- Konu Sahibi PassioneLore
-
- #1.041
Melekcim merhaba,teşekkürler tavsiyelerin için.Bu arada hayırlı olsun bebeğin,ne zmandır hep görüyorum ama kutlamak nasip olmadı.Artık hakkımızda hayırlısı dicez,insan hep bilinmeyenden korkar ya,o hesap bizimkisi de,acaba nasıl olacak korkusu..
tesekkur ederım canım.Ne kadar cok korkarsan o kadar zor olur dogumun. O yuzden rahat ol. Ben cok rahattım tek basıma gıttım hastaneye ne olursa olsun dedım. Kacınılmaz son. hamıleysek sonucta oyle yada boyle bı sekılde cıkacak. En saglıklı sekılde dunyaya gelmelerı en onemlısı.Rahat olmaya calıs o yuzden.
nestle tekrar baktım tamamına resimlerin massallah ogluna ya çok tatlı bir bebekkk. hele çıplak son sayfadakı resminde bayıldım elleri agzında. gule gule buyutun tekrar .
çok sağol esracım..valla doğan büyüyor zaten...dün kırkımız çıktı bile...bol bol yumurta topladı oğluşum...:dilcikar:
Medicalpark da dogum yapan arkadaslar. hastaneye gittiniz neler oluyor islem yatis sizin dr unuzun aranmasi odadaki yataginizla mi cikiyosunuz dogumhaneye ve bunun gibi detaylar anlatirmisiniz.aksaklik ysanadinizmi yada hosunuza gitmeyen bi olay.deneyimleri merak ediyorum acikcasi.herkesde olcak degil ama prosedur nasil merak ediyorum bende bu hastanede epudural normal yapmayi dusunuyorum mehtap yazicioglu nda:CüvCüv:
simdiden tesekkurler.:1hug:a.s.
Çok çok çok tatlı maşallah Nestle'cim.. Bu sayede seni de görmüş oldum. Tam hayal ettiğim gibisin.
Eşin de Fenerbahçe'liymiş :)))) Oğluşunla ve eşinle çok çok mutlu ol, yüzünüzden gülücükler eksik olmasın...
merhabalar..benim bir sorum olacak.1 yıldır çalışmıyorum ve sigortam yok.Bugün eşimin sigortasından faydalanabilmem için sigorta müdürlüğüne gidip işlem yaptırdım..Eşimin sigortasından hemen faydalanabiliyormuyum.Çünkü yarın medical park a muayene olmaya gideceğim.Ayrıca ssk lı için ne gibi evrak istiyorlar hastanede.bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim..
Bayıldım yaa :) pek tatlı bebişin maşallah, allah o günleri bizede gösterir inşallah.
Medicalpark da dogum yapan arkadaslar. hastaneye gittiniz neler oluyor islem yatis sizin dr unuzun aranmasi odadaki yataginizla mi cikiyosunuz dogumhaneye ve bunun gibi detaylar anlatirmisiniz.aksaklik ysanadinizmi yada hosunuza gitmeyen bi olay.deneyimleri merak ediyorum acikcasi.herkesde olcak degil ama prosedur nasil merak ediyorum bende bu hastanede epudural normal yapmayi dusunuyorum mehtap yazicioglu nda:CüvCüv:
simdiden tesekkurler.:1hug:a.s.
hiçbir evrak istemiyorlar hayatım..sadece tc kimlik numarası yeterli..bende eşimin üzerinden muayene oluyorum medical de...işlem yaptırdıysan müdürlükten hallolmuştur...sorun olacağını sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?