medical park suat süphan erşahin

günaydın kıslarrrr
zeynepcim evt ben gidiorum yarın gidicem üçlü testimz var hayrlı haberler olur inş
ay bebişimii görcemm babasıda çok merk edio:):)oda gelcek ee sizler nasılsnz bakalım sen nesamn gdecen

kızlar bişey sorcam.ben yarın suat beye gitcem ikili test yapılacak.suat bey genelde ikili test için karındanmı yoksa vajinadanmı bakıyo ultrasona.

dilmuh karından bakıo sonra kan aldırıosun yani bana karındn baktı..bende üçlüye gdecem yarın:)sen kaçta gidiceksn randevu aldınmı?

dilmuhçum karından bakıp ense ölçümünü alıyo ondan sonrada kan testine yolluyo...bende haftaya pazartesi gidicem...askbuya bakalım bu gittiğinde cinsiyet için kesin konuşacakmı artık...

bakalım zeynep ya valla merk ediorum ama bana saten yüzdeyüz erkek dedi ama beni gören kız dio.bakalım neolcak şimdi adama desem beni gören kız dio dicek benmi daa ii biliom arklarmı dicek:):):
16 haftalık baknca daa ii anlaşılıo diolar hyrlısı olsun hakkmzda inş:)

dilmuh bende almadm randevu daha ama bende bayaaa erkekn gtmek istiorum çnkü vakt geçmio öğlene doğru olnca sürekli erkenden gidesn gelio kapıda bekleyesm gelio:)çok mrak ediorum nasılmş benm tosunum:)

cnm geldm geldm herşey iimiş gelrken komşulara uğrayark geldmde eve baya geç geldm:)::))
testimizi yaptrdık bebiş iimiş 162 gr olmş kemkleri çok iimiş ve erkekmişşş gene erkek dedi yaşasn dedim kmse innamıo bana herkes kıs dio dedim bu bek kesinkes erkek dedi..bi hareketler bebişte sorma en son bacaklarını dikti kaldırıo indirio alın size pipi der gibi:):):)

ay çok sevindim canım gözün aydın bi daha ne zmaan çağırdı şimdi seni...3 lü testinizide yaptımı...

EVT CANM TESTN SONÇLARI 4 GÜN SNRA ALINACAK BDAHA SALI ÇAĞRDI Bı HAFTA SNRA GEL BıDA DEDı AMA NEDEN DEDı ANLAMADM:s:s:s:
OLSUN BDA GÖRCEM BEBıŞıMı..TOSUNCUĞUM BENM HADı BAKALIM DARISI BŞINA Bı KIS HABERı VERDE SEVıNELM

allah allah niye bir hafta sonra çağırdı tekrar anlamadım ..inşallah bende güzel haberler getiririm canım ya...

kızlar bende dün gittim ve ikili testte bebişimin ense kalınlığı 1,2 çıktı.suat bey iyi dedi.kan tahlilimide alıp haftaya salı tekrar gitcem.bu arada aşkbuya sen kaçta ordaydın.ben dokuzbuçuk on arası ordaydımda

kızlar bu arada bişey sorcam.suat bey cinsiyet tahminini en erken ne zaman yapıyor.ben dün gittiğimde bişey demedi bende sormadım.ama haftaya gittiğimde artık 14 haftalık oluyorum belli olurmu.

bana 14+4ken söledi cnm zeynebe daha erken sölemiş..bu arada ben saat 11 de gttim cnm..peki beta değerin kaç bence senn oğlun olcek benmde ense senle aynıydı..beta 21 di betası düşk olanlarn genelde tosunu oluo..hadi hayrlısı inşş..zeynepp nerdesn kuzum senn ekm tobişindede yoksuuunnn..

inş inş zeynebim bende sen için dua ediom inş prenses habermz gelcekk..sen nesmn gdecen pzrtesimi..

ayyyy inşallah.benimde rüyalarıma erkek giriyo.içimede öyle doğuyo ama tabi sağlıklı olsunda farketmez.ben kan tahlili verdim ama suat bey haftaya gel dedi,sonuçları haftaya alcam.beta değeri ozamanmı öğreniliyo.ay ilk gebelik ve hiçbişey bilmiyoruuuuuuum

bana 12 haftalıkken tahminde bulunmuştu dilmuhçum ama bakalım doğru çıkacakmı...
bende pazartesi gidicem inşallah aşkbuya canım...saol güzel dileklerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…