tamam dır canım.sanırım bayağı var suat beye giden
oo maşallah ya erken sölemişn ben sordum sölememeişti:)napcan karnıan düşmüş bi kere dedi ama anlamştı çnkü gülümseyerek söledi ben anladm anladığını:)bizde gittiiik veee erkek dedi 14+4 ken gtmiştim erkek dedi inş yanlma olmas pek sanmıyorum yanılcağını fakat beni gören herkes senin kızın olcak dr gördüğü kordondur diolar ve sinir ediolar:):):)zeynep şimdi ne kadfarlıksın cinsiyeti neymş bebişin:)ha bu arda nerde oturuosunuz kıslar yakınmıyız merk ettim:)
canım ben çok ısrar ettim 12 hatalıkken kız dedi şu an 14 haftalığım...ama bana henüz erken olduğunuda söylemişti...üçlü teste geldiğinde kesin bişey söyleriz dedi...bende 16. haftamda gidicem...ama 13 haftalıkken başka bir dr a gittim erkek dedi ertesi gün yine suat beye gittim bir sorunum vardı o zaman yine sordum yine kıza benziyor dedi...bakalım ne kadar doğru...ben bahçelievlerdeyim canım sen...
ay bak merak ettim şimdi senin bebişin cinsiyetini bakalım kızmı olcak erkekmi hangisi yanılcak acaba doktorlrın:bbo:ben senden birhafta öndeym sanırım eylülde doğurcas galiba:)son adetm 26 aralıktı benm eylül 28 dedi dr ama hayrlısı..bende bahçelievlerdeim canım yaylada oturuorum..belki denk geliris suat beye gttiğimzde ama mutlaka yaz cnsyetini öğrendiğinde kesin..bende üçlü tes için gidicem sana ikili test yaptımı orda beta hcg değerin kaç bak bakalım ona benm 21 felan çıktı 50 nin altndaysa özellkle 10 20 felansa erkek oluo genelde:)kaydirigubbakcemile3
bende yarın gidiyorum suat beye...kalp atışlarına bakıcaktı.bide diyabet doktoruma gideceğim şekerim yüksek gidiyor bakalım hayırlısı...canım sıkılıyor biraz o yüzden
bende yarın gidiyorum suat beye...kalp atışlarına bakıcaktı.bide diyabet doktoruma gideceğim şekerim yüksek gidiyor bakalım hayırlısı...canım sıkılıyor biraz o yüzden
aynı sayılırmışız canım benimde sat 2 ocak....ikil itestimde 48 çıktı betam ...bende yayla sayılırım basın sitesine yakın oturuyorum canım...ayın 27 sinde gidicem bidahakine ben sabah ilk muayeneye gidiyorum genelde...belki karşılaşırız....
hımm yakınız bende akseki varya onun sokağında oturuyorum:)
bende üçlü teste gidicem 2 hafta sonra çağrmştı benide:)bide şu cinsiyetini çok merk ediyorum erkek dedi suat bey ama inş öledir:)kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?