medical park suat süphan erşahin

askbuya

oğlum benim sçs
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
1.839
4
116
35
İstanbul
slm arkadaşlar medical park suat süphan beye giden arkadaşlarım hepimiz burda toplanalım..yorumlarımızı bebişlerimizi paylaşalım.:CüvCüv:

henüz 6,5 haftalık.daha yeniyiz yani:) Suat bey ile 2 sefer görüştük şimdilik.ılk görüşme biraz tanışma havasındaydı.ikincisinde de fena değil.Zaten küçük olduğu içinde konuşulacak bir durum da yoktu açıkçası.Bakalım ilerleyen zamanlarda daha iyi anlaşılır.Sen kaç haftalıksın.

oo ne güsel 6 haftalık henüz bakalım neyn olcak allah gönlne göre versn canm.suat bey ii bi doktordur.ben 15 haftalığım canm..ben ilk gittiğimde 5 haftalık felandı suat beye..:):)

bende gitmeyi düşünüyorum ve bebeğim 10+1 haftalık.acaba elleri gelişmiş falan gibi herşeyi açıklıyomu.yoksa küçük diye herşey normal gibi şeylermi söylüyo.kızlar benim için önemli.yardımınızı bekliyorum.

canm ilgili bir doktor bebğin hareketlenmeye başladıysa tabiki bu eli bu tırnakları bak baabası işte parmaklarını görüomusun felan gibi şeler sölüo bize fakat bebğin küçükse daha gelişmemişse kan pıtsıysa bakıo bebek ii dio çünkü dicek bişey yok ebklerde ölümleri iise olşmasını beklicesn.ben sana keslkle tavsiye ederm.geçen biz cnsyet için gttik baya uğraştı hatta bebşle bile konuşuo hadiii göster doktor amcana az kaldı yaramazlk yapma falan şeler bile söledi:):):)

kızlar bende suat beye gidiyorum çok ilgili her detaya bakıyor ve insana güven veriyor....bebeğin her organını bana tek tek gösteriyor...cinsiyeti 12 haftalıkken söyledi yoğun ısrarlarıma karşılık olarak ama 2 hafta kesin bir şey söyleyecek bakalım doğru bilmişmi...

oo maşallah ya erken sölemişn ben sordum sölememeişti:)napcan karnıan düşmüş bi kere dedi ama anlamştı çnkü gülümseyerek söledi ben anladm anladığını:)bizde gittiiik veee erkek dedi 14+4 ken gtmiştim erkek dedi inş yanlma olmas pek sanmıyorum yanılcağını fakat beni gören herkes senin kızın olcak dr gördüğü kordondur diolar ve sinir ediolar:):):)zeynep şimdi ne kadfarlıksın cinsiyeti neymş bebişin:)ha bu arda nerde oturuosunuz kıslar yakınmıyız merk ettim:)

canım ben çok ısrar ettim 12 hatalıkken kız dedi şu an 14 haftalığım...ama bana henüz erken olduğunuda söylemişti...üçlü teste geldiğinde kesin bişey söyleriz dedi...bende 16. haftamda gidicem...ama 13 haftalıkken başka bir dr a gittim erkek dedi ertesi gün yine suat beye gittim bir sorunum vardı o zaman yine sordum yine kıza benziyor dedi...bakalım ne kadar doğru...ben bahçelievlerdeyim canım sen...

ay bak merak ettim şimdi senin bebişin cinsiyetini bakalım kızmı olcak erkekmi hangisi yanılcak acaba doktorlrın:bbo:ben senden birhafta öndeym sanırım eylülde doğurcas galiba:)son adetm 26 aralıktı benm eylül 28 dedi dr ama hayrlısı..bende bahçelievlerdeim canım yaylada oturuorum..belki denk geliris suat beye gttiğimzde ama mutlaka yaz cnsyetini öğrendiğinde kesin..bende üçlü tes için gidicem sana ikili test yaptımı orda beta hcg değerin kaç bak bakalım ona benm 21 felan çıktı 50 nin altndaysa özellkle 10 20 felansa erkek oluo genelde:)kaydirigubbakcemile3

bende yarın gidiyorum suat beye...kalp atışlarına bakıcaktı.bide diyabet doktoruma gideceğim şekerim yüksek gidiyor bakalım hayırlısı...canım sıkılıyor biraz o yüzden

aynı sayılırmışız canım benimde sat 2 ocak....ikil itestimde 48 çıktı betam ...bende yayla sayılırım basın sitesine yakın oturuyorum canım...ayın 27 sinde gidicem bidahakine ben sabah ilk muayeneye gidiyorum genelde...belki karşılaşırız....

bende yarın gidiyorum suat beye...kalp atışlarına bakıcaktı.bide diyabet doktoruma gideceğim şekerim yüksek gidiyor bakalım hayırlısı...canım sıkılıyor biraz o yüzden

inşallah herşey yolunda gider canım...druna güven eminim sana uygun bir tedavi yolu vardır....

geçmiş olsun canm.sıkma canını hayrlısı olur inş bencede druna güvn.benmde guatr çıktı hamilelkteillaki bişiler çıkıo gebelkte daha çok artış yapıo hormonlar..benneyaptımki

hımm yakınız bende akseki varya onun sokağında oturuyorum:)
bende üçlü teste gidicem 2 hafta sonra çağrmştı benide:)bide şu cinsiyetini çok merk ediyorum erkek dedi suat bey ama inş öledir:)kaydirigubbakcemile2

Ne bileyim o kadar dikkat ediyorum yediklerime istediğim seviyede gitmiyor şeker.Stres biraz da galiba tetikliyor..

oo bayağı yakınmışız bende kilim mobilyanın sokağındayım...artık beraber gider geliriz :)))))))))demek erkek istiyosun allah gönlüne göre versin benim 6 yaşında bir oğlum var kız deyince içim bi hoş olmuştu ama hala garantili deil

e artık oturmayada beklerim osaman canım:)okadr yakın olupta görüşmemezlik olmaz:)
hem aynı anda oluo doğumlarımız aramzda az bi zaman var bakalım hangmiz önce doğurcas:)inş gönlne göre olur canm benm dr beraber gidelim bari senle:=)benimki değişmesin sennkide göbek kordunu sansın kıs dedin inş:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…