- Konu Sahibi neslihanaltuntas
-
Tabiki durumu çok ciddi olan hastaların bulunduğu yoğun bakım ölüm riskleri fazla olan hastalar.Babamın ölümü gerçekleşmeden önceki gün dışardan bakıldığında en iyi babam görünüyordu çok güçlü bir yapısı olduğu için çok mücadele ediyordu bütün hastaların bilinçleri kapalıydı ve babamın morali bozuluyordu birgün sonra bilinci kapalı hastaların durumundan bile daha kötüydü malesef.Ki okadar direniyordu.Öyle güçlü bir yapısı vardı ki bulunduğu durum normal bir insanı komaya sokucak kadar kötüydü ama babam yaşamında da aynı gücü gösterirdi hastalığında da aynı şekildeydi..Bizim ve babamın sarfettiği çaba ve özeni doktorlar hemşireler ve hastane göstermiş olsaydı bu şekilde kaybetmiş olmıycaktık.Doktor babamı kontrole geldiğinde "lütfen eldiven giyin dışardan geldiniz" diye babam uyarıyordu.Annem kimseyi hastanede odasına sokmuyordu.Ziyarete gelenler kapıdan dönüyorlardı.Ben babama ameliyat olduğu günden itibaren eldivensiz dokunmadım aman bişey olmasın diye öpmedim bile..Onlar aynı özeni göstermediler ne yazıkki tüm uyarmalarımıza rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?