medical park suat süphan erşahin

günaydın canım...olmazsa beraber gideriz doğuma:)))))))) bende beklerim bir gün...sen şimdi kaçında gidicen dr a...bu gittiğinde kesin belli olur herhalde cinsiyetin...

gnydn cnm iki hafta sonra gel demişti bana.bugün 1 hfta oldu salı gidicem 1 hafta sonra üçlü test yaptrcam amaaa osamanda tam 17 haftalık olmuoki yada haftaya cuma gidicem sende üçlü test için gidiceksn dimi..

ya zeynep bu arada ben sana şifremi verimde bana şu ticker yapsana ben çok denedm olmadı olmadı kopyalıyorum yapştır çıkmıo yaparmısınnn???

canım bana 16. haftamda gel demişti 3 lü test için...bende 16+3 te gidicem kısmetse...haftaya git sen 16. bitmiş oluyor

kızlar bende doktorumu degıstırmeyı dusunuyorum sıgortalıya muayene ve dogum ucretlerı hakkında bılgınız varmı acaba?

canım muayene ücreti 41 tl sezeryan olucağım için bir tek onu biliyorum oda 2500 tl normal daha ucuzdur...

arkadaşlar merhaba..bende medical parktaki suat beye gittim..iyi bir doktor ama ben kesinlikle ethica(incirli) hastanesindeki UĞUR KAL beyi tavsiye ediyorum.bir kere gidin eminim memnun ayrılacaksınız ...çok ilgili bir doktor.

kızlar bende doktorumu degıstırmeyı dusunuyorum sıgortalıya muayene ve dogum ucretlerı hakkında bılgınız varmı acaba?
muayene ücreti 40 sezeryan 2000 normal 1000 die biliodum ben..

arkadaşlar merhaba..bende medical parktaki suat beye gittim..iyi bir doktor ama ben kesinlikle ethica(incirli) hastanesindeki UĞUR KAL beyi tavsiye ediyorum.bir kere gidin eminim memnun ayrılacaksınız ...çok ilgili bir doktor.

ben suat beyden gayet memnunum adamı duymayan kalmamş ama ethicada muayene ücreti ve doğum fiyatları nekadr??

hmm anladm.ethica uygun die duymuştum ben ama değilmiş..gerçi dra göre değişiodr bzdede 30 60 90 ytl olrk değişio...:S:S:S

yaklasık 2 sene önce medıcıne hospıtalde normal dogum yaptım 850 tl tuttu 350 demıslerdı oysa bu fıyatlar sabıtmı pekı?

bende anlasam şu fiyat olayını sürekli değişio farklı sölüolar herkese anlamadım gitti..ben suat beyden dolayı medicalde yaptrcam inş.:uhm:

kızlar dün ilk defa suat beye gittim.aman allahın ne kadar şirin bi adam.tam istediğim gibi bi doktor.bebişimin parmaklarına kadar saydı.

:CüvCüv:
kızlar dün ilk defa suat beye gittim.aman allahın ne kadar şirin bi adam.tam istediğim gibi bi doktor.bebişimin parmaklarına kadar saydı.

heheheh çok sevndm canm.evt iidir doktorum deseydin sizi hatice tavsiye etti:tanır beni kenisi baya ayşe hemşirenn arkadaşı de:)bütün gün dedikodunuzu yapıorus dekaydirigubbakcemile2

herşeyine baktı.parmaklarını saydı,bebişin suyuna baktı.haftaya gel ikili testini yapalım dedi.maaşallah herşeyi güzel dedi.daha önce gittiğim doktor bana hiçbişey demiyodu.ama suat bey çok tatlı dilli.işte istediğim doktor dedim kendi kendime.allah razı olsun ondanda sizdende.bayıldım kısacası.bu arada bebişim 11+2.sizin yaramazlar nasıl

çok sevndm canm ..bizim yaramazlarda ii ben hissetmeye başladm teyzesi.kıpırdıo arada artık darısı senn başına olsun:)suat bey psikolog gibi adam nazr değmesn aman drumuzahele sen biras daha büyü bak neler neler dicek sana::):):)

ah canım sağol.ya bide şu var ben iki ay sonra istanbuldan taşınıyorum.doğuya tayinimiz çıktı nersi olduğuda belli değil daha.suat beyde harika bi doktormuş bakalım nasıl olcak.bu arada allah bağışlasın bebişlerimizi.bende sabırsızlıkla bebişi hissetmeyi bekliyorum.seninki ne kadarlık ve sen ne kadarlıkken hissettin

hayrlısı olsun hakkında tatlım..benmki 16 haftalık olcak yarın tabi drlara göre 17 haftalık ben bir haftadr anca hsstmeye başladm.tabi öle aman aman bi hissetme değil:)sanki kuş yutmuşsun gibi kelebek kanat çırpması yada gözünn seğirmesi gibi anlatamıorumda tuhaf bişi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…