenin adı ne nerden bakacagızzz
melekcim selamm
hayatım ne 3 ayı bitmesi 17.haftayı yarıladım benn, 4 aybitiyor yani ,
zaman hızla akıp gidiyor vallahi,
oglunun resimleri çoktatlıb u arada massallahh ticker indaki resim ozelliklee,
htckasap Allah analı babalı buyutsun...
Esra senın nasıl gıdıyor ıyısın dımı.. 3 ayı doldurdun bıle..
Senem pek ugramıyor herhalde bu aralar
nestle canım nasıl gıdıyor sarılıkdan eser kalmadı dımı.. dogum fotolarının hangılerı sana aıt tam anlamadım artık yaparsın bı album bakarız.İpek Akman pahalı degıl mı ya 210 ytl..
Hayatıst senın kontroller nasıl gıdıyor dogumda yaklastı. Ay doktorumu eskısı kadar goremıcem :))
Şirvan sen de medicalde yapacaksın dogumu degıl mı? sende ıyısındır umarım.. Sarılık ıcın hastanede yattıgımızda son semıner vardı. 12 Şubatta. O zaman üst kaca cıktım bakındım ama senı goremedım..
Bızı sorarsanız bızde 24.gunumuzdeyız kızlar. Iyıyız cok sukur.. uykusuz gecelere ragmen :)
nestle ve beyazbulut bırde ısıtme testı ve kalca ultrasonunu yaptırdınız mı?
Birde bu aşıları nasıl olsa sağlık ocaklarında yapmıyorlar mı.. gerek varmı gidip hastanede ödemeli yaptırmaya.. ne kadar acaba?
htckasap Allah analı babalı buyutsun...
Esra senın nasıl gıdıyor ıyısın dımı.. 3 ayı doldurdun bıle..
Senem pek ugramıyor herhalde bu aralar
nestle canım nasıl gıdıyor sarılıkdan eser kalmadı dımı.. dogum fotolarının hangılerı sana aıt tam anlamadım artık yaparsın bı album bakarız.İpek Akman pahalı degıl mı ya 210 ytl..
Hayatıst senın kontroller nasıl gıdıyor dogumda yaklastı. Ay doktorumu eskısı kadar goremıcem :))
Şirvan sen de medicalde yapacaksın dogumu degıl mı? sende ıyısındır umarım.. Sarılık ıcın hastanede yattıgımızda son semıner vardı. 12 Şubatta. O zaman üst kaca cıktım bakındım ama senı goremedım..
Bızı sorarsanız bızde 24.gunumuzdeyız kızlar. Iyıyız cok sukur.. uykusuz gecelere ragmen :)
nestle ve beyazbulut bırde ısıtme testı ve kalca ultrasonunu yaptırdınız mı?
Birde bu aşıları nasıl olsa sağlık ocaklarında yapmıyorlar mı.. gerek varmı gidip hastanede ödemeli yaptırmaya.. ne kadar acaba?
ben henüz işitme testi ve kalça ultrasonu yaptırmadım nasıl olucak onuda bilmiyorum sağlık ocaklarıda yapıyor aşıları canım kayıt ettirdim işitme test için filan bilgi verirlermi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?